עזרה לגבי בחירת מסך, 40\42\37.. 70% שידורי HD , אודה לעזרתכם
אהלן,
אני מחפש מסך חדש , כרגע יש לי טלויזית 32 והיא קטנה ולא נוחה.
אני מעדיף LCD , האם כדאי LED או לא?
המסך יהיה במרחק של 2.5 מטר לערך, אולי מעט יותר
השימוש העיקרי ביותר הוא צפייה במשחקי כדורגל! בעיקר בספורט5 HD אך גם בשידורים רגילים מדי פעם
ישמש למשחקים בXBOX360 בHD
יש לי XTREAMER, ככה שאין חובה שתהיה במסך כניסת USB וכדומה.
ישמש לראיית סרטים ושידורי HD , בעיקר שידורי ספורט בHD.
אני מחפש מסך שייתן את יחס עלות/תועלת הטוב ביותר. בעיקרון לא רציתי להשקיע יותר מ5000 במקרה "הגרוע" ביותר.
עוד נקודה - האם יש טלוויזית 3D בתקציב לא גבוה במיוחד ששווה את הכסף? האם בכלל שווה להשקיע ב3D?
אני אשמח להמלצה על גודל שיספק אותי ויהיה המתאים ביותר ולאחר מכן המלצה על דגמים - אני מעדיף להמלצות על דגמים של סוני/סמסונג כי יש לי ניסיון טוב איתם.
עוד נקודה - האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות לדגמים החדשים? יש למה לחכות?
תודה לעוזרים!
\
אני מחפש מסך חדש , כרגע יש לי טלויזית 32 והיא קטנה ולא נוחה.
אני מעדיף LCD , האם כדאי LED או לא?
המסך יהיה במרחק של 2.5 מטר לערך, אולי מעט יותר
השימוש העיקרי ביותר הוא צפייה במשחקי כדורגל! בעיקר בספורט5 HD אך גם בשידורים רגילים מדי פעם
ישמש למשחקים בXBOX360 בHD
יש לי XTREAMER, ככה שאין חובה שתהיה במסך כניסת USB וכדומה.
ישמש לראיית סרטים ושידורי HD , בעיקר שידורי ספורט בHD.
אני מחפש מסך שייתן את יחס עלות/תועלת הטוב ביותר. בעיקרון לא רציתי להשקיע יותר מ5000 במקרה "הגרוע" ביותר.
עוד נקודה - האם יש טלוויזית 3D בתקציב לא גבוה במיוחד ששווה את הכסף? האם בכלל שווה להשקיע ב3D?
אני אשמח להמלצה על גודל שיספק אותי ויהיה המתאים ביותר ולאחר מכן המלצה על דגמים - אני מעדיף להמלצות על דגמים של סוני/סמסונג כי יש לי ניסיון טוב איתם.
עוד נקודה - האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות לדגמים החדשים? יש למה לחכות?
תודה לעוזרים!
\
נערך לאחרונה על ידי CCHAOSS ב 17/03/2011 11:28, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
אם אתה חובב ספורט, קנה רק פלאזמה, כל טכנולוגיה אחרת (בתקציב שציינת) תשאיר אותך מאוכזב.
כיוון שרוב התוכן שלך הוא HD, אתה יכול לבחור במסך יחסית גדול כלומר 42" ואפילו 50" יהיו הנאה צרופה.
מסכי פלאזמה FHD בגודל 42" הם הV20 וS10 (דגם ישן) של פנסוניק.
בגודל 50" יש מבחר גדול יותר, C550 של סמסונג, U20 של פנסוניק למשל.
לא נראה לי שיש כרגע מסך 3D בגדלים שציינתי במסגרת התקציב שלך, אולי שווה לחכות לסדרה D של סמסונג.
כיוון שרוב התוכן שלך הוא HD, אתה יכול לבחור במסך יחסית גדול כלומר 42" ואפילו 50" יהיו הנאה צרופה.
מסכי פלאזמה FHD בגודל 42" הם הV20 וS10 (דגם ישן) של פנסוניק.
בגודל 50" יש מבחר גדול יותר, C550 של סמסונג, U20 של פנסוניק למשל.
לא נראה לי שיש כרגע מסך 3D בגדלים שציינתי במסגרת התקציב שלך, אולי שווה לחכות לסדרה D של סמסונג.
No place like home.......... Theater
דבר ראשון, תודה רבה על התגובה והעזרה.
לגבי פלאזמה מול LCD - ממה שראיתי בשרשור העזרה, במידה ואני רואה את רוב תכני הספורט בHD אז ישנה עדיפות לLCD , לא?
כי מרבית שידורי הספורט שאני רואה הם בערוץ ספורט5 HD ובערוץ ספורט 1 HD- אז אני אשמח לשמוע אם לדעתך גם במצב זה פלאזמה עדיפה...תודה רבה.
לגבי הגודל - אני אלך לראות בחנות אבל בעיקרון נראה לי שממרחק של 2.5 מטר 50" יהיה מעט גדול , לא?
יש לך איזשהוא רעיון לגבי מתי אמורה להגיע סדרה D של סמסונג שציינת?
שוב, תודה רבה על העזרה.
לגבי פלאזמה מול LCD - ממה שראיתי בשרשור העזרה, במידה ואני רואה את רוב תכני הספורט בHD אז ישנה עדיפות לLCD , לא?
כי מרבית שידורי הספורט שאני רואה הם בערוץ ספורט5 HD ובערוץ ספורט 1 HD- אז אני אשמח לשמוע אם לדעתך גם במצב זה פלאזמה עדיפה...תודה רבה.
לגבי הגודל - אני אלך לראות בחנות אבל בעיקרון נראה לי שממרחק של 2.5 מטר 50" יהיה מעט גדול , לא?
יש לך איזשהוא רעיון לגבי מתי אמורה להגיע סדרה D של סמסונג שציינת?
שוב, תודה רבה על העזרה.
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
בתקציבים האלה, פלאזמה טובה מLCD בכל התכנים (לדעתי כמובן). זה נכון שLCD היא פחות גרועה בשידורי HD מאשר בSD אבל עדיין...
יש לי מספר חברים עם מסך 50" ממרחק כזה, לשידורי SD זה בסדר, לשידורי HD אפשר גם יותר, אבל זו חוויה.
אני לא יודע בדיוק מתי תגיע סדרה D, אבל המחיר ההתחלתי יהיה גבוה. למשל C550 שנמכרת כיום ב5400 ש"ח, נמכרה כשהגיעה ב7000 ש"ח.
יש לי מספר חברים עם מסך 50" ממרחק כזה, לשידורי SD זה בסדר, לשידורי HD אפשר גם יותר, אבל זו חוויה.
אני לא יודע בדיוק מתי תגיע סדרה D, אבל המחיר ההתחלתי יהיה גבוה. למשל C550 שנמכרת כיום ב5400 ש"ח, נמכרה כשהגיעה ב7000 ש"ח.
No place like home.......... Theater
תודה רבה על העזרה שלך,
היום הלכתי לבדוק את המסכים בעיניים ולפי המלצתך באמת נסגרתי עלי פלזמה.
מדדתי את המרחק אצלי בחדר והמרחק נע בין 2.2 ל2.5 מטר בצפייה - מה אתה אומר, פלזמה 50" לא תהיה גדולה מדי? בחנות זה אכן נראה לי קצת גדול מדי אבל לפעמים ההסתכלות בחנות לא מהווה מדד.
הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא בעיית הצריבות- מחיפוש קצר כאן בפורום ראיתי שעלו כל מיני בעיות עם הדגם הזה, כדאי אולי לחכות לסדרה החדשה?
אתה יודע אם יש דגמים של סמסונג גם בגודל 46 או אמורים להגיע בקרוב? אני מעדיף לקנות סמסונג מאשר פנסוניק...אלא אם כן יש הבדלים מטורפים לטובת הפנסוניק.
היום הלכתי לבדוק את המסכים בעיניים ולפי המלצתך באמת נסגרתי עלי פלזמה.
מדדתי את המרחק אצלי בחדר והמרחק נע בין 2.2 ל2.5 מטר בצפייה - מה אתה אומר, פלזמה 50" לא תהיה גדולה מדי? בחנות זה אכן נראה לי קצת גדול מדי אבל לפעמים ההסתכלות בחנות לא מהווה מדד.
הדבר היחיד שמדאיג אותי הוא בעיית הצריבות- מחיפוש קצר כאן בפורום ראיתי שעלו כל מיני בעיות עם הדגם הזה, כדאי אולי לחכות לסדרה החדשה?
אתה יודע אם יש דגמים של סמסונג גם בגודל 46 או אמורים להגיע בקרוב? אני מעדיף לקנות סמסונג מאשר פנסוניק...אלא אם כן יש הבדלים מטורפים לטובת הפנסוניק.