רמקולים אחוריים

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
miko1000 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,

רכשתי לא מזמן רמקולים קדמיים של Wharefadle 10.1 ביחד עם הסנטר של הסדרה.
במקביל חיפשתי רמקולים אחוריים טובים אך לא יקרים והומלצו Wharefadle10SR (אותה סידרה כמובן)

שאלתי היא האם הם מתפקדים טוב כאחוריים לקולנוע ביתי ואפילו למוזיקה ב5.1 (האם מישהו שמע אותם?)

דרך אגב הרסיבר הוא Onkyo 608

תודה
חיים

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

זו אותה סדרה, ישמע מצויין ביחד.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

לא שמעתי אותם אישית אבל ממה שאני יודע הם בהחלט טובים כאחוריים לק"ב. לא בטוח לגבי האיכות המוזיקלית שלהם, אבל בהתחשב בכך שאתה משדך אותם לקדמיים וסנטר מאותה הסידרה, לפחות מבחינה טונאלית הם יתאימו יפה מאוד.

יהיה מעניין לשמוע מה אתה חושב על הסאונד של הרמקולים שלך בשידוך לאונקיו 608 - יש איזה סטיגמה נושנה שוורפידייל ואונקיו לא הולכים כ"כ טוב ביחד...

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #4 

epony כתב:לא שמעתי אותם אישית אבל ממה שאני יודע הם בהחלט טובים כאחוריים לק"ב. לא בטוח לגבי האיכות המוזיקלית שלהם, אבל בהתחשב בכך שאתה משדך אותם לקדמיים וסנטר מאותה הסידרה, לפחות מבחינה טונאלית הם יתאימו יפה מאוד.

יהיה מעניין לשמוע מה אתה חושב על הסאונד של הרמקולים שלך בשידוך לאונקיו 608 - יש איזה סטיגמה נושנה שוורפידייל ואונקיו לא הולכים כ"כ טוב ביחד...
...

הולכים יד ביד באושר ועושר לעבר השקיעה, מדובר בשילוב מוצלח שנותן תמורה גדולה עבור הכסף. לגבי הסראונד, אני חושב שמבחינה אסטטית ה10SR עדיף על פני הרמקולים האחרים ואם אתה מגדיר ברסיבר את תדר החיתוך ל80 הרץ אז לך עליו, אם אתה מעדיף רמקולים עם יותר באס ולא מפריע לך שהם לא שטוחים אז לך על ה10.1 גם כרמקול אחורי אבל לדעתי זה מיותר כי בסופו של דבר מדובר באותה פירמה והאיזון הטונאלי יהיה מצויין איך שלא יהיה כך שהשיקול הוא אסטטי בלבד.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”