שאלה לגבי Unstoppable
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
עד היום ניגנתי ללא בעיה כל תוכן עם סטרימר ישן tvix4100.
בשבוע שעבר בפעם הראשונה נתקלתי בתוכן שעשה לי בעיה. מדובר ב Unstoppable גרסת 1080p שחרור של CHD.
הבעיות מתחילות בערך ב 01:11:00 למשך כשתי דקות. הסרט פשוט מקרטע. שאר הסרט רץ ללא בעיה.
נתוני media info מראים בוידאו 16Mbps אבל במקסימום overall כתוב 35Mbps ( פס הקול הוא DTS רגיל כך שלא נראה לי סביר שזה מגיע לקצבים של 35Mbps ).
כבר ניגנתי קבצי BD מלאים ללא בעיה וגם קבצי AVCHD ממצלמת הוידאו שלי שמגיעים ל 24Mbps דרך הסטרימר.
מה אתם אומרים ? ( ניסתי לבנות את ה mkv מחדש - אותה בעיה באותו מקום. ניסיתי remux ל m2ts - אותה בעיה באותו מקום ..
מה אתם אומרים ? מישהו יכול לשלוח לי בפרטי check sum של הקובץ ?
בשבוע שעבר בפעם הראשונה נתקלתי בתוכן שעשה לי בעיה. מדובר ב Unstoppable גרסת 1080p שחרור של CHD.
הבעיות מתחילות בערך ב 01:11:00 למשך כשתי דקות. הסרט פשוט מקרטע. שאר הסרט רץ ללא בעיה.
נתוני media info מראים בוידאו 16Mbps אבל במקסימום overall כתוב 35Mbps ( פס הקול הוא DTS רגיל כך שלא נראה לי סביר שזה מגיע לקצבים של 35Mbps ).
כבר ניגנתי קבצי BD מלאים ללא בעיה וגם קבצי AVCHD ממצלמת הוידאו שלי שמגיעים ל 24Mbps דרך הסטרימר.
מה אתם אומרים ? ( ניסתי לבנות את ה mkv מחדש - אותה בעיה באותו מקום. ניסיתי remux ל m2ts - אותה בעיה באותו מקום ..
מה אתם אומרים ? מישהו יכול לשלוח לי בפרטי check sum של הקובץ ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
-
Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נראה כמו משהו בקובץ אבל הבעיה אני מניח מקומית אצלי כי לא יכול להיות ששחרור של CHD יצא תקול ולא קיבל תיקון.knazi כתב:מעניין שאתה אומר. אני צפיתי בסרט בבוקסי ובאמת זכור לי קטע של גמגום לשנייה שהבוקסי עשה באפר מחדש והכל היה חלק שוב. חשבתי שהייתה בעיה ברשת כנראה שמשהו בקובץ תודה...
בינתיים גם עם vlc אני רואה בעיות בדיוק באותם מקומות שהסטרימר נתקע. מורדי מחדש נראה מה יהיה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46376
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים