הבדלי איכות בדונגל/כרטיס DTT
שלום לכולם,
יש לי בעיות מסויימות עם צפייה בשידורי DTT.
מדי פעם יש לי בעיות פיקסליזציה של השידור (נראה שיש איבוד סנכרון של הקידוד בפריים).
אני פותר את הבעיה ע"י לחיצה על הלחצן שמעביר 30 שניות אחורה, ואז אני מעביר 30 שניות קידמה והכל מסתנכרן ומסתדר.
(אגב, המפרט שלי הוא מחשב HTPC בסלון, מחובר לדונגל DTT, עם Windows media center וללא כבלים או לויין).
האם החלפת דונגל ה-DTT שלי יכולה לפתור את הבעיה ?
האם יש הבדלי איכות בדונגלים / כרטיסים ? או שכאשר הכרטיס עובד, אזי אין הבדל (שידור דיגיטאלי).
תודה.
יש לי בעיות מסויימות עם צפייה בשידורי DTT.
מדי פעם יש לי בעיות פיקסליזציה של השידור (נראה שיש איבוד סנכרון של הקידוד בפריים).
אני פותר את הבעיה ע"י לחיצה על הלחצן שמעביר 30 שניות אחורה, ואז אני מעביר 30 שניות קידמה והכל מסתנכרן ומסתדר.
(אגב, המפרט שלי הוא מחשב HTPC בסלון, מחובר לדונגל DTT, עם Windows media center וללא כבלים או לויין).
האם החלפת דונגל ה-DTT שלי יכולה לפתור את הבעיה ?
האם יש הבדלי איכות בדונגלים / כרטיסים ? או שכאשר הכרטיס עובד, אזי אין הבדל (שידור דיגיטאלי).
תודה.
רציתי גם אני לשאול באותו נושא של הדונגל ל-DTT.
אני משתמש בדונגל שרכשתי ב- dealextreame לפי המלצה פה (לא יודע אפילו איזו חברה) עם MC7.
את הוידאו רואים חלק אבל הקול מאוד חלש בערוצים של ה- DTT לעומת הערוצים האנלוגים הרגילים או לעומת כל פורמט אחר, כמו מוזיקה או סרטים שעל המחשב. אני צריך להגביר משמעותית את הווליום ברסיבר כדי לשמוע את ערוצי ה- DTT.
מישהוא נתקל בבעיה דומה? למישהוא יש פתרון שיכול להציע?
אני משתמש בדונגל שרכשתי ב- dealextreame לפי המלצה פה (לא יודע אפילו איזו חברה) עם MC7.
את הוידאו רואים חלק אבל הקול מאוד חלש בערוצים של ה- DTT לעומת הערוצים האנלוגים הרגילים או לעומת כל פורמט אחר, כמו מוזיקה או סרטים שעל המחשב. אני צריך להגביר משמעותית את הווליום ברסיבר כדי לשמוע את ערוצי ה- DTT.
מישהוא נתקל בבעיה דומה? למישהוא יש פתרון שיכול להציע?
ההבדלים בעוצמה של הווליום, או ליתר דיוק בחוסר העוצמה של ה- DTT כל כך מהותיים, כך שלאחר שצפיתי בטלויזיה בשידור מה-DTT, אם אני שוכח להחליש את הווליום ברסיבר ומפעיל מקור אחר, מוזיקה או אפילו טלויזיה בשידור אנלוגי הווליום בעוצמה כל כך גבוהה באופן מבהיל.
השאלה אם מישהוא מכיר אפשרות להגדיר ווליום שונה ל- DTT דרך לוח הבקרה/דרייבר שלו/MC7?
השאלה אם מישהוא מכיר אפשרות להגדיר ווליום שונה ל- DTT דרך לוח הבקרה/דרייבר שלו/MC7?
כאשר אתה מפעיל רדיו או טלויזיה אזי המקור הוא לא המחשב ולכן אין מה להשוות.
האם ניסית להגביר את העוצמה במחשב למקסימום ?
איך אתה מחובר לריסבר ? דרך אופטי או דרך יציאת הרמקולים או lineout.
אם זה דרך ה-lineout אז תנסה להעביר ליציאת רמקולים (צבע ירוק).
האם ניסית להגביר את העוצמה במחשב למקסימום ?
איך אתה מחובר לריסבר ? דרך אופטי או דרך יציאת הרמקולים או lineout.
אם זה דרך ה-lineout אז תנסה להעביר ליציאת רמקולים (צבע ירוק).