התלבטות לגבי רכישת פלזמה מיבואן ראשי או פרללי
ערב טוב לכולם
אני סגור ורוצה לקנות את ה LG 50PK550R 50
אחרי אינסוף חפירות ברשת ובפורום הגעתי למסקנה ש:
יבואן רשמי - אחריות 3 שנים, יש למי לפנות במקרה של תקלה, יקר ב~600 - 1000 שקל מהיבואן הפרללי, מיוצר בקוראיה (ככה אמרו לי ב2 מקומות לפחות), מוצר איכותי יותר
יבואן פרללי - אחריות מפוקפקת לשנה ובמקרה של תקלה אין עם מי לדבר, מספר סידורי מחוק לטשטוש עקבות מקור, מיוצר בסין (כנ"ל, ככה לפחות אמרו לי), פלזמה "מזוייפת" כמו שאחד המוכרים ניסה למכור לי
המחיר שלה מהיבואן הראשי 5500~
המחיר מיבואן פרללי 4750
מה אתם הייתם עושים?
אם לא הייתי מוגבל מבחינת תקציב זאת לא הייתה שאלה בכלל, השאלה היא האם זה באמת סיכון שלא כדאי לקחת ושווה להשקיע את ה800 שקל ולהיות עם ראש שקט? או שזה הכל סיפורים שהמוכרים מספרים לנו בשביל לעשות עלינו קופה?
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה.
אני סגור ורוצה לקנות את ה LG 50PK550R 50
אחרי אינסוף חפירות ברשת ובפורום הגעתי למסקנה ש:
יבואן רשמי - אחריות 3 שנים, יש למי לפנות במקרה של תקלה, יקר ב~600 - 1000 שקל מהיבואן הפרללי, מיוצר בקוראיה (ככה אמרו לי ב2 מקומות לפחות), מוצר איכותי יותר
יבואן פרללי - אחריות מפוקפקת לשנה ובמקרה של תקלה אין עם מי לדבר, מספר סידורי מחוק לטשטוש עקבות מקור, מיוצר בסין (כנ"ל, ככה לפחות אמרו לי), פלזמה "מזוייפת" כמו שאחד המוכרים ניסה למכור לי
המחיר שלה מהיבואן הראשי 5500~
המחיר מיבואן פרללי 4750
מה אתם הייתם עושים?
אם לא הייתי מוגבל מבחינת תקציב זאת לא הייתה שאלה בכלל, השאלה היא האם זה באמת סיכון שלא כדאי לקחת ושווה להשקיע את ה800 שקל ולהיות עם ראש שקט? או שזה הכל סיפורים שהמוכרים מספרים לנו בשביל לעשות עלינו קופה?
אשמח לשמוע את דעתכם.
תודה.
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1232 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
במסך מזוייף עוד לא נתקלתי
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
מרבית היבואנים הפרללים .מסירים את מדבקת הנתונים של המסך . בכך הם מטשטשים את בית היוצר של המסך .חיים כתב:במסך מזוייף עוד לא נתקלתי...
בנוסף אין מה להשוות אחריות של יבוא רשמי מול פרללי . אפילו לא בצחוק .
בקיצור זה כמו לקנות רכב ללא מספר שילדה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
BaKss, אתה פותח כאן תיבת שרצים... והרבה מקום לניגוחים.
ההפרש בין המחירים לא גדול במיוחד, אתה כותב כמו מישהו שאינו בטוח עם רכישה מיבואן מקביל (וזו אינה דעתי אלא המשתמע מן הכתב).
עם זאת - אין ליבואנים המקבילים מסכים מזוייפים, חד משמעית. חלקם מורידים את מדבקות המוצר למנוע זיהוי מאיפה המסך יובא, חלקם, חלקם נותן שירות גרוע כי הוא עובד על מלאים ועם סיכון מסויים - חלקם. וחלקם נותן שירות שאינו נופל ממה שאתה מתאר בייבוא רשמי. ח*א אתה יכול לאכול משניהם, יש כאן שרשור לא קצר על מישהו שקנה מסך בייבוא רשמי והוא אינו מרוצה מהשירות שניתן לו.
תראה איפה הרגשת יותר נוח לבצע את הרכישה, זה שאתה מרוצה מהמוצר ממה שבחנת זה כבר דרך ארוכה.
שתהיה רכישה מוצלחת.
ההפרש בין המחירים לא גדול במיוחד, אתה כותב כמו מישהו שאינו בטוח עם רכישה מיבואן מקביל (וזו אינה דעתי אלא המשתמע מן הכתב).
עם זאת - אין ליבואנים המקבילים מסכים מזוייפים, חד משמעית. חלקם מורידים את מדבקות המוצר למנוע זיהוי מאיפה המסך יובא, חלקם, חלקם נותן שירות גרוע כי הוא עובד על מלאים ועם סיכון מסויים - חלקם. וחלקם נותן שירות שאינו נופל ממה שאתה מתאר בייבוא רשמי. ח*א אתה יכול לאכול משניהם, יש כאן שרשור לא קצר על מישהו שקנה מסך בייבוא רשמי והוא אינו מרוצה מהשירות שניתן לו.
תראה איפה הרגשת יותר נוח לבצע את הרכישה, זה שאתה מרוצה מהמוצר ממה שבחנת זה כבר דרך ארוכה.
שתהיה רכישה מוצלחת.
Vocare Ad Regnum
חייבים להבין שהיבואנים הרשמיים מחוייבים לייבא דגמים מסויימים מאיזורים מסויימים.
לפעמים נקודת מוצא זו היא לחיוב ולפעמים לשלילה.
הדגמים האיכותיים והייחודיים לא מיובאים ביבוא סדיר!ליבואן יש עדיפות משלו והוא חייב לתמחר ולייבא דגמים מסויימים למטרת רווח נטו,שיקולי איכות הם לא
בראש מעייניו.הוא חייב לדאוג לחנויות ,לעובדיו ולדוח שנתי חיובי.
לפעמים נקודת מוצא זו היא לחיוב ולפעמים לשלילה.
הדגמים האיכותיים והייחודיים לא מיובאים ביבוא סדיר!ליבואן יש עדיפות משלו והוא חייב לתמחר ולייבא דגמים מסויימים למטרת רווח נטו,שיקולי איכות הם לא
בראש מעייניו.הוא חייב לדאוג לחנויות ,לעובדיו ולדוח שנתי חיובי.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
תלוי במספר דברים ..
ראשית, האם מדובר באותו דגם ..
? יבואן רשמי מחויב למכור מוצרים של אותו אזור בו הוא נמצא, יבואן פרללי יכול לייבא מכל מקום ..
מהם פערי המחיר ?
מי היבואן הפרללי ? ( חנות ידועה או איזה חלאפלפ )
מי היבואן הרשמי ( יש מקרים שבכלל עדיף לא לקנות מהיבואן הרשמי .. )
איזו מעבדת שירות מציע היבואן הרשמי ואיזו מעבדה מציע הפרללי ? ( אולי זו אותה מעבדה .. )
ליאור
ראשית, האם מדובר באותו דגם ..
מהם פערי המחיר ?
מי היבואן הפרללי ? ( חנות ידועה או איזה חלאפלפ )
מי היבואן הרשמי ( יש מקרים שבכלל עדיף לא לקנות מהיבואן הרשמי .. )
איזו מעבדת שירות מציע היבואן הרשמי ואיזו מעבדה מציע הפרללי ? ( אולי זו אותה מעבדה .. )
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
dor8dor8 כתב:9000 ,
היום פורים אז מותר לצחוק כמה שרוצים.![]()
![]()
![]()
ואנחנו נמשיך לקנות את המסכים האיכותיים ביותר ובמחירים הטובים ביותר דרך
יבואנים מקבילים ! ( שלא מוחקים מספרי שילדה.... כן יש גם כאלה תתפלא... )....
נכון היום פורים . אז מותר לא להבין את כל הנכתב .
כתבתי שמרבית היבואנים הפרללים . לא הכללתי את כולם .
חג שמח וצוהל .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
מזוייף ראיתי שהחליפו מודל אחד באחר. כלומר, מסך שסוג X הוחלף לו מספר המודל כך שהוא יראה כאילו הוא טוב יותר ואיכותי יותר ולכן לוקחים עליו יותר כסף.
נפוץ יותר ויותר גם המהלך של הסרת מספר סידורי, שזה נראה לי משהו באמת לא סימפטי ולדעתי צריך להוציא דבר כזה מהחוק.
נפוץ יותר ויותר גם המהלך של הסרת מספר סידורי, שזה נראה לי משהו באמת לא סימפטי ולדעתי צריך להוציא דבר כזה מהחוק.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מתי בפעם האחרונה פתחת אטלס ?Rush10 כתב:אנחנו שייכים לאירופה ולא לאסיה.
למרות זאת רוב היבואנים מייבאים מאסיה בגלל עלויות זולות יותר.ולפעמים גם דגמים פחות טובים ומתאימים ....
ישראל לא באירופה. הינו רוצים אבל אנחנו לא. דרך אגב אנחנו גם לא באסיה ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
תקן השידור בישראל הוא DVB-T האירופאי...Lior_M כתב:מתי בפעם האחרונה פתחת אטלס ?Rush10 כתב:אנחנו שייכים לאירופה ולא לאסיה.
למרות זאת רוב היבואנים מייבאים מאסיה בגלל עלויות זולות יותר.ולפעמים גם דגמים פחות טובים ומתאימים ....
ישראל לא באירופה. הינו רוצים אבל אנחנו לא. דרך אגב אנחנו גם לא באסיה .....