פולי קפה מבריקים
- blinkybill
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
הטזורו זהב הוא אכן קליה קהה, לכן הם מוסיפים לו את המילה זהב, אם אתה רוצה קליה בהירה תבקש טזורו רגיל או קרם טזורו שהוא באמצע.
- blinkybill
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 282
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
בכלל לא, השומניות זה דבר אופייני לקליה כהה!
טזורו זהב זו גם תערובת מאוד פופולרית אצלם (לא כמו הפולים בטעמים למשל) ככה שסביר להניח שקיבלת משהו טרי!
ד"א, איינשטיין ניסית? זה טזורו זהב עם קצת אתיופיה לדעתי, התערובת הכי מוצלחת שלהם!
טזורו זהב זו גם תערובת מאוד פופולרית אצלם (לא כמו הפולים בטעמים למשל) ככה שסביר להניח שקיבלת משהו טרי!
ד"א, איינשטיין ניסית? זה טזורו זהב עם קצת אתיופיה לדעתי, התערובת הכי מוצלחת שלהם!
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
זה לא מדויק כי כשהפולים ישנים אז השמן שבהם יוצא לאט לאט החוצה לרבות הטעם שהולך ונפגם. אין ספק שקליה כהה גורמת לשמן לבצבץ על הפולים אבל לאחר שבוע הם יגירו עוד שמן ולאחר שבועיים הם יהיו כבר מצופים בשמן...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא יודע למה אבללפעמים אין אחידות באיכות של הקפה מאווה.
יצא לי לקנות כמה פעמים תערובת זהה שלהם כמו נגיד של קופיטיים או להפבוריטה ופתאום אתה מקבל משהו ישן כזה שלא שווה כלום.
יצא לי לקנות כמה פעמים תערובת זהה שלהם כמו נגיד של קופיטיים או להפבוריטה ופתאום אתה מקבל משהו ישן כזה שלא שווה כלום.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
בדכ כשהקליה טריה אז רואים ממש את השמן..ממש אגלי שמן נוזליים על הקפה שממש אפשר למרוח עם האצבע.
יצא לי לראות שכשהקפה ממש ממש ישן כבר (עניין של כמה חודשים טובים) אז הוא דווקא נעשה ממש ממש מבריק אבל לא ממש רואים אגלי שמן נוזליים.
יצא לי לראות שכשהקפה ממש ממש ישן כבר (עניין של כמה חודשים טובים) אז הוא דווקא נעשה ממש ממש מבריק אבל לא ממש רואים אגלי שמן נוזליים.
מילה של אקסטרימיסט.
בו נעשה קצת סדר, קפה יכול להיות שומני בגלל קליה כהה, ובגלל התישנות למרות שהוא לא קלוי כהה, אבל, קפה שמתישן פתוח, לא מוציא שמן, רק מתייבש.
בקיצור כולם כאן צודקים למרות שאומרים דברים הפוכים.
אם הקפה מתישן בשקית סגורה, יוצא שמן, אבל כשהוא מתיישן במקום שיש תחלופת אוויר אז הוא לא, והוא נהיה בצבע פחות מבריק אפילו מבהתחלה.
בקיצור כולם כאן צודקים למרות שאומרים דברים הפוכים.
אם הקפה מתישן בשקית סגורה, יוצא שמן, אבל כשהוא מתיישן במקום שיש תחלופת אוויר אז הוא לא, והוא נהיה בצבע פחות מבריק אפילו מבהתחלה.