איך מתקנים אנטנות גבוהות?
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אני מציע שתראה את הסרט שוב- החלק העליון של העמוד דקיק למדי משיקולי יציבות ומרכז כובד.uris כתב:שתי שאלות תם.
1) מדוע המעלית לא מגיעה גבוה יותר?
2) מדוע אי אפשר להוריד את העובד ממסוק למשל ?...
הטיפוס על העמודים הוא חלק בלתי נפרד מהתחזוקה שלהם - לא ניתן להוריד אדם לעמוד ממסוק בגובה כזה עקב זרמי אוויר והדיוק הנדרש. חוץ מזה תחשוב על העלויות.
היכרתי בצבא מטפסי עמודים כאלו, שמבלים על עמודים ברמה היומית (אם כי בארץ לא ידוע לי על עמודים של 600 מ'
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
מרווחים טוב לפחות?yairf כתב:אני מציע שתראה את הסרט שוב- החלק העליון של העמוד דקיק למדי משיקולי יציבות ומרכז כובד.uris כתב:שתי שאלות תם.
הטיפוס על העמודים הוא חלק בלתי נפרד מהתחזוקה שלהם - לא ניתן להוריד אדם לעמוד ממסוק בגובה כזה עקב זרמי אוויר והדיוק הנדרש. חוץ מזה תחשוב על העלויות.
היכרתי בצבא מטפסי עמודים כאלו, שמבלים על עמודים ברמה היומית (אם כי בארץ לא ידוע לי על עמודים של 600 מ') - אפילו לי היה רשיון טיפוס עמודים עד 100 מ' - תהיה בטוח שאין דרך אחרת...
...
(לא הייתי עושה את זה תמורת כל סכום שבעולם)
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
אין לי מושג, אבל יש לי תחושה שהם לא עושים את זה רק בשביל הכסף - דמיין לך את האדרנלין שמשפריץ מהאזניים בגובה כזה...uris כתב:מרווחים טוב לפחות?yairf כתב:אני מציע שתראה את הסרט שוב- החלק העליון של העמוד דקיק למדי משיקולי יציבות ומרכז כובד.uris כתב:שתי שאלות תם.
היכרתי בצבא מטפסי עמודים כאלו, שמבלים על עמודים ברמה היומית (אם כי בארץ לא ידוע לי על עמודים של 600 מ') - אפילו לי היה רשיון טיפוס עמודים עד 100 מ' - תהיה בטוח שאין דרך אחרת...
...
(לא הייתי עושה את זה תמורת כל סכום שבעולם)...
- shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
סרטון יפה רק הקורס שהם עוברים לעבודה בגובה זה גם ארוך אני עברתי קורס אתה לומד לטפס לעבוד עם החגורת הצלה והתופסנים יפה בצבא יש כמה שהם מטפסי טרנים כאלה הם עולים ויכולים להיות כל היום שם
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בצבא אולי עושים זאת בטיפוס ,בגלל אילוצים או סיבות אחרות.
בתעשיה או בחברת חשמל או חברות סלולר ,משתמשים במנופי "אבי" שמביאים את העובד לגובה הרצוי.
הכל ענין של תקציב ומיקום נגיש.
קורס עבודה בגובה זה היום חובה לכל מי שעובד בגובה מעל 2 מטר.
בתעשיה או בחברת חשמל או חברות סלולר ,משתמשים במנופי "אבי" שמביאים את העובד לגובה הרצוי.
הכל ענין של תקציב ומיקום נגיש.
קורס עבודה בגובה זה היום חובה לכל מי שעובד בגובה מעל 2 מטר.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
השאלה היא לא איך מתקנים..
איך מקימים כזו אנטנה ...
איך מקימים כזו אנטנה ...
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי