שאלת תם (או אם תרצו, מטומטם)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
beller פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 519
שם מלא: beller
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

יש לי DAC עם כניסת USB ואני עומד לקבל נטבוק של ASUS, שחבר כבר לא רוצה. שאלתי: האם הנטבוק יזהה כמו PC את ה-DAC, אם לא, האם אפשר להתקין לו דרייברים. יש לי ZERO DAC USB של טיאניון הסינית, האמת מכשיר די נחמד.
הנטבוק ישמש, לכל היותר, לרדיו אינטרנטי...
לתשובתכם המלומדת אודה.

דני

ariekarp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #2 

תלוי במערכת ההפעלה המותקנת על הנייד. רוב הסיכויים שווינדוס XP יזהה אותו כאביזר שמע ויהתקין לו דרייבר אוטומטית.

beller פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

היי ariekarp,

נראה לי שמה שמותקן שם זה או XP או WIN7, בכל אופן לא אובונטו. במידה ולא יזהה, השאלה האם קיימים דרייברים?

תודה,

דני
דני בלר

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #4 

שניהם יזהו אותו מיידית, אל תטריח את עצמך עם דרייברים במקרה הזה, הרבה הבדל אתה לא תשמע.

gab
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 427
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #5 

יתכן ויש כן טעם לדרייבר כמו ASIO4ALL , אם תעבוד עם תוכנה כמו , FOOBAR2000 שהיא תוכנה חינמית. אז יציאת ה- USB של המחשב שלך תהיה איכותית יותר וזה יבוא לידי ביטוי בולט יותר ככל שהשרשרת בהמשך תהיה איכותית יותר- קרי- מגבר/רמקולים/'אוזניות איכותיות.

אבל אלו רק "פינסים" לשיפור כי בשלב ראשון מיד בחיבור ישיר תקבל אות מחיבור ה- USB לממיר.
:) :) גבי.

beller פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

יאירף, גאב, אריה_קארפ, תודה שהארתם את עיניו של תם, עשיתם מצווה גדולה. השרשרת שלי איכותית? אני מרוצה ממנה, מגבר מנורות סיני, DAC סיני, פטיפון אחד משופצר זרוע ואחר, נקנה בארץ (פרוג'קט), יש גם סטרימר, קדם יחסית פשוט מחובר לבאפר מנורות (שוב תודה מאירקה שאיתחלתה אצלי את הרצון להתחדש, אם כי אני עושה זאת בצנעה רבה).

את ה-FOOBAR אני מכיר ואוהב מאוד, את ה-ASIO$ALL יש לי איפה שהוא. ראיתי את הנוטבוק, הוא נורא פיצי כזה... אבל אני אוהב להתעסק במחזור ציוד אלקטרוני. לאחרונה שכן הלך לפח עם מגבר קולנוע ביתי 6.1 של קנווד, כולל טיונר ומפענחים, כניסות אופםיות וקואקס, חדש לגמרי. שידכתי לו רמקולים כולל סאב, יש לי מקלט לווינים עם יציאת אופטית, מה אגיד לכם, את כמו לראות BBC, אלג'זירה או NHK בסראונד (אני פריק של חדשות).

שוב, תודה לכל החבורה המלומדה...

דני
דני בלר

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”