"על מה נדבר היום"- נשים, ילדים וק"ב

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
ni-ro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

שבת שלום,
נתחיל עם מקרה שקרה היום בבוקר: אשתי (שתחיה), לה אני נשוי חודש (Y) הביאה חברה שלה ואת הילדה לראות את סרט החתונה... הילדה הסתובבה בבית וברגע של חוסר תשומת לב מצידנו הכניסה את הטיוטר של הסנטר מסוג - jamo ... וקיבצצה אותו...
עד כה סיפורי האישי. אשמח לשמוע מרבים וחכמים חויותיהם. אודה אם קודם תתיחסו לנק' שאני מעלה בשרשור ואח"כ (אללה ירחמו). להלן הנק' המעניינות אותי (כחדש בעסק הנישואין):
1. אישה- כרווק יכולתי לראות סרט מתי שאני רוצה.. היום, לא... אשתי (שתחיה) מתחילה לעבוד מוקדם ולפיכך הולכת לעיתים לישון מוקדם... אני מצידי מבין ומוריד בווליום אבל עדין זה חזק (לה) וחלש (לי) :wink: מה עושים? ואל תגידו לי אוזניות :!: :!: :!: :!: :!: :!:

2. ילדים- בעזרת השם שיהיו- מה אתם עושים? איך שומעים ק"ב/ מוזיקה? האם מרגילים אותם מקטנות? רק שהאישה/ ילדים לא בבית? הצילו!!!!

3. איך שומרים על הציוד. מקרה שהיה היום- אסור שיקרה שוב!!! מה עושים? האם מחשמלים כל דבר בקרבה (ככה שהעולל הקטן יקבל זצצצ) (i) אולי נותנים לו לשתות (b) ככה שתמיד יהיה עיף...

עכשיו ברצינות: חברים אני עומד לקבל ציוד מאוד יקר והמקרה של היום מאוד ביעס אותי... שהכול כבר לא יהיה אותו דבר... אבל מנגד חברים בפורום קונים ציוד בעשרות אלש"ח... והם הורים לילדים... בבקשה עזרתכם הרצינית (למרות שהניסוח סבבה ומצחיק)...
ולגבי האישה- אני אוהב אותה ותאמת היא כמוני אוהבת boom boom (גם מבחינת ק"ב) :lol: אז אין לי מה ללין
יאללה תגובות

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

(f)

esloan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2796
נתן תודות: 160 פעמים
קיבל תודות: 204 פעמים

שליחה #3 

Itay_Pollak כתב:(f)
...
:D :D :D :D :D

maor199
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 660
שם מלא: maor199
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #4 

מזל טוב על הנישואין הטריים (Y)
1. שאלת מליון דולר :roll: עוד מעט מגיע "למה אתה לא בא לישון איתי"?
2. מוסיקה כל הזמן, לא שמעתי שזה פגע בהתפתחות של שום ילד, מוסיקה וילדים הולך פגז! הכבש השישה-עשר אחלה גרוב!
3. תיהיה זכר אלפא! יעני שאגה של אריה כל פעם שמישהו מתקרב לציוד (חתולים,ילדים,נשים, דודים,כלבים,חיזרים) אחרי שבוע כולם כבר ישמרו מרחק
4.עוד מעט היא תתחיל להתלונן שהשלט הרמוני לא מפעיל את כל הציוד ביחד, ולמה הכל חייב להיות מסובך, פשוט תתעלם חבל על האנרגיה
5.שידרוגים, כאן זה כבר סרט שדורש נושא חדש

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #5 

ni-ro כתב:שבת שלום,
נתחיל עם מקרה שקרה היום בבוקר: אשתי (שתחיה), לה אני נשוי חודש (Y) הביאה חברה שלה ואת הילדה לראות את סרט החתונה... הילדה הסתובבה בבית וברגע של חוסר תשומת לב מצידנו הכניסה את הטיוטר של הסנטר מסוג - jamo ... וקיבצצה אותו...
עד כה סיפורי האישי. אשמח לשמוע מרבים וחכמים חויותיהם. אודה אם קודם תתיחסו לנק' שאני מעלה בשרשור ואח"כ (אללה ירחמו). להלן הנק' המעניינות אותי (כחדש בעסק הנישואין):
1. אישה- כרווק יכולתי לראות סרט מתי שאני רוצה.. היום, לא... אשתי (שתחיה) מתחילה לעבוד מוקדם ולפיכך הולכת לעיתים לישון מוקדם... אני מצידי מבין ומוריד בווליום אבל עדין זה חזק (לה) וחלש (לי) :wink: מה עושים? ואל תגידו לי אוזניות :!: :!: :!: :!: :!: :!:

עזוב את המשפט "כרווק" כרווק היית עושה הרבה דברים שהיום אתה יכול לשכוח מהם .... וזה כולל (לא רק) עינייני התחביב שלנו . תצפה בשקט ...כי שיבואו הילדים גם ככה רוב הזמן יהיה ערוץ בייבי או יובל המבולבל בטלויזיה ו"יונתן הקטן" במערכת...בזמן שיהיה שקט בבית (ויהיה) זה כי האישה החליטה שהתינוק/ת ישן ועכשיו כולם ישנים או במקרה הגרוע צריך לנקות ולעזור בבית "כי אתה לא רווק כבר!!" ולא אמרתי "אוזניות"
2. ילדים- בעזרת השם שיהיו- מה אתם עושים? איך שומעים ק"ב/ מוזיקה? האם מרגילים אותם מקטנות? רק שהאישה/ ילדים לא בבית? הצילו!!!!

כן ...רק שכולם לא בבית ....אין זמן אחר.

3. איך שומרים על הציוד. מקרה שהיה היום- אסור שיקרה שוב!!! מה עושים? האם מחשמלים כל דבר בקרבה (ככה שהעולל הקטן יקבל זצצצ) (i) אולי נותנים לו לשתות (b) ככה שתמיד יהיה עיף...

מסדרים את הבית לפי הילדים (וגילם) הכל לגובה ומוגן כמה שאפשר (גיל 1.5-4) וכן "אתה לא רווק!!"

עכשיו ברצינות: חברים אני עומד לקבל ציוד מאוד יקר והמקרה של היום מאוד ביעס אותי... שהכול כבר לא יהיה אותו דבר... אבל מנגד חברים בפורום קונים ציוד בעשרות אלש"ח... והם הורים לילדים... בבקשה עזרתכם הרצינית (למרות שהניסוח סבבה ומצחיק)...
ולגבי האישה- אני אוהב אותה ותאמת היא כמוני אוהבת boom boom (גם מבחינת ק"ב) :lol: אז אין לי מה ללין
יאללה תגובות
...
הייתי רציני מאוד

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #6 

הפשרה הכי טובה לכל הצדדים, זה פשוט להקדיש את אחד החדרים בבית לק"ב (לא הסלון).
שים שם דלת אטומה ואתה מסודר.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17927
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #7 

uris כתב:
ni-ro כתב:שבת שלום,

עזוב את המשפט "כרווק" כרווק היית עושה הרבה דברים שהיום אתה יכול לשכוח מהם .... וזה כולל (לא רק) עינייני התחביב שלנו . תצפה בשקט ...כי שיבואו הילדים גם ככה רוב הזמן יהיה ערוץ בייבי או יובל המבולבל בטלויזיה ו"יונתן הקטן" במערכת...בזמן שיהיה שקט בבית (ויהיה) זה כי האישה החליטה שהתינוק/ת ישן ועכשיו כולם ישנים או במקרה הגרוע צריך לנקות ולעזור בבית "כי אתה לא רווק כבר!!" ולא אמרתי "אוזניות"

כן ...רק שכולם לא בבית ....אין זמן אחר.

מסדרים את הבית לפי הילדים (וגילם) הכל לגובה ומוגן כמה שאפשר (גיל 1.5-4) וכן "אתה לא רווק!!"

יאללה תגובות
...
הייתי רציני מאוד
...
מאוד פשוט ידידי
1.ילדים צריכים לגדול בסביבה הטבעית שלהם יענו ילדים שההורים שלהם הולכים על ביצים ,שהם ישנים ,הם ילדים שגודלים עם הפרעת ק"ב(קולנוע ביתי). פשוט ,שים אותם לישון ותמשיך לחיות כרגיל ,קרי בום בום מבלי לפחד. מנסיון אישי הם מתרגלים במהירות והכל אחלה. זה טוב לא רק לבעיית הקולנוע זה אפילו תופס שמגיעים אורחים ולא צריך לדבר בלחש.

2. לגבי הסיכון אז כמו שכתבו לך כבר פה ,תעמוד על שלך. אין לא נעים ואין סיפורים. הילד/חבר/אישה/חתול/כלב מתקרבים לאזור האסור אתה הופך לאריה , פשוט , קל ויעיל. פעם פעמים והמסר נקלט. אתה נתפס כמשוגע והם נזהרים.אין דרך אחרת ושיטת הנימוס לא עובדת פה.

לגבי הטוויטר הלחוץ קח שואב אבק תצמיד את הפיה ותפעיל וזה יוצא.

בהצלחה

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14356
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #8 

istarmini
הכל טוב ויפה ואני מסכים ב 100% עם מה שכתבת...שיכול לעבוד במידה ויש לך אישה שמסכימה לזה.
אם לא, ...אכלת אותה ולא אריה ולא נעליים....מקסימום תהיה נמר. הולך על ארבע ובשקט בשקט...

mrunderhill
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2261
נתן תודות: 74 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #9 

טלHD כתב:istarmini
הכל טוב ויפה ואני מסכים ב 100% עם מה שכתבת...שיכול לעבוד במידה ויש לך אישה שמסכימה לזה.
אם לא, ...אכלת אותה ולא אריה ולא נעליים....מקסימום תהיה נמר. הולך על ארבע ובשקט בשקט...
...
אהבתי :lol:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78869
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5394 פעמים

שליחה #10 

חכה חכה לזה שאתה צריך להגיע למיטה ב-22:00... זה עבודה רגישה לברוח בשביל לצפות במה שאתה רוצה במקום במה שיש בשעות האלה ביס דוקו...

הזוועה הפרטית שלי הגיעה כשהבן הקטן שלי לקח סרגל מברזל מהקלמר של אחד מהאחים שלו ועשה לי ציורים על מסך הקורו היקר שלי. שמעתי צעקה מלמטה, ראיתי את הזוועה ומיד חזרתי לחדר העבודה שלי. למחרת הגיעו החברה עם מסך חדש, money is no object. לשמחתי היו מסכים כאלה בסטוק וגם בט.ר. וגם בעולם הדיגיטלי שיתפו פעולה לאור השבץ שהייתי על סף שלו... עלה כמה שעלה. הקטע הוא שלא רואים את השריטות כשהמסך דלוק. דיווחו לי שזה שרכש את המסך שלי נהנה מאוד ממנו.

הרבה חינוך מחדש עבר הילד מאז...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #11 

טלHD כתב:istarmini
...
גם עבור אשה שלא מסכימה יש פתרונות אבל לא נראה לי שזה המקום לדון בהם :lol:

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #12 

אישתי מאוד רגישה לווליום גבוה ואני כבר שנים מרגיל אותה לזה שהווליום צריך להיות קצת יותר גבוה מרמת הנוחות שלה ;-)

יש לי ילד בן 10 חודשים שכבר התחיל לזחול בכל הסלון ומגלה עניין בעיקר בכפתור הווליום של הרסיבר ובכבל שהולך לאחד הרצפתיים שלי.

אז דבר ראשון, הגרילים חזרו לרמקולים. לא משנה יותר יפה פחות יפה (והאמת לי אישית זה לא מפריע יותר מדי), מדובר פה על לא מעט כסף וחבל להוציא לילד את העיניים עם טוויטרים מבריקים. אני שוקל לארגן איזה מסגרת עץ ולמתוח עליה בד שחור בשביל החלק הפתוח בבידורית שלי כדי שהרסיבר ושאר אלקטרוניקה גם לא "יקרצו" לו.

דבר שני, חינוך מהרגע הראשון שיש דברים שלא נוגעים בהם, וכל פעם שהילד שלי זוחל לכיוון הרסיבר או הרמקולים הוא מקבל התראה קולית ואם זה לא עוזר אני קם איו ומזיז אותו משם בלי יותר מדי משחקים, והאמת שאין תלונות...

מה שהכי חשוב לזכור זה שגם אם האישה לא בקטע, צריך להפנים שזה תחביב שלך, ושאתה משקיע בו הרבה זמן, מחשבה, אהבה וגם כסף, ולכן זה הכי לגיטימי בעולם שיהיו לך מספיק הזדמנויות להינות ממנו. אפשר לחשוב על זה בתור "חוג" לק"ב, שאתה פעמיים בשבוע במשך שעתיים יכול להתעמק בחוויה בלי הסחות דעת 8)

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2434
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #13 

וכמה ילדים אתה לוקח לגן/בי"ס על הדוקטי ?
(האמת שאפשר להספיק כמה סבבים בזמן שמכונית עושה סיבוב אחד אז אולי הייתי צריך לחשוב על זה קודם :lol: )
ילדים משנים עוד כמה דברים בסדרי העדיפויות ואם יש כסף זה מקל - ע"ע מרתף קולנוע ביתי

iveleli
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #14 

הכל זה איך שאתה מרגיל את האנשים הסובבים אותך. אני אומר תחייה כמו שאתה אוהב כמובן לא כמו שאתה רווק אבל לא פתאום ללכת על ביצים בבית שלך, לגבי ילדים תאמין לי שאם מתרגלים יש לי שתיים ואני שומע סרטים כאילו אין אף אחד בבית והם ישנים כמו מלאכים. בהצלחה :D

ni-ro פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 279
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #15 

חברים תודה רבה עד כה המון ממהמלצות שוות בהחלט (Y) (Y)
ביחוד תודה לחבר istarmini שעוזר לי כבר מס' שרשורים... העיניין עם הטיוור עבד!!! זה עדין לא 100% אבל 90%... כל הקטע עם השואב היה גדול (
i)
istarmini (וכל השאר):
בדקתי את הטיווטר ומבחינת שמיעה נראה סבבה אבל נראה לי מציק ש"חיבלו" לי בו ("אני מרגיש מלוכלך")... שאלה מקצועית: מה עדיף- להחליף טיוטר (עניין של 100-200 ש"ח ) - אבל מנגד שיפתחו את הרמקול או להשאיר ככה? האם פתיחת רמקול פוגמת בו ? או לא- פותחים, מחליפים, סוף הסיפור?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #16 

ni-ro כתב:חברים תודה רבה עד כה המון ממהמלצות שוות בהחלט (Y) (Y)
ביחוד תודה לחבר istarmini שעוזר לי כבר מס' שרשורים... העיניין עם הטיוור עבד!!! זה עדין לא 100% אבל 90%... כל הקטע עם השואב היה גדול (
i)
istarmini (וכל השאר):
בדקתי את הטיווטר ומבחינת שמיעה נראה סבבה אבל נראה לי מציק ש"חיבלו" לי בו ("אני מרגיש מלוכלך")... שאלה מקצועית: מה עדיף- להחליף טיוטר (עניין של 100-200 ש"ח ) - אבל מנגד שיפתחו את הרמקול או להשאיר ככה? האם פתיחת רמקול פוגמת בו ? או לא- פותחים, מחליפים, סוף הסיפור?
...
הוצאת הטוויטר והחלפתו באחד חדש (אותו הדגם בדיוק כמובן) לא אמורה להיות בעיתית ולא אמורה לפגוע בבצועי הרמקול. השאלה היא האם יש צורך? לדעתי חבל על ה 200 ש"ח (למרות שבמידה וזה יתן לך להרגיש "נקי" יותר אז לא מדובר על סכום שצריך לחשוב פעמים לפני שמוציאים, פשוט קנה חדש , פרק את הישן ותרכיב והכל יבוא על מקומו בשלום.

בהצלחה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”