שלום. חדש כאן. מקווה שהתופעה ישנה, או לפחות מוכרת.
אתמול גילתי שני עיוותים שונים. אחד בכל נגן. שניהם חדשים.
מדיה פלייר במצב של מסך מלא הפסיק להציג מונה זמן של הסרט. גם כשלוחצים על הסרגל ומדלגים בין קטעים, אין זכר לשעון. עברתי על כל התפריטים הפנימיים שמצאתי ונראו רלוונטים, לא מצאתי אופציה להחזיר את השעון. כמובן שעד אתמול הוא היה שם.
במדיה פלייר קלאסיק הבעיה יותר חמורה. פתאום הוא החל למתוח סרטים של 4 על 3 למסך מלא. במקום להציג אותם בגדול, עם שוליים שחורים בצדדים כמו עד עכשיו. גם שם עברתי על תפריטים. ניסיתי לסמן לו לשמור על ברירת המחדל, אבל הוא מתעקש לעוות. בכלל, התמונה המקורית שלו מוזרה. הוא פותח ריבוע קטן יחסית, וכשאני מותח אותו ידנית, נחשפים עוד פרטים, שלא הוצגו בתמונה הראשונית. הנחתי שבברירת המחדל הוא אמור לפתוח תמונה מלאה, ולא ריבוע שאין לו קשר לקובץ בו צופים.
אני משתמש בויסטה. אחד הרעיונות שחשבתי עליהם הוא שאחד העדכונים שירדו אתמול גרמו לעיוות. יש מצב?
מדיה סנטר ומדיה קלאסיק יוצאים מאיפוס
-
barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ברוך הבא לפורום!
ב-MPC HC כנראה שיחקת עם הגדרות הזום שלו, הנמצאות בתפריט המופיע כשלוחצים כפתור ימני בעת נגינת סרט.
הנגן הזה זוכר כל שינוי שעושים, גם בהרצה הבאה שלו.
אולי שווה לנסות למחוק את קובץ ה-ini שלו (קוב. ההגדרות), ואז להגדיר אותו מחדש על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו נמצא בשרשור המדריכים אשר בראש הפורום.
לגבי השעון שנעלם, אין לי מושג... באיזה מקודדים (או חבילת מקודדים) אתה משתמש?
ב-MPC HC כנראה שיחקת עם הגדרות הזום שלו, הנמצאות בתפריט המופיע כשלוחצים כפתור ימני בעת נגינת סרט.
הנגן הזה זוכר כל שינוי שעושים, גם בהרצה הבאה שלו.
אולי שווה לנסות למחוק את קובץ ה-ini שלו (קוב. ההגדרות), ואז להגדיר אותו מחדש על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו נמצא בשרשור המדריכים אשר בראש הפורום.
לגבי השעון שנעלם, אין לי מושג... באיזה מקודדים (או חבילת מקודדים) אתה משתמש?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
barako2012
-
- חבר פעיל

- תגובות: 93
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
קודם תודה על ההתייחסות. לגבי המקודדים, אין חבילות. רק שתי ההמלצות מהמדריך שלכם. FFDShow Tryouts + Haali Media (Matroska) Splitter. ושוב, עד שלשום היה שעון ולא היתה שום בעיה. גם היום, בגירסה הקלאסית של מסך מוקטן הזמן מוצג. לכן הנחתי שאולי מדובר בעדכונים של ויסטה, שחירבו למערכת את החיים. כמו שקורה לפעמים כשויסטה מתעקש לתקן מערכת עובדת.
לגבי המדיה פלייר קלאסיק לא הבנתי מה שלחת אותי לעשות. איפה יושב הקובץ המדובר, שאני אמור למחוק.במקור גם אותו הגדרתי על פי המלצות המדריך שלכם.
לגבי המדיה פלייר קלאסיק לא הבנתי מה שלחת אותי לעשות. איפה יושב הקובץ המדובר, שאני אמור למחוק.במקור גם אותו הגדרתי על פי המלצות המדריך שלכם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תוודא שאכן FFDShow מנגן לך את התכנים. האייקון האדום שלו (או הכתום אם בחרת להשתמש ב-DXVA) אמור להופיע במגש האייקונים של מערכת ההפעלה.
ב-MPC HC כדאי לנסות לעשות את נספח מספר 1 ולחסום את כל המקודדים החיצוניים. קובץ ה-ini, אם אני לא טועה, נמצא באותה תיקייה בה נמצא ה-MPC HC.
ב-MPC HC כדאי לנסות לעשות את נספח מספר 1 ולחסום את כל המקודדים החיצוניים. קובץ ה-ini, אם אני לא טועה, נמצא באותה תיקייה בה נמצא ה-MPC HC.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"