שלום לכולם, אני צריך עזרה בקניית מסך לחבר... הפרטים:
1.מרחק צפייה 2.8 מ' משמע- 40"-42"...
2. תקציב- 4500 ש"ח עם אופציה לחרוג ל5000 ש"ח.
3. תכנים- כרגע, בעיקר תכני sd.
4. אחריות- 3 שנים לפחות.
5. הטלוויזיה תמוקם בסלון ולא בחדר לכן יש לקחת בחשבון השתקפויות.
הLG LE5500 עלתה כאופציה ואולי גם ה-Panasonic thl42d25 שחוץ מזה ששתיהן Led ואני חושש מהשתקפויות, הפנסוניק גם חורגת מעט מהתקציב... בנוסף עלתה גם ה-Sony KDL40EX600 שגם היא Led, אומנם הכי בסיסית של sony אבל עדיין... sony. בכל מקרה, אשמח לשמוע תגובות על הטלוויזיות הנ"ל ועוד אופציות אם יש למישהו להציע לי.
המלצה למסך 40"-42" פרטים נוספים בפנים
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
שלום לך .exxy כתב:שלום לכולם, אני צריך עזרה בקניית מסך לחבר... הפרטים:
1.מרחק צפייה 2.8 מ' משמע- 40"-42"...
2. תקציב- 4500 ש"ח עם אופציה לחרוג ל5000 ש"ח.
3. תכנים- כרגע, בעיקר תכני sd.
4. אחריות- 3 שנים לפחות.
5. הטלוויזיה תמוקם בסלון ולא בחדר לכן יש לקחת בחשבון השתקפויות.
הLG LE5500 עלתה כאופציה ואולי גם ה-Panasonic thl42d25 שחוץ מזה ששתיהן Led ואני חושש מהשתקפויות, הפנסוניק גם חורגת מעט מהתקציב... בנוסף עלתה גם ה-Sony KDL40EX600 שגם היא Led, אומנם הכי בסיסית של sony אבל עדיין... sony. בכל מקרה, אשמח לשמוע תגובות על הטלוויזיות הנ"ל ועוד אופציות אם יש למישהו להציע לי....
לגבי הפנאסוניק D-25 לא נראה לי שניתן להשיג אותה יותר ביבוא רשמי יורוקום .
לדעתי מסך איכותי .
לגבי הסוני הסדרות האחרונות של סוני מצויינות . ממליץ לרכוש יבוא רשמי ישפאר .
שים לב .... מרבית מסכי הליד כיום הם בעלי פאנל מבריק . כך שמבחינת השתקפות תישאר הבעיה .
לכן ממליץ לך ללכת לכיוון של מסך הפלזמה של פנאסוניק דגם S-10 האירופאי . המסך מתפקד מצויין בשידורי SD
הרי זה מרבית התכנים בהם אתה צופה .
בנוסף המסך כולל כניסות סקרט איכותיות המיועדות לשידורי SD .
המסך גם כולל מקלט פנימי בעל יכולת קליטת ערוצים 10 2 11 .
מדובר במסך פלזמה איכותי FHD . כמובן יבוא רשמי יורוקום 5 שנות אחריות .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
קודם כל תודה רבה על התגובה אחי... לגבי הפנסוניק, באמת לא הבנתי למה בכ"כ הרבה מקומות היא לא אזלה מהמלאי... וחבל כי זה מסך מדהים בעיניי. הבעיה בפלזמה שהיא שבאמת יש הרבה השתקפות ובפלזמה הספציפית שהצעת זה שהיא חורגת כבר ל6000 ש"ח שזה באמת יותר מדי.. יש לך עוד רעיונות? לי למשל יש את הLd650 שקניתי בלית ברירה כי הפנסוניק אזלה (כפי שציינתי למעלה, הטלוויזיה היא לא לי אלא לחבר)... אני מאד מבסוט ממנה אבל אולי יש דגמים יותר טובים (lg le5500, philips 42PFL5604H, samsung c6200 וכו'...) ולכן אני מעלה להתייעצות פה כי למרות שאני מבין משהו בטלוויזיות, זה פורום עם אנשים באמת שפיצים בתחום..