קניית BOXEE בשיקגו

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 124
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם

בקרוב חבר נוסע לארה"ב ,לשיקגו ויכול להביא לי בוקסי בוקס . קראתי כבר לא מעט ביקורות ,חלקן שליליות וחלקן חיוביות (קראתי גם את הביקורת שבאתר). בעיקרון אני עדיין בהתלבטות האם לקנות בוקסי או אפל טי וי . ברמה העקרונית בוקסי עונה על הציפיות שלי יותר כי הוא לא מגביל אותי לסטרימינג ,אלא ניתן גם לחבר דיסק חיצוני ובנוסף הוא תומך במגוון רחב של פורמטים . ויש עוד לא מעט יתרונות . המחיר רק 100 דולר יותר ולכן אני מוכן להשקיע את המחיר . השאלות שלי הן :
1. מה דעתכם באופן כללי על המכשיר ?
ֳ2.היכן ניתן בשיקגו לקנות את המכשיר? האם הוא נמכר במגוון רחב של רשתות ?
3,מה לגבי אחריות ? יש סיכוי שתכובד בארץ ?
4, אני מניח שיש מכס על החבילה בגלל שהמכשיר עולה 200 דולר (?)

תודה רבה

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78880
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 788 פעמים
קיבל תודות: 5395 פעמים

שליחה #2 

מרבית המכירות בארה"ב נעשות דרך AMAZON. לא יודע איזה רשתות מחזיקות את המכשיר.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

אם המוצר עולה עד 200$ אז הוא פטור ממכס.

כמובן שמדובר על הכנסה פיזית של המוצר לארץ, במקרה של משלוח מדובר על 50$ (לעיתים גם מתעלמים מסכומים מעט גבוהים יותר).

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

המוצר יוכנס לארץ באופן פיזי כך שמהבחינה הזו לא צריכה להיות בעיה . המכשיר נמכר גם ב- best buy באותו מחיר . השאלה היא מה קורה עם אחריות ?

עריכה : יש לי HDTV של LG מדגם P42Q3 . כרגע מחובר אליה ממיר כבלים HD והוא מחובר ליציאת ה-HDMI שיש לי . על פי החוברת המצורפת ל-TV יש בה יציאת HDMI TO HDMI ויציאת DVI TO HDMI לפי הבנתי צורת כאן בעיה כי הבוקסי עובד עם HDMI . האם אני טועה כאן ? אני רוצה לודא שיש לי את כל החיבורים הדרושים לפני שאני ממהר לקנות .אולי אני יכול להשתמש במפצל HDMI ? מה לגבי יציאת האודיו ? באחת הביקורות שראיתי ביוטיוב ,שמית לב שיש יציאות האודיו סטנדרטיות במכשיר .

בנוסף שאלה לגבי פורמט כתוביות : על פי ה-SPEC של המכשיר יש תמיכה ב-SRT ועוד מספר פורמטים של כתוביות אבל השאלה היא :מה קורה אם יש לי במחשב סרט וידאו ולידו קובץ כתוביות בפורמט SRT ? האם בוקסי ידע להראות את הסרט עם הכתוביות שבאותה התיקייה ? אשמח להבהרות

תודה

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

לגבי האחריות, לדעתי, תהיה לך אחריות בינלאומית של היצרן, אך לא תהיה לך אחריות מקומית (בדומה למצב עם מוצרים דומים בשוק) - אולי מישהו אחר יוכל להרחיב/לתקן לגבי העניין.

אם אין לך כניסת HDMI נוספת במסך, אפשר להשתמש במפצל.

לגבי האודיו, יש גם יציאה אופטית, כך שאתה יכול להחליט איך אתה רוצה להוציא את הסאונד, וכמובן שהוא יכול לעבור ישירות גם לרסיבר.

לגבי הכתוביות, אין בעיה עם SRT, וכל עוד שם הקובץ זהה לשם הסרט, זה מתבצע באופן אוטומטי.

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

Irus כתב:לגבי האחריות, לדעתי, תהיה לך אחריות בינלאומית של היצרן, אך לא תהיה לך אחריות מקומית (בדומה למצב עם מוצרים דומים בשוק) - אולי מישהו אחר יוכל להרחיב/לתקן לגבי העניין.

לגבי האודיו, יש גם יציאה אופטית, כך שאתה יכול להחליט איך אתה רוצה להוציא את הסאונד, וכמובן שהוא יכול לעבור ישירות גם לרסיבר.

לגבי הכתוביות, אין בעיה עם SRT, וכל עוד שם הקובץ זהה לשם הסרט, זה מתבצע באופן אוטומטי.
...
מעולה , תודה רבה
אשתמש במפצל . שמתי לב שיש יציאה אופטית אבל כרגע אני מתכנן להשתמש ביצאות הרגילות . אולי בהמשך אשדרג מכיוון שכרגע אין לי רסיבר בבית ואני לא רואה סיבה לחבר ליציאה אופטית .

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #7 

Irus כתב:אם המוצר עולה עד 200$ אז הוא פטור ממכס.

כמובן שמדובר על הכנסה פיזית של המוצר לארץ, במקרה של משלוח מדובר על 50$ (לעיתים גם מתעלמים מסכומים מעט גבוהים יותר).
...
נערך לאחרונה על ידי AmiEfroni ב 18/03/2011 21:53, נערך פעם 1 בסך הכל.

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

זה בדיוק מה שרשמתי...

אתה הזמנת את הרסיבר ולא הכנסת אותו לארץ באופן עצמאי, לכן זה שונה.

AmiEfroni
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #9 

Irus כתב:זה בדיוק מה שרשמתי...

אתה הזמנת את הרסיבר ולא הכנסת אותו לארץ באופן עצמאי, לכן זה שונה.
...
אתה צודק-לא קראתי עד הסוף לכן מחקתי את הודעתי.
שלחתי לך הודעה בפרטי

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

Irus כתב:לגבי האחריות, לדעתי, תהיה לך אחריות בינלאומית של היצרן, אך לא תהיה לך אחריות מקומית (בדומה למצב עם מוצרים דומים בשוק) - אולי מישהו אחר יוכל להרחיב/לתקן לגבי העניין.

...
שכחתי לומר שלגבי אחריות יש בעיה , כי מה אני עושה במצב שיש לי בעיות עם המכשיר? שולח אותו לארצות הברית ? ממש אבסורד .

kaparoni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

kaparoni כתב:

...
שכחתי לומר שלגבי אחריות יש בעיה , כי מה אני עושה במצב שיש לי בעיות עם המכשיר? שולח אותו לארצות הברית ? ממש אבסורד .
...
עריכה : שכחתי פרט מאוד מאוד חשוב . יש לי מק בבית וממנו אני הולך להזרים מוסיקה וכנראה גם סרטים . הבנתי שהבוקסי לא תומך ב-NFS (?) אני קורא עכשיו את השרשור על שאלות שקשורות לבוקסי וראיתי שם הודעה על כך שהוא לא תומך . אם אכן אין תמיכה לצערי לא אוכל לקנות אותו , גם אם יובטח שתהיה תמיכה ,לא אוכל לקחת סיכון . אשמח אם תפריכו את זה .
שאלה נוספת - האם אני יכול להזרים סרטים מדיסק חיצוני שמחובר למחשב בחדר באופן קבוע ? זה יכול להיות ממש מעולה .

תודה

(עריכה: מצטער , לחצתי בטעות על "צטט" במקום על "ערוך" ופרסמתי סתם עוד הודעה . )

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”