אקספלורר 9, פיירפוקס 4 וכרום 10 יצאו!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
amiti
המושג "מהיר" (מסתבר) צריך לבוא עם הפרמטר או המבחן שעל פיו הוא יותר מהיר.
במבחן הניסיון לאורך זמן (אצלי זה כרום 9 והשתתפות בבטא של FF4) ניכר שמבחינת מהירות קשה לשים את האצבע באופן חד משמעי מי מהיר יותר,
וזה מאוד תלוי שימוש (קרי אינדיבידואלי).
באמצע הדרך (איפשהו) שידרגתי לכרום 10, ואם לומר בכנות לא הרגשתי בהבדל משמעותי במהירות.
מבחינת יציבות ה- FF לוקח בענק.
הכרום פשוט קורס אחת ליום בשתי הגרסאות (כנראה שהשימוש שלי עשיר בפלאש), בעוד ה- FF לא קרס ולו פעם אחת.
המושג "מהיר" (מסתבר) צריך לבוא עם הפרמטר או המבחן שעל פיו הוא יותר מהיר.
במבחן הניסיון לאורך זמן (אצלי זה כרום 9 והשתתפות בבטא של FF4) ניכר שמבחינת מהירות קשה לשים את האצבע באופן חד משמעי מי מהיר יותר,
וזה מאוד תלוי שימוש (קרי אינדיבידואלי).
באמצע הדרך (איפשהו) שידרגתי לכרום 10, ואם לומר בכנות לא הרגשתי בהבדל משמעותי במהירות.
מבחינת יציבות ה- FF לוקח בענק.
הכרום פשוט קורס אחת ליום בשתי הגרסאות (כנראה שהשימוש שלי עשיר בפלאש), בעוד ה- FF לא קרס ולו פעם אחת.
- צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
מהתנסות שלי,
הFF מעולה על לינוקס - הרבה יותר טוב מאשר על חלונות.
הכרום מותקן אצלי על לינוקס והוא מרגיש מהיר יותר מה FF ללא נפילות כלשהן.
ה IE הוא הדפדפן הפחות מוצלח מבין השניים.
מעצבן רק שאני מחזיק מכונה וריטואלית להריץ חלונות רק כדי לקבל תמיכה בACTIVEX עבור IE (התחברות לעבודה).
מקווה שימצא לעניין הזה פתרון ואני סיימתי לגמרי עם חלונות.
הFF מעולה על לינוקס - הרבה יותר טוב מאשר על חלונות.
הכרום מותקן אצלי על לינוקס והוא מרגיש מהיר יותר מה FF ללא נפילות כלשהן.
ה IE הוא הדפדפן הפחות מוצלח מבין השניים.
מעצבן רק שאני מחזיק מכונה וריטואלית להריץ חלונות רק כדי לקבל תמיכה בACTIVEX עבור IE (התחברות לעבודה).
מקווה שימצא לעניין הזה פתרון ואני סיימתי לגמרי עם חלונות.
- ufffnick
- גורו

צפיד
גם אצלי יש עמדה שבה הכרום וה-FF על לינוקס, וגם אצלי ה- FF הרבה יותר מהיר מאשר על חלונות (ויסטה).
אבל גם בלינוקס אני מתקשה לראות את ההבדל בין הכרום ל- FF 4, מול ה- 3.6 הוא בהחלט יותר מהיר.
גם אצלי יש עמדה שבה הכרום וה-FF על לינוקס, וגם אצלי ה- FF הרבה יותר מהיר מאשר על חלונות (ויסטה).
אבל גם בלינוקס אני מתקשה לראות את ההבדל בין הכרום ל- FF 4, מול ה- 3.6 הוא בהחלט יותר מהיר.
כל כל הרבה השוואות וכתבות, וכרגיל מתעלמים מאופרה. חשוב להבין כשמדברים על מהירות שיש את מהירות טעינת הדפים ויש את המהירות והקלילות של הדפדפן.
מבחינת מהירות הטעינה יש טובים מאופרה. אבל אותי באופן אישי ממש לא מעניין את הדף נטען תוך 0.8 שניות או תוך 0.9 שניות.
מבחינת מהירות העבודה והקלילות - לאופרה אין בכלל מתחרים, כבר מגרסאות קודמות, והולך הולך ומשתפר על כל גרסה. הוא היחיד שגם עם עשרות לשוניות פתוחות מרגיש קליל באותה מידה כמו כמו עם לשונית אחת. הוא היחיד שנותן ביצועים סבירים על מעבדים חלשים (מישהו ניסה להריץ כל דפדפן אחר על מחשבי ה ION ברזולציית FHD? סיוט. גם עם אופרה זה לא מדהים, אבל הרבה יותר טוב). מעבר לכך הוא דפדפן מדהים עם כמה הברקות ייחודיות (איך אף דפדפן אחר עוד לא אימץ את הפשטות הגאונית של הספיד דיאל ותיערום הלשוניות?!), מכיל באופן מובנה את כל מה שבפיירפוקס וכרום זקוק לתוספים, מכיל תוכנת דואר נהדרת משולבת עם רסס, ניתן לשנות אותו כיד הדמיון ועוד ועוד ועוד...
מבחינת מהירות הטעינה יש טובים מאופרה. אבל אותי באופן אישי ממש לא מעניין את הדף נטען תוך 0.8 שניות או תוך 0.9 שניות.
מבחינת מהירות העבודה והקלילות - לאופרה אין בכלל מתחרים, כבר מגרסאות קודמות, והולך הולך ומשתפר על כל גרסה. הוא היחיד שגם עם עשרות לשוניות פתוחות מרגיש קליל באותה מידה כמו כמו עם לשונית אחת. הוא היחיד שנותן ביצועים סבירים על מעבדים חלשים (מישהו ניסה להריץ כל דפדפן אחר על מחשבי ה ION ברזולציית FHD? סיוט. גם עם אופרה זה לא מדהים, אבל הרבה יותר טוב). מעבר לכך הוא דפדפן מדהים עם כמה הברקות ייחודיות (איך אף דפדפן אחר עוד לא אימץ את הפשטות הגאונית של הספיד דיאל ותיערום הלשוניות?!), מכיל באופן מובנה את כל מה שבפיירפוקס וכרום זקוק לתוספים, מכיל תוכנת דואר נהדרת משולבת עם רסס, ניתן לשנות אותו כיד הדמיון ועוד ועוד ועוד...
- ufffnick
- גורו

amittzor
ההשוואות מתייחסות לשלושת המובילים בשוק.
יש עוד מאות תוכנות גלישה שלא נכנסו.
אם היית יודע כמה יש רק בגרסאות לינוקס שאופרה נראה אפור משעמם, איטי ולא ידידותי לידן...
בקיצור - גם כשמשווים תוכנות צריך לשים איפשהו את הגבול.
ואם אני לא טועה, הרביעי הוא בכלל ספארי, כך שגם אם היו לוקחים השוואה של 4 הראשונות,
אופרה לא היה נכנס.
ההשוואות מתייחסות לשלושת המובילים בשוק.
יש עוד מאות תוכנות גלישה שלא נכנסו.
אם היית יודע כמה יש רק בגרסאות לינוקס שאופרה נראה אפור משעמם, איטי ולא ידידותי לידן...
בקיצור - גם כשמשווים תוכנות צריך לשים איפשהו את הגבול.
ואם אני לא טועה, הרביעי הוא בכלל ספארי, כך שגם אם היו לוקחים השוואה של 4 הראשונות,
אופרה לא היה נכנס.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
מה הקטע של הלינק הזה? למה לא לינק ישיר ל YNET?Uploading כתב:שלושת הדפדפנים הגדולים יצאו בגרסאות חדשות השבוע - אקספלורר 9, פיירפוקס 4, וכרום 10. השוונו ביצועים וחזרנו עם מסקנות מעניינות על תאימות רשת, מהירות, ועיצוב. עם מי הכי כדאי לגלוש?
הכתבה המלאה בYnet:
http://adf.ly/rMIB...
פיירפוקס 4 מעולה! הוא עובד ממש מהר והצלחתי לעשות שיראה שוב כמו פיירפוקס 3 בזה שהחזרתי את הmenu bar והורדתי את הטאבים למטה
אבל יש לי בעיה אחת, הפונטים נראים רע, במיוחד פה בפורום בכותרות של דיונים ובטקסט של התגובות של יוטיוב, מה עושים? ניסיתי לעשות כל מיני ניסיונות עם ההגדרות אבל זה לא עובד טוב
אבל יש לי בעיה אחת, הפונטים נראים רע, במיוחד פה בפורום בכותרות של דיונים ובטקסט של התגובות של יוטיוב, מה עושים? ניסיתי לעשות כל מיני ניסיונות עם ההגדרות אבל זה לא עובד טוב
כן , הפונטים השתנו קצת. לי לא ממש מפריע.
את הmenubar הישן אתה יכול להראות ולהסתיר במהירות על ידי לחיצה על alt (השמאלי).
חבל להשאיר פתוח כל הזמן כי מקטין את החלון הכללי. צריך את זה רק לכמה פקודות שלא קיימות בתפריט החדש.
גם אם אתה מוריד את הטאבים חזרה, אתה מבזבז נדל"ן יקר, והם דווקא נוחים יותר למעלה - תתרגל מהר מאוד.
מה שטיפה מאכזב אותי זה שהוא עדיין חזיר של זיכרון. יש שיפור אבל עדיין מתנפח די מהר.
את הmenubar הישן אתה יכול להראות ולהסתיר במהירות על ידי לחיצה על alt (השמאלי).
חבל להשאיר פתוח כל הזמן כי מקטין את החלון הכללי. צריך את זה רק לכמה פקודות שלא קיימות בתפריט החדש.
גם אם אתה מוריד את הטאבים חזרה, אתה מבזבז נדל"ן יקר, והם דווקא נוחים יותר למעלה - תתרגל מהר מאוד.
מה שטיפה מאכזב אותי זה שהוא עדיין חזיר של זיכרון. יש שיפור אבל עדיין מתנפח די מהר.
משה
דווקא לא, כשאין את הmenu bar זה כל כך מציק לי בעין שממש לא כיף לי להשתמש בדפדפן, וגם אני לא יכול לסגור את החלון כמו שאני רגיל עם דאבל קליק על האייקון של השועל. גם זה שהטאב באר היה למעלה היה ממש מציק ולא כיף. וחוץ מזה, מה זאת המגמת "כמה שיותר שטח דף, כמה שפחות ממשק" הזאת? אני עובד על 1920x1080, יש לי מספיק שטח של הדף
למשל אני משתמש באופיס 2003 כי אני ממש לא יכול לסבול את הממשק של 2007 ו2010
אם תרצה אני יכול לצלם תמונה ולהראות איך זה נראה אצלי
למשל אני משתמש באופיס 2003 כי אני ממש לא יכול לסבול את הממשק של 2007 ו2010
אם תרצה אני יכול לצלם תמונה ולהראות איך זה נראה אצלי