משחקים וסרטים בתלת מימד,לא לעשירים בלבד

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
leoncs פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחר מחשבות ובדיקות בכול האינטרנט והתלבטויות בין acer h5360 ל Optoma HD67 הלכתי על ה acer.
היתי בחופשה באנגלייה כך שהתמזל מזלי שיכלתי להכנס לחנות ולראות את הביצועים של שתי המקרנים שמחוברים ל 3D XL של Optoma .
בתאוריה חשבתי שבגלל שהמתאם 3d הוא של אופהומה אז הוא יעבוד טוב יותר עם מקרן אופהומה ,אבל טעיתי בתצוגת התלת מימד דווקא ה acer הוכיח לי שבאמת אפשר לקבל כזות חוויה של משחקים וסרטים אצלי בסלון וולא במחירים של עשרות אלפי שקלים.
המשחק שאותו ראיתי היה gran turismo 5 , והסרט שהיה בתצוגה כמובן היה avatar .נושא חשוב נוסף שבדקתי כאחד שחולה כדורגל זה איכות הצפייה במשחק דרך שידורי כבלים רגילים ולא hd וגם פה היתה הפתעה נעימה ובהשוואה לטלוויזית lcd של שארפ שרכשתי לפניי שנתיים במחיר של 7000 שקל. אולי תחשבו שהשתגעתי ,ואולי באמת השתגעתי או שזה היה מההתרגשות,אבל לא הצלחתי למצוא הבדל גדול בין הסרט שראיתי בקולנוע לבין הסרט במקרן ביתי שעלה לי הכול כולל הכול ב 8000 שקל מערכת שכוללת מקרן מתאם תלת מימד עם זוג משקפיים ונגן בלו ריי של סוני.וסרט {כולל מיסים 34% למזלי הרע נבדקתי בשדה הטעופה }
חברה זה עובד בצורה מטורפת ממליץ לכול אחד ממכם שמעוניין לראות סרטים או לשחק בקונסולה שלו ב 3D

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78912
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #2 

קשה בלי לראות להביע דעה על זה.

242ariel242
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 701
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

תתחדש ותהנה..

יכול להיות שיש אנשים שיראו ויגידו שיש הבדל מטורף ביניהם לטובת הטלוויזיה.אבל כמובן שאין טעם לקנות מוצרים יקרים מאוד שטובים כמה רמות יותר אם בעינייך אין הבדל..

אז איפשהו,לכולם טוב..חח לזה שלא רואה הבדל ומסתפק במשהו רגיל ולאלו שמבינים יותר ורואים הבדלים וקונים מוצר יקר יותר ונהנים ממנו..

ואפילו אפשר להגיד שלזה שמבין פחות,טוב יותר..חח כי בעיניו הוא תמיד יהנה מצפייה אופטימלית..

שוב תתחדש!

danybit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

leoncs הי,
האם כשאתה צופה ב 3d הדמויות או חפצים יוצאים מהתמונה עד תחושה שזה "יצאו החוצה מהמסך עד הפנים" כי אני לא קיבלתי את התחושה הזאת מהמקרן שלי hd67n ו 3d-xl?אם כן באיזה סרט קיבלת את התחושה הזאת?
האם בתצוגה של הסרט אווטאר באנגליה ראית את הדמויות יוצאות מהמסך או "תלת מימד רגיל"?

noam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #5 

לא נראה לי שאתה תרגיש כאילו התמונה יוצאת אליך.
לרוב התלת מימד מורגש בעומק התמונה. כאילו אתה רואה לתוך הקיר.

danybit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

noam,
אם כך הדבר אז זה דיי מאכזב וכדאי לכל החברה באתר להיות מודעים לכך שאפקט התלת מימד אינו משתווה כלל לאפקט בקולנוע.מבחינתי זה כמו המרה לתלת מימד ולא מעבר...

opv
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4862
נתן תודות: 91 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #7 

danybit כתב:noam,
אם כך הדבר אז זה דיי מאכזב וכדאי לכל החברה באתר להיות מודעים לכך שאפקט התלת מימד אינו משתווה כלל לאפקט בקולנוע.מבחינתי זה כמו המרה לתלת מימד ולא מעבר...
...
זה ממש לא מדויק. מדובר בדיוק על אותם אפקטים שישנם בקולנוע. אם בקולנוע תכננו שמשהו יצא אל הצופה, זה אמור לקרות גם אצלך.
כמובן שיש הבדל באיכות התוצאה כמו שיש הבדל באיכות התוצאה ב2D.

danybit
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

opv,
שוב תודה!
לקחתי מחבר את imax 3d שמתי in to the deep ואכן רואים מדהים ויוצא אל הצופה-ממש מהנה!
עכשיו אוכל לומר שהקניה שנעשתה הייתה לי שווה -לוותר על מקרן קודם hd70 להזמין מחו"ל ולהתקין(כל דבר סרטון...)שורה תחתונה לחובבי 3d פתרון טוב והעיקר זול(יחסית).

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”