בעיית הורדה בטורנט
-
frankym
- חבר ותיק

- תגובות: 2009
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 61 פעמים
חברים עזרתכם ביומיים האחרונים שמתי לב שכל ההורדות שלי בטורנט יורדות לי לאט להחריד יש לי 50 מגה בבית ngn של בזק בינלאומי יש למישהו פיתרון לנושא אולי איזה פורטים חדשים שאפשרי לשנות בטורנט שוב כמו בפעם שעברה??
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
אותה בעיה עם חברה אחרת וספק תשתית כבלים.frankym כתב:חברים עזרתכם ביומיים האחרונים שמתי לב שכל ההורדות שלי בטורנט יורדות לי לאט להחריד יש לי 50 מגה בבית ngn של בזק בינלאומי יש למישהו פיתרון לנושא אולי איזה פורטים חדשים שאפשרי לשנות בטורנט שוב כמו בפעם שעברה??...
אני בשלבי חקירה .. זה נראה שכל ה peers אליהם אני מצליח להתחבר לא נמצאים בארץ. למעשה כמעט ואין כתובות IP מישראל . כאשר הן מופיעות אני מצליח להגיע לרוחב הפס המקסימלי שלי אבל אחרי כמה דקות הן ( ה peers ) נעלמות כאילו בלעה אותם האדמה.
אין ספק שמשהו מוזר קורה .. השאלה היא מה ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

אנחנו בחברות שונות ..yaronkle כתב:נראה שספק האינטרנט מבצע traffic shaping.
הגיע הזמן ששר התקשורת יטפל בספקי האינטרנט....
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

מאוד בעייתי עניין ההוכחה. עד היום למעט תחושות בטן שלי לא הצלחתי באמצעות שום כלי (וניסיתי מספר כלים) להוכיח שמישהו חוסם לי פורטים או מגביל אותם. יש לי כמה חברים שעובדים בחברות IT גדולות שאומרים שזה לא בר ביצוע ממגוון סיבות, בעיקר בגלל שזה דורש התעסקות יום יומית של כוח אדם מיומן וזה עוד לפני הסכומים הגדולים של רכישה והטמעת מערכת כזו ( מדובר במאות אלפי לקוחות, רק לחשוב על כמות הפורטים עליהם צריך לבצע מניפולציה עושה לי סחרחורת ) בכל אופן, לא מדובר באיזו מערכת קטנה לחברה של 300 איש.roig כתב:מצטרף לשאלה והאם לנו כצרכנים יש דרך לפתור זאת מול הספק?...
אבל נניח שהצלחת להוכיח שמישהו חוסם או מגביל פורטים של p2p, לך תשכנע בבית משפט שזה לא לגטימי לעשות את זה על פעולה שבמקרה הטוב היא על הגבול האפור של מה מותר ומה אסור.
כל האמור לעיל לא בא לסנגר על חברות האינטרנט בישראל. כמו כולם, גם אני רוצה להוריד כמה שיותר בכמה שפחות זמן ..
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- yaronkle
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5347
- שם מלא: ירון קליין
- נתן תודות: 203 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
כל ספקיות האינטרנט בארץ משתמשות ב- Deep Packet Inspection.Lior_M כתב:אנחנו בחברות שונות ..yaronkle כתב:נראה שספק האינטרנט מבצע traffic shaping.
הגיע הזמן ששר התקשורת יטפל בספקי האינטרנט.......
חלקם עם אותו ציוד.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
נסו את הספקיות הקטנות ללא התחייבות.
לא בדקתי ספציפית בסוף השבוע הזה את הנושא.
אבל כיום אני מחליף בין CCC ל-013, ובעוד ב-013 הורדות מ-peer בחו"ל חסומות כמעט לגמרי, ב-CCC זה פתוח.
לא בדקתי ספציפית בסוף השבוע הזה את הנושא.
אבל כיום אני מחליף בין CCC ל-013, ובעוד ב-013 הורדות מ-peer בחו"ל חסומות כמעט לגמרי, ב-CCC זה פתוח.