היי
רכשתי אבקה לניקוי שומני קפה.
אתמול עשיתי טיפול עם ראש עיוור.
הבנתי שאני צריך להרים ולהוריד את המנוף 4-5 פעמים.
בכל פעם יוצא החומר הלבן מצינור פריקת עודפי המים (מצטער עם המונחים אינם מדויקים).
הבעיה היא שגם אחרי שאני נותן למים "לרוץ" אחר אך ולצאת מהצינורית למגירה או
שאני מפרק את הידית ונותן למים לזרום מהראש שוב עד שהמגירה מלאה, החומר הלבן
ממשיך לצאת כשאני מרכיב את הראש העיוור בחזרה (דרך צינור הפריקה).
הצלחתם להבין מה אני רוצה?
אשמח להכוונה
ניקוי שומני קפה
הבנתי בערך
בכמה חומר אתה משתמש???
אתה לא אמור לשים הרבה...
המכונה חמה לפני השימוש?
הרעיון לשים חצי כפית בפילטר עיוור- להרים ידית לשמוע את המשאבה נכנסת לפעולה לתת לה כמה שניות ללחוץ על הפילטר ולסגור ולתת לכל החומר לזרום למגירת הנוזלים.. עושים בערך 4-5 חזרות כאלו שהידית עדיין בראש.. וזה נעלם.. אחרי זה מוציאים את הידית מרוקנים אותה מעודפים שוטפים אותה מזרימים קצת מים ושוב עושה את אותה פעולה שמקודם בערך 2-3 אם מים נקיים כדי לנקות עודפים...
אחרי זה מומלץ לעשות שאט קפה ולזרוק אותו לכיור..
בכמה חומר אתה משתמש???
אתה לא אמור לשים הרבה...
המכונה חמה לפני השימוש?
הרעיון לשים חצי כפית בפילטר עיוור- להרים ידית לשמוע את המשאבה נכנסת לפעולה לתת לה כמה שניות ללחוץ על הפילטר ולסגור ולתת לכל החומר לזרום למגירת הנוזלים.. עושים בערך 4-5 חזרות כאלו שהידית עדיין בראש.. וזה נעלם.. אחרי זה מוציאים את הידית מרוקנים אותה מעודפים שוטפים אותה מזרימים קצת מים ושוב עושה את אותה פעולה שמקודם בערך 2-3 אם מים נקיים כדי לנקות עודפים...
אחרי זה מומלץ לעשות שאט קפה ולזרוק אותו לכיור..
-
lior_a
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 556
- נתן תודות: 186 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
כן, המכונה חמה.
אני עושה פחות או יותר מה שאתה אומר אבל כשאני בודק שוב עם הראש העיוור (לאחר שהזרמתי מים בלעדיו),
שוב מופיעים סימנים לבנים בצינור הפריקה.
אגב, יכול להיות ששאריות החומר נמצאים בצינור הפריקה וזה לא קשור למים שיוצאים מהראש?
אני עושה פחות או יותר מה שאתה אומר אבל כשאני בודק שוב עם הראש העיוור (לאחר שהזרמתי מים בלעדיו),
שוב מופיעים סימנים לבנים בצינור הפריקה.
אגב, יכול להיות ששאריות החומר נמצאים בצינור הפריקה וזה לא קשור למים שיוצאים מהראש?