שלום חברים,
רכשתי לא מזמן רמקולים קדמיים של Wharefadle 10.1 ביחד עם הסנטר של הסדרה.
במקביל חיפשתי רמקולים אחוריים טובים אך לא יקרים והומלצו Wharefadle10SR (אותה סידרה כמובן)
שאלתי היא האם הם מתפקדים טוב כאחוריים לקולנוע ביתי ואפילו למוזיקה ב5.1 (האם מישהו שמע אותם?)
דרך אגב הרסיבר הוא Onkyo 608
תודה
חיים
רמקולים אחוריים
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לא שמעתי אותם אישית אבל ממה שאני יודע הם בהחלט טובים כאחוריים לק"ב. לא בטוח לגבי האיכות המוזיקלית שלהם, אבל בהתחשב בכך שאתה משדך אותם לקדמיים וסנטר מאותה הסידרה, לפחות מבחינה טונאלית הם יתאימו יפה מאוד.
יהיה מעניין לשמוע מה אתה חושב על הסאונד של הרמקולים שלך בשידוך לאונקיו 608 - יש איזה סטיגמה נושנה שוורפידייל ואונקיו לא הולכים כ"כ טוב ביחד...
יהיה מעניין לשמוע מה אתה חושב על הסאונד של הרמקולים שלך בשידוך לאונקיו 608 - יש איזה סטיגמה נושנה שוורפידייל ואונקיו לא הולכים כ"כ טוב ביחד...
epony כתב:לא שמעתי אותם אישית אבל ממה שאני יודע הם בהחלט טובים כאחוריים לק"ב. לא בטוח לגבי האיכות המוזיקלית שלהם, אבל בהתחשב בכך שאתה משדך אותם לקדמיים וסנטר מאותה הסידרה, לפחות מבחינה טונאלית הם יתאימו יפה מאוד.
יהיה מעניין לשמוע מה אתה חושב על הסאונד של הרמקולים שלך בשידוך לאונקיו 608 - יש איזה סטיגמה נושנה שוורפידייל ואונקיו לא הולכים כ"כ טוב ביחד......
הולכים יד ביד באושר ועושר לעבר השקיעה, מדובר בשילוב מוצלח שנותן תמורה גדולה עבור הכסף. לגבי הסראונד, אני חושב שמבחינה אסטטית ה10SR עדיף על פני הרמקולים האחרים ואם אתה מגדיר ברסיבר את תדר החיתוך ל80 הרץ אז לך עליו, אם אתה מעדיף רמקולים עם יותר באס ולא מפריע לך שהם לא שטוחים אז לך על ה10.1 גם כרמקול אחורי אבל לדעתי זה מיותר כי בסופו של דבר מדובר באותה פירמה והאיזון הטונאלי יהיה מצויין איך שלא יהיה כך שהשיקול הוא אסטטי בלבד.