כרטיס psn
שלום לכולם
אתמול רציתי לקנות מהstore משחק ב10 דולר או ב5 פאונד (הוא מופי בשתי החנויות)
עם כרטיס אשראי לא הצלחתי לשלם אז ניסיתי לקנות psn card.
ניסיתי בשופטו והם רשמו שבגלל שאני מישראל אני לא יכול לאחר מכן ניסיתי מעוד שני אתרים מחו״ל ומשום מה הם ביטלו לי את ההזמנה ונתנו לי זיכוי על חיוב האשראי.
האתרים הם cardcodes וpcgamesupply.
האם יש איזושהי דרך לקנות את המשחק?
תודה, אביב.
אתמול רציתי לקנות מהstore משחק ב10 דולר או ב5 פאונד (הוא מופי בשתי החנויות)
עם כרטיס אשראי לא הצלחתי לשלם אז ניסיתי לקנות psn card.
ניסיתי בשופטו והם רשמו שבגלל שאני מישראל אני לא יכול לאחר מכן ניסיתי מעוד שני אתרים מחו״ל ומשום מה הם ביטלו לי את ההזמנה ונתנו לי זיכוי על חיוב האשראי.
האתרים הם cardcodes וpcgamesupply.
האם יש איזושהי דרך לקנות את המשחק?
תודה, אביב.
אני קניתי בלי שום בעיה psn uk
מצאתי חנות מאוד זולה,תשלום באמצעות פיי פאל:http://playstationnetworkcards.net/
אבל תקנה שם רק את הuk כי האמריקאי יקר שם בטירוף,אם חסר תשלח להם הודעה כי יש מצב שכן יש להם את זה,תוך 5 דקות שולחים לך את הסריקה של הקוד במייל,מאוד בטוח עשיתי זאת פעמיים כבר..
אבל החנות האמריקאית זולה בצורה ניכרת ברוב הדברים,עוד לא קניתי נקודות שם אפשר למצוא באי ביי האמריקאי בקלות שגם נשלח למייל. המחירים צריכים להיות זהים: קנייה של כרטיס 50 דולר מצאתי ב52$.
מקווה שעזר לך..
אוזס
אבל תקנה שם רק את הuk כי האמריקאי יקר שם בטירוף,אם חסר תשלח להם הודעה כי יש מצב שכן יש להם את זה,תוך 5 דקות שולחים לך את הסריקה של הקוד במייל,מאוד בטוח עשיתי זאת פעמיים כבר..
אבל החנות האמריקאית זולה בצורה ניכרת ברוב הדברים,עוד לא קניתי נקודות שם אפשר למצוא באי ביי האמריקאי בקלות שגם נשלח למייל. המחירים צריכים להיות זהים: קנייה של כרטיס 50 דולר מצאתי ב52$.
מקווה שעזר לך..
אוזס