רמקולים(אני לא אודיופיל)
שלום!
אני חדש בפורום (כפי שאתם וודאי רואים) ואני בא אליכם בגלל שאני רוצה לקנות רמקולים חמודים למחשב...
אני לא אדיופיל כך שאני לא צריך רמקולים באלפי שקלים... יש לי 400 שקל (אם צריך אז 500) ואני מתלבט בין הATP3 של AltecLansing לבין הJBL Creature II לבין הX230 של Logitech....
מה עדיף?? כולם באזור ה400 שקל...
אני חדש בפורום (כפי שאתם וודאי רואים) ואני בא אליכם בגלל שאני רוצה לקנות רמקולים חמודים למחשב...
אני לא אדיופיל כך שאני לא צריך רמקולים באלפי שקלים... יש לי 400 שקל (אם צריך אז 500) ואני מתלבט בין הATP3 של AltecLansing לבין הJBL Creature II לבין הX230 של Logitech....
מה עדיף?? כולם באזור ה400 שקל...
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
את הלוג'יטק לא בדקתי, אולם מול ה JBL Creature, חד משמעית (לאוזניי לפחות) עדיף ה ATP3. בכל מקרה, בטווח מחיר זה, מדובר בתמורה מאוד גבוהה לכסף. לא מאמין שתתאכזב מהם.
ברוך הבא!!
אני יכול להמליץ לך בלב שקט ובוודאות על האלטק לאנסינג ATP-3
אני משתמש בהם כמה שנים ורבים מחבריי מרוצים מהם ממש דגם קלאסי שטוב אפלו יותר מדגמים שכביכול ניסו להחליף אותו...
באס עמוק דינאמי ומוזיקאלי!!!
בהצלחה
אני יכול להמליץ לך בלב שקט ובוודאות על האלטק לאנסינג ATP-3
אני משתמש בהם כמה שנים ורבים מחבריי מרוצים מהם ממש דגם קלאסי שטוב אפלו יותר מדגמים שכביכול ניסו להחליף אותו...
באס עמוק דינאמי ומוזיקאלי!!!
בהצלחה
גם אני באותה דעה ATP-3 ללא היסוס יש לי אותם כבר שנתיים והם אמינים וטובים מאוד מאוד ביחס למחירם.
דן
דן
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
- Audiophiller
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ה ATP 3 תמורה נדירה לכסף, סט מעולה שגם אם היה עולה כפול היה נחשב לטוב
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
רק ATP3. אין יותר טוב במחיר הזה.{ואתה מוזמן לבדוק}
הספקתי כבר לקנות יותר מ...7 זוגות כאלה -לא בשבילי,
לי כבר יש שתי זוגות בבית!
פשוט מאוד,כל אחד ששומע אותם- מבקש ממני באופן מיידי,זוג כזה בשבילו... תתחדש.
עופר.
================================
פשוט מאוד,כל אחד ששומע אותם- מבקש ממני באופן מיידי,זוג כזה בשבילו... תתחדש.
עופר.
================================