קניית BOXEE בשיקגו
שלום לכולם
בקרוב חבר נוסע לארה"ב ,לשיקגו ויכול להביא לי בוקסי בוקס . קראתי כבר לא מעט ביקורות ,חלקן שליליות וחלקן חיוביות (קראתי גם את הביקורת שבאתר). בעיקרון אני עדיין בהתלבטות האם לקנות בוקסי או אפל טי וי . ברמה העקרונית בוקסי עונה על הציפיות שלי יותר כי הוא לא מגביל אותי לסטרימינג ,אלא ניתן גם לחבר דיסק חיצוני ובנוסף הוא תומך במגוון רחב של פורמטים . ויש עוד לא מעט יתרונות . המחיר רק 100 דולר יותר ולכן אני מוכן להשקיע את המחיר . השאלות שלי הן :
1. מה דעתכם באופן כללי על המכשיר ?
ֳ2.היכן ניתן בשיקגו לקנות את המכשיר? האם הוא נמכר במגוון רחב של רשתות ?
3,מה לגבי אחריות ? יש סיכוי שתכובד בארץ ?
4, אני מניח שיש מכס על החבילה בגלל שהמכשיר עולה 200 דולר (?)
תודה רבה
בקרוב חבר נוסע לארה"ב ,לשיקגו ויכול להביא לי בוקסי בוקס . קראתי כבר לא מעט ביקורות ,חלקן שליליות וחלקן חיוביות (קראתי גם את הביקורת שבאתר). בעיקרון אני עדיין בהתלבטות האם לקנות בוקסי או אפל טי וי . ברמה העקרונית בוקסי עונה על הציפיות שלי יותר כי הוא לא מגביל אותי לסטרימינג ,אלא ניתן גם לחבר דיסק חיצוני ובנוסף הוא תומך במגוון רחב של פורמטים . ויש עוד לא מעט יתרונות . המחיר רק 100 דולר יותר ולכן אני מוכן להשקיע את המחיר . השאלות שלי הן :
1. מה דעתכם באופן כללי על המכשיר ?
ֳ2.היכן ניתן בשיקגו לקנות את המכשיר? האם הוא נמכר במגוון רחב של רשתות ?
3,מה לגבי אחריות ? יש סיכוי שתכובד בארץ ?
4, אני מניח שיש מכס על החבילה בגלל שהמכשיר עולה 200 דולר (?)
תודה רבה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
מרבית המכירות בארה"ב נעשות דרך AMAZON. לא יודע איזה רשתות מחזיקות את המכשיר.
המוצר יוכנס לארץ באופן פיזי כך שמהבחינה הזו לא צריכה להיות בעיה . המכשיר נמכר גם ב- best buy באותו מחיר . השאלה היא מה קורה עם אחריות ?
עריכה : יש לי HDTV של LG מדגם P42Q3 . כרגע מחובר אליה ממיר כבלים HD והוא מחובר ליציאת ה-HDMI שיש לי . על פי החוברת המצורפת ל-TV יש בה יציאת HDMI TO HDMI ויציאת DVI TO HDMI לפי הבנתי צורת כאן בעיה כי הבוקסי עובד עם HDMI . האם אני טועה כאן ? אני רוצה לודא שיש לי את כל החיבורים הדרושים לפני שאני ממהר לקנות .אולי אני יכול להשתמש במפצל HDMI ? מה לגבי יציאת האודיו ? באחת הביקורות שראיתי ביוטיוב ,שמית לב שיש יציאות האודיו סטנדרטיות במכשיר .
בנוסף שאלה לגבי פורמט כתוביות : על פי ה-SPEC של המכשיר יש תמיכה ב-SRT ועוד מספר פורמטים של כתוביות אבל השאלה היא :מה קורה אם יש לי במחשב סרט וידאו ולידו קובץ כתוביות בפורמט SRT ? האם בוקסי ידע להראות את הסרט עם הכתוביות שבאותה התיקייה ? אשמח להבהרות
תודה
עריכה : יש לי HDTV של LG מדגם P42Q3 . כרגע מחובר אליה ממיר כבלים HD והוא מחובר ליציאת ה-HDMI שיש לי . על פי החוברת המצורפת ל-TV יש בה יציאת HDMI TO HDMI ויציאת DVI TO HDMI לפי הבנתי צורת כאן בעיה כי הבוקסי עובד עם HDMI . האם אני טועה כאן ? אני רוצה לודא שיש לי את כל החיבורים הדרושים לפני שאני ממהר לקנות .אולי אני יכול להשתמש במפצל HDMI ? מה לגבי יציאת האודיו ? באחת הביקורות שראיתי ביוטיוב ,שמית לב שיש יציאות האודיו סטנדרטיות במכשיר .
בנוסף שאלה לגבי פורמט כתוביות : על פי ה-SPEC של המכשיר יש תמיכה ב-SRT ועוד מספר פורמטים של כתוביות אבל השאלה היא :מה קורה אם יש לי במחשב סרט וידאו ולידו קובץ כתוביות בפורמט SRT ? האם בוקסי ידע להראות את הסרט עם הכתוביות שבאותה התיקייה ? אשמח להבהרות
תודה
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
לגבי האחריות, לדעתי, תהיה לך אחריות בינלאומית של היצרן, אך לא תהיה לך אחריות מקומית (בדומה למצב עם מוצרים דומים בשוק) - אולי מישהו אחר יוכל להרחיב/לתקן לגבי העניין.
אם אין לך כניסת HDMI נוספת במסך, אפשר להשתמש במפצל.
לגבי האודיו, יש גם יציאה אופטית, כך שאתה יכול להחליט איך אתה רוצה להוציא את הסאונד, וכמובן שהוא יכול לעבור ישירות גם לרסיבר.
לגבי הכתוביות, אין בעיה עם SRT, וכל עוד שם הקובץ זהה לשם הסרט, זה מתבצע באופן אוטומטי.
לגבי האודיו, יש גם יציאה אופטית, כך שאתה יכול להחליט איך אתה רוצה להוציא את הסאונד, וכמובן שהוא יכול לעבור ישירות גם לרסיבר.
לגבי הכתוביות, אין בעיה עם SRT, וכל עוד שם הקובץ זהה לשם הסרט, זה מתבצע באופן אוטומטי.
מעולה , תודה רבהIrus כתב:לגבי האחריות, לדעתי, תהיה לך אחריות בינלאומית של היצרן, אך לא תהיה לך אחריות מקומית (בדומה למצב עם מוצרים דומים בשוק) - אולי מישהו אחר יוכל להרחיב/לתקן לגבי העניין.
לגבי הכתוביות, אין בעיה עם SRT, וכל עוד שם הקובץ זהה לשם הסרט, זה מתבצע באופן אוטומטי....
אשתמש במפצל . שמתי לב שיש יציאה אופטית אבל כרגע אני מתכנן להשתמש ביצאות הרגילות . אולי בהמשך אשדרג מכיוון שכרגע אין לי רסיבר בבית ואני לא רואה סיבה לחבר ליציאה אופטית .
- AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
Irus כתב:אם המוצר עולה עד 200$ אז הוא פטור ממכס.
כמובן שמדובר על הכנסה פיזית של המוצר לארץ, במקרה של משלוח מדובר על 50$ (לעיתים גם מתעלמים מסכומים מעט גבוהים יותר)....
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 18/03/2011 21:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
שכחתי לומר שלגבי אחריות יש בעיה , כי מה אני עושה במצב שיש לי בעיות עם המכשיר? שולח אותו לארצות הברית ? ממש אבסורד .Irus כתב:לגבי האחריות, לדעתי, תהיה לך אחריות בינלאומית של היצרן, אך לא תהיה לך אחריות מקומית (בדומה למצב עם מוצרים דומים בשוק) - אולי מישהו אחר יוכל להרחיב/לתקן לגבי העניין.
לגבי הכתוביות, אין בעיה עם SRT, וכל עוד שם הקובץ זהה לשם הסרט, זה מתבצע באופן אוטומטי....
עריכה : שכחתי פרט מאוד מאוד חשוב . יש לי מק בבית וממנו אני הולך להזרים מוסיקה וכנראה גם סרטים . הבנתי שהבוקסי לא תומך ב-NFS (?) אני קורא עכשיו את השרשור על שאלות שקשורות לבוקסי וראיתי שם הודעה על כך שהוא לא תומך . אם אכן אין תמיכה לצערי לא אוכל לקנות אותו , גם אם יובטח שתהיה תמיכה ,לא אוכל לקחת סיכון . אשמח אם תפריכו את זה .kaparoni כתב:שכחתי לומר שלגבי אחריות יש בעיה , כי מה אני עושה במצב שיש לי בעיות עם המכשיר? שולח אותו לארצות הברית ? ממש אבסורד .Irus כתב:לגבי האחריות, לדעתי, תהיה לך אחריות בינלאומית של היצרן, אך לא תהיה לך אחריות מקומית (בדומה למצב עם מוצרים דומים בשוק) - אולי מישהו אחר יוכל להרחיב/לתקן לגבי העניין.
לגבי הכתוביות, אין בעיה עם SRT, וכל עוד שם הקובץ זהה לשם הסרט, זה מתבצע באופן אוטומטי.......
שאלה נוספת - האם אני יכול להזרים סרטים מדיסק חיצוני שמחובר למחשב בחדר באופן קבוע ? זה יכול להיות ממש מעולה .
תודה
(עריכה: מצטער , לחצתי בטעות על "צטט" במקום על "ערוך" ופרסמתי סתם עוד הודעה . )