AT&T - החגיגה של שיתוף מסתיימת
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אחד ממספר מצומצם של ספקים הולך לעבור ממודל של הורדות אין סופיות (capless) למצב של CAPS.
ה-CAPS של AT&T ככל הנראה יגרמו לירידה דרמטית בשיתוף תכנים והעלאות/הורדות תוכן בכלל ובטורנטים בפרט.
יש התחלה של התחלה של מחאה...
http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 9608067383
ה-CAPS של AT&T ככל הנראה יגרמו לירידה דרמטית בשיתוף תכנים והעלאות/הורדות תוכן בכלל ובטורנטים בפרט.
יש התחלה של התחלה של מחאה...
http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 9608067383
amiti,
איך בדיוק קבעת את זה?היכן כתובים החוקים?
הגבלה ע"פ נפח הייתה אולי אפשרית כשאר האינטרנט היה בחיתוליו ולא הציע שירותים עתירי ביטים.
כיום, הגבלה שכזאת תחנוק את שירותי התוכן.
ההגבלה על המהירות מווסתת גם את כמות צריכת המידע.
איך בדיוק קבעת את זה?היכן כתובים החוקים?
הגבלה ע"פ נפח הייתה אולי אפשרית כשאר האינטרנט היה בחיתוליו ולא הציע שירותים עתירי ביטים.
כיום, הגבלה שכזאת תחנוק את שירותי התוכן.
ההגבלה על המהירות מווסתת גם את כמות צריכת המידע.
-
oferlaor
- מנהל

Nissim
להערכתי amiti צודק - המודל הקיים יסיים את תפקידו ההיסטורי בשנתיים הקרובות. הסיבה היא שהתשתית עולה לפי כמות נתונים והפער בין משתמשים כבדים לרגילים הופך לקיצוני מאוד. לדעתי בארה"ב יתחילו את המהפכה הזו.
להערכתי amiti צודק - המודל הקיים יסיים את תפקידו ההיסטורי בשנתיים הקרובות. הסיבה היא שהתשתית עולה לפי כמות נתונים והפער בין משתמשים כבדים לרגילים הופך לקיצוני מאוד. לדעתי בארה"ב יתחילו את המהפכה הזו.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
כלום, כמות הצריכה שלהם נמוכה יחסית ולהערכתי למשתמש רגיל שעושה שימוש בשירותי תוכן דיגיטלי חוקי יהיה קשה לעבור את ה150GB.
כפי שציינתי בשרשור השני בנושא, זה מקובל וסביר כל עוד מתקיימים שני תנאים:
1. יוסרו כל ההגבלות והמגבלות על הגישה לאינטרנט וספק החיבור יחויב להצהיר במדויק על שיטות התעדוף שלו באם הן קיימות.
2. המחיר פר GB יהיה סביר יותר.
כפי שציינתי בשרשור השני בנושא, זה מקובל וסביר כל עוד מתקיימים שני תנאים:
1. יוסרו כל ההגבלות והמגבלות על הגישה לאינטרנט וספק החיבור יחויב להצהיר במדויק על שיטות התעדוף שלו באם הן קיימות.
2. המחיר פר GB יהיה סביר יותר.
אבל אם זה יקרה בסופו של דבר זה צריך להיות רוחב פס שאפשר לצבור, יכול להיות שחודש אחד אני אוריד 500 GB וחודש אחרי 10, ככה שאם אי אפשר לצבור את הרוחב הפס מחודש לחודש זה לא משתלם, זה בדיוק מה שאני שונא באתרים כמו RAPIDSHARE, אתה קונה X GB כל חודש, אבל בעצם לא ניצלת הפסדרת את הכסף, חודש אחרי אתה פתאום צריך להוריד כפול ושוב הפסדתoferlaor כתב:Nissim
להערכתי amiti צודק - המודל הקיים יסיים את תפקידו ההיסטורי בשנתיים הקרובות. הסיבה היא שהתשתית עולה לפי כמות נתונים והפער בין משתמשים כבדים לרגילים הופך לקיצוני מאוד. לדעתי בארה"ב יתחילו את המהפכה הזו....
-
oferlaor
- מנהל

מה יקרה לhulu?
העלות שלו תהיה ראלית. נשלם הרבה יותר על תשתית ופחות על התוכן.
העלות שלו תהיה ראלית. נשלם הרבה יותר על תשתית ופחות על התוכן.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15946
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני בממוצע עושה 150 גיגה בחודש (100 גיגה הורדה ו50 גיגה העלאה)
לדעתי ההורדת תכנים לא צריכה להיות המקור היחידי לסדרות וסרטים.
את רוב הסדרות אני רואה ב YES ,את השאר אני משלים מהאינטרנט.
אם תשלום לפי צריכה בארץ, מה יהיה עם ה VOD של YES או VOD של אורנג' שיכנס בקרוב?
לדעתי ההורדת תכנים לא צריכה להיות המקור היחידי לסדרות וסרטים.
את רוב הסדרות אני רואה ב YES ,את השאר אני משלים מהאינטרנט.
אם תשלום לפי צריכה בארץ, מה יהיה עם ה VOD של YES או VOD של אורנג' שיכנס בקרוב?
150 ג'יגה זה 3 סרטי בלו ריי, כך שהמגבלה לא כזאת גבוהה, ובכלל צריכת התוכן תמיד תדביק את המגבלה ותחנוק את המשתמשים בדיוק כמו שקורה בארץ.
oferlaor, אני לא בטוח שהולו מסכימה עם התחזית שלך.
ברגע שתהיה מגבלה על כמות התוכן, המשתמשים יחשבו פעמיים לפני כל קליק המוביל לתוכן כבד ולכן תהיה צניחה בכמות הצפיות ומכאן ירידה בחשיפה לפרסומות.
בנוסף, הולו נטפליקס ועוד גופי תוכן אחרים המוכרים מנויים מבקשים להעלות את מחירי המנוי ולא להוריד אותו.
oferlaor, אני לא בטוח שהולו מסכימה עם התחזית שלך.
ברגע שתהיה מגבלה על כמות התוכן, המשתמשים יחשבו פעמיים לפני כל קליק המוביל לתוכן כבד ולכן תהיה צניחה בכמות הצפיות ומכאן ירידה בחשיפה לפרסומות.
בנוסף, הולו נטפליקס ועוד גופי תוכן אחרים המוכרים מנויים מבקשים להעלות את מחירי המנוי ולא להוריד אותו.
-
oferlaor
- מנהל

ברור שלא, המודל שלהם מתנגש לחלוטין עם התחזית הזו...אני לא בטוח שהולו מסכימה עם התחזית שלך....