חוו"ד על מחשב מיני כמדיה סנטר
-
mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אני מחפש מחשב שישמש לי כמדיה סנטר. מצאתי את הדבר הבא:
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... iada%20n20
אני צריך משהו שסה"כ ידע לנגן סרטים ב720P (הפלזמה שלי 720 והיא לא תתחלף בקרוב)
ושידע לעשות סרטימינג כמו שצריך לHULU וכיו"ב. אני גר בארה"ב אז HULU וNETFLIX עובדים כמו שצריך.
לדעתכם זה יעשה את העבודה?
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... iada%20n20
אני צריך משהו שסה"כ ידע לנגן סרטים ב720P (הפלזמה שלי 720 והיא לא תתחלף בקרוב)
ושידע לעשות סרטימינג כמו שצריך לHULU וכיו"ב. אני גר בארה"ב אז HULU וNETFLIX עובדים כמו שצריך.
לדעתכם זה יעשה את העבודה?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כן, ינגן לך גם תכני 1080P בלי בעייה, בפענוח חומרה כמובן.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
mrunderhill
- חבר ותיק

המדיה סנטר הקודם שלי היה מחשב "אמיתי". ממה שהבנתי הצ'יפסט NVIDIA ION הזה יודע לעשות פיענוח חומרה. לזה התכוונת?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
כן.mrunderhill כתב:המדיה סנטר הקודם שלי היה מחשב "אמיתי". ממה שהבנתי הצ'יפסט NVIDIA ION הזה יודע לעשות פיענוח חומרה. לזה התכוונת?...
כיום מאוד קל להפעיל אותו, בעזרת נגנים כמו MPC HC, אותו מומלץ להתקין על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", או התוכנה Boxee, הכוללת תמיכה מובנית בפענוח חומרה במקודדים הפנימיים שלה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
לפני שנה בדיוק רכשתי GIADA N10. מאוד מאוד מרוצה.
אני משתמש בו כסטרימר באמצעות XBMC הנהדרת והקלילה. הכל רץ חלק ביותר, כולל פלאג-אין של המשתמש SKING שמאפשר צפיה בכל אתרי ה VOD הישראלים.
אני צופה באמצעותו ב שידורי עיד"ן פלוס דרך המדיה סנטר המובנה של ווינדוז 7. תוכנה נהדרת שמספקת יכולות כמו של YES MAX.
המעבד חלש מאוד, אבל אין לכך כמעט כל משמעות מאחר וגם ל XBMC, גם לבוקסי וגם למדיה סנטר יש מקודדים מובנים שמשתמשים בהאצת חומרה וכך ניתן לראות 1080P בלי שום בעיה. הטעינה של המדיה סנטר לפעמים אורכלת קרוב ל-10 שניות, אבל זה לא משפיע על איכות השידור ומהירות העברת הערוצים. XBMC נטענת תוך שניה. 2 הג'יגה של הזכרון (0.5 מהם מוקדשים לכרטיס הגראפי) מספיקים בהחלט. אני גם מריץ באופן קבוע את JDOWNLOADER ברקע, תוכנה שצורכת לא מעט זכרון, וזה אף פעם לא משפיע על איכות השידור.
אני משתמש בו כסטרימר באמצעות XBMC הנהדרת והקלילה. הכל רץ חלק ביותר, כולל פלאג-אין של המשתמש SKING שמאפשר צפיה בכל אתרי ה VOD הישראלים.
אני צופה באמצעותו ב שידורי עיד"ן פלוס דרך המדיה סנטר המובנה של ווינדוז 7. תוכנה נהדרת שמספקת יכולות כמו של YES MAX.
המעבד חלש מאוד, אבל אין לכך כמעט כל משמעות מאחר וגם ל XBMC, גם לבוקסי וגם למדיה סנטר יש מקודדים מובנים שמשתמשים בהאצת חומרה וכך ניתן לראות 1080P בלי שום בעיה. הטעינה של המדיה סנטר לפעמים אורכלת קרוב ל-10 שניות, אבל זה לא משפיע על איכות השידור ומהירות העברת הערוצים. XBMC נטענת תוך שניה. 2 הג'יגה של הזכרון (0.5 מהם מוקדשים לכרטיס הגראפי) מספיקים בהחלט. אני גם מריץ באופן קבוע את JDOWNLOADER ברקע, תוכנה שצורכת לא מעט זכרון, וזה אף פעם לא משפיע על איכות השידור.
-
mrunderhill
- חבר ותיק

תודה רבה על הפידבק. הדבר היחיד שמלחיץ אותי זה שראיתי שיש ביקורות שטענו שHULU רץ עליו לאט מאוד. HULU זה דווקא שירות שאני משתמש בו הרבה - האתרי VOD הישראלים מספקים תוכן HD?amittzor כתב:לפני שנה בדיוק רכשתי GIADA N10. מאוד מאוד מרוצה.
המעבד חלש מאוד, אבל אין לכך כמעט כל משמעות מאחר וגם ל XBMC, גם לבוקסי וגם למדיה סנטר יש מקודדים מובנים שמשתמשים בהאצת חומרה וכך ניתן לראות 1080P בלי שום בעיה. הטעינה של המדיה סנטר לפעמים אורכלת קרוב ל-10 שניות, אבל זה לא משפיע על איכות השידור ומהירות העברת הערוצים. XBMC נטענת תוך שניה. 2 הג'יגה של הזכרון (0.5 מהם מוקדשים לכרטיס הגראפי) מספיקים בהחלט. אני גם מריץ באופן קבוע את JDOWNLOADER ברקע, תוכנה שצורכת לא מעט זכרון, וזה אף פעם לא משפיע על איכות השידור....
אז אני מניח שאתה לא גר בארץ. אין לי מושג לגבי זה, כי כידוע הולו לא פועל בישראל, אבל ברמת העקרון אין סיבה שהזרמה מהולו לא תעבוד עליו טוב. לגרסה החדשה של פלאש כבר יש האצת חומרה, מה גם שאם יש להולו פלאגינים ל XBMC או בוקסי, אז אני משוכנע שדרכם זה ירוץ חלק.