אנחנו כבר יותר משנה בעסק וYNET חושבים שהם גילו את אמריקה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78912
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
ואלה אתה צודק - דבר שבאמת היו צריכים להוסיף שם זה את הלינק לאתר שלנו.oferlaor כתב:מבחינת הקהל הרחב מדובר בחדשות טריות, לא ברור לי מה מפתיע אותך בזה....
הרי האתר שלנו הוא האתר שהכי תומך בתחום הזה בארץ...
למה הם לא הוסיפו לינק?
- oferlaor
- מנהל

אורן,
אני דווקא לא חושב שזו כתבה מוזמנת ממיקרוסופט. MCE זה כבר משהו רציני ואם גוף כזה גדול מכניס אותו לארץ, זה חשוב שנדע מזה...
goodoffer,
חחח הם העבירו את המאמר להערותי ודווקא מצא חן בעיני. לגבי לינק לאתר, האם כל מאמר בתחום גי'פים צריך להיות מלווה בקישור לג'יפטריפ חחח...
אם אנחנו היינו כותבים את המאמר, זה כבר משהו אחר. אנחנו בקרוב נבדוק מחדש את השותפות של האתר מול הפורטלים הגדולים וכשנגיע לידי החלטה אז נתחיל להעביר שוב מאמרים החוצה...
אני דווקא לא חושב שזו כתבה מוזמנת ממיקרוסופט. MCE זה כבר משהו רציני ואם גוף כזה גדול מכניס אותו לארץ, זה חשוב שנדע מזה...
goodoffer,
חחח הם העבירו את המאמר להערותי ודווקא מצא חן בעיני. לגבי לינק לאתר, האם כל מאמר בתחום גי'פים צריך להיות מלווה בקישור לג'יפטריפ חחח...
אם אנחנו היינו כותבים את המאמר, זה כבר משהו אחר. אנחנו בקרוב נבדוק מחדש את השותפות של האתר מול הפורטלים הגדולים וכשנגיע לידי החלטה אז נתחיל להעביר שוב מאמרים החוצה...
אני חושב אפילו שהאתר הזה הוא זה שיכול לשמש את מיקרוסופט (והוא כבר משמש) כאתר שמשווק את המערכת החדשה שלהם,
הרי אצלנו מרוכזים המקצוענים שבתחום הHTPC - בנוסף לזה - עד כמה שזכור לי היתה איזושהי
התקשרות עם מיקרוסופט בנוגע להמלצות שיפורים ויעולים של MCE בגרסת הVISTA.
אצלנו יש גם את המומחים בכול הנוגע לחומרה שמרכיבה את המערכת עצמה (מבחינת ברזל {חומרה})
הרי אצלנו מרוכזים המקצוענים שבתחום הHTPC - בנוסף לזה - עד כמה שזכור לי היתה איזושהי
התקשרות עם מיקרוסופט בנוגע להמלצות שיפורים ויעולים של MCE בגרסת הVISTA.
אצלנו יש גם את המומחים בכול הנוגע לחומרה שמרכיבה את המערכת עצמה (מבחינת ברזל {חומרה})
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני מבין שיש איזושהי מעורבות שלנו בסיפור הנ"ל אבל אני חושבMartinHSabag כתב:goodofer,
ולמה אתה חושב ששלחנו את droren לאילת לסקר את ההכרזה?...
שאם מיקרוסופט ישראל היו חכמים הם היו באים אל האתר ומשתפים את האתר ביוזמתם.
אוליי זה כבר ככה -אני לא יודע.
- oferlaor
- מנהל

goodoffer,
מי אמר לך שהם לא עשו זאת? אני ומרטין ראינו את הגירסא כבר לפני חודשים ארוכים...
מי אמר לך שהם לא עשו זאת? אני ומרטין ראינו את הגירסא כבר לפני חודשים ארוכים...
לא אמרו שלא אבל לא זכור לי שאמרו שכןoferlaor כתב:goodoffer,
מי אמר לך שהם לא עשו זאת? אני ומרטין ראינו את הגירסא כבר לפני חודשים ארוכים......
אני שמח שאתם יודעים איך לסתום פיות
אם הייתי יודע את כול הדברים שמאחורי הקלעים לא הייתי
פוצה את פי - או לא הייתי נוגע במקלדת.
אולי זה רעיון טוב לפתוח איזשהו פס עידכונים (כמו באתרי הכלכלה) עם הדברים שמאחורי הקלעים, עם עידכונים שירוצו - נמר שוב שידרג, מנהלי האתר נפגשו עם נציגי מיקרוסופט, התמנה מנהל חדש לפורום שידרוגים וכו...
אבל בטח לא יתאים לכם - איטיות (למרות שאני יודע שזה לא יגרום לאיטיות)
להתחיל לבנות קודים חדשים ונוספים, זה מיותר וכו'
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

אנחנו בהחלט לא משתפים לגבי כל פגישה, הרי אין לזה סוף.
אם אין חידוש כלשהו או שאין משהו מעניין בזה, הרי זה רק קידום אינטרסים של החברות הנ"ל.
פעם בכמה שבועות אני ומרטין לוקחים יום חופש ועושים סבב פגישות עם חנויות, יבואנים, וחברות (בין היתר עם מיקרוסופט).
אם היה משהו חדש ומעניין (מעבר לעובדה שיהיה MCE בעברית, שזה כמובן נכתב כבר מזמן בפורומים) היינו מעדכנים וכך עשינו מיד כשהם הכריזו על כך ב-TECH ED.
אם אין חידוש כלשהו או שאין משהו מעניין בזה, הרי זה רק קידום אינטרסים של החברות הנ"ל.
פעם בכמה שבועות אני ומרטין לוקחים יום חופש ועושים סבב פגישות עם חנויות, יבואנים, וחברות (בין היתר עם מיקרוסופט).
אם היה משהו חדש ומעניין (מעבר לעובדה שיהיה MCE בעברית, שזה כמובן נכתב כבר מזמן בפורומים) היינו מעדכנים וכך עשינו מיד כשהם הכריזו על כך ב-TECH ED.