וואלה שופס (n) + סמליין (n) + רטפון (n) = (n) (n) (n)
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
קנינו ביום חמישי טלוויזיה של סמסונג מוואלה שופס, הטלוויזיה הגיעה אתמול והיא תקולה.
דיברתי כבר אתמול עם וואלה שופס שבהתחלה אמרו שיחזרו אלי כדי לתאם החלפה, כשחזרו אלי אמרו שהם טעו וצריך לשלוח קודם טכנאי שיאשר שהטלוויזיה אכן לא עובדת. אמרתי בסדר, סביר לדרוש שיגיע טכנאי כדי לוודא שאכן יש בעיה אבל בתנאי שזה לא יקח יותר מדי זמן... נתנו לי את הטלפון של סמליין כדי שאני (!!!) אתקשר לדבר איתם.
דיברתי איתם היום וקיבלתי תשובה "טעות, אתה צריך להתקשר לרטפון".
התקשרתי לרטפון, עונה לי מוקדנית שנשמעת יותר כמו רובוט: "דגם? XXX, חנות? XXX, יבואן? XXX, הבעיה? XXX, שם? XXX, משפחה? XXX, עיר? XXX, רחוב? XXX, טלפון? XXX, פלאפון? XXX"... ועכשיו הגענו לגולת הכותרת, שיא השיאים של החוצפה ומדע הקומבינה הישראלית: "יום חמישי זה טוב? - כן, מתי? בין 8 ל10 יתקשר אליך הטכנאי כדי לתאם שעת הגעה בהמשך היום"... קיבלתי את זה בחצי הכנעה (הם עוד לא יודעים בכמה פורומים אני הולך להתלונן עליהם וכמה מכתבים אני אני עומד לשלוח) ועכשיו אני ממתין שוואלה שופס יתחילו לעבוד כדי לדבר איתם, אין לי כוונה לקבל משהו פחות מהחלפה מיידית עד סוף השבוע, בלי טכנאי ובלי משחקים. אני לא צריך לשרוף 8 שעות (לפחות) בשביל לקבל טלוויזיה שרכשתי, אם הם רוצים מצידי שישלחו טכנאי עם טלוויזיה שיראה שהנוכחית תקולה ויחליף אותה במקום.
דיברתי כבר אתמול עם וואלה שופס שבהתחלה אמרו שיחזרו אלי כדי לתאם החלפה, כשחזרו אלי אמרו שהם טעו וצריך לשלוח קודם טכנאי שיאשר שהטלוויזיה אכן לא עובדת. אמרתי בסדר, סביר לדרוש שיגיע טכנאי כדי לוודא שאכן יש בעיה אבל בתנאי שזה לא יקח יותר מדי זמן... נתנו לי את הטלפון של סמליין כדי שאני (!!!) אתקשר לדבר איתם.
דיברתי איתם היום וקיבלתי תשובה "טעות, אתה צריך להתקשר לרטפון".
התקשרתי לרטפון, עונה לי מוקדנית שנשמעת יותר כמו רובוט: "דגם? XXX, חנות? XXX, יבואן? XXX, הבעיה? XXX, שם? XXX, משפחה? XXX, עיר? XXX, רחוב? XXX, טלפון? XXX, פלאפון? XXX"... ועכשיו הגענו לגולת הכותרת, שיא השיאים של החוצפה ומדע הקומבינה הישראלית: "יום חמישי זה טוב? - כן, מתי? בין 8 ל10 יתקשר אליך הטכנאי כדי לתאם שעת הגעה בהמשך היום"... קיבלתי את זה בחצי הכנעה (הם עוד לא יודעים בכמה פורומים אני הולך להתלונן עליהם וכמה מכתבים אני אני עומד לשלוח) ועכשיו אני ממתין שוואלה שופס יתחילו לעבוד כדי לדבר איתם, אין לי כוונה לקבל משהו פחות מהחלפה מיידית עד סוף השבוע, בלי טכנאי ובלי משחקים. אני לא צריך לשרוף 8 שעות (לפחות) בשביל לקבל טלוויזיה שרכשתי, אם הם רוצים מצידי שישלחו טכנאי עם טלוויזיה שיראה שהנוכחית תקולה ויחליף אותה במקום.
נערך לאחרונה על ידי Nunatak ב 15/03/2011 9:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
האמת אין לי דבר רע להגיד על וואלה שופ ...גם אני קונה מהם הרבה מוצרים של כמה עשרות או מאות שח והכל היה בסדר.
פשוט לגבי טלויזיה אני חושב שכדאי לרכוש מחנות מסודרת אבל אני כנראה שמרן מידי.
פשוט לגבי טלויזיה אני חושב שכדאי לרכוש מחנות מסודרת אבל אני כנראה שמרן מידי.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
פשוט עוד דוגמא קלאסית של רכישה גרועה דרך האינטרנט .
אני פשוט לא מבין למה לרכוש דרך האינטרנט .
כמו שאני תמיד כותב רכישת מסך אך ורק מחנות מתמחה איכותית ולא משנה באיזה מסך מדובר .
אני פשוט לא מבין למה לרכוש דרך האינטרנט .
כמו שאני תמיד כותב רכישת מסך אך ורק מחנות מתמחה איכותית ולא משנה באיזה מסך מדובר .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
גם אני קניתי בוואלה שופס טלוויזיה, חסכתי עשרות אחוזים וכל התקשורת היא מול היבואן, ח.י אלקטרוניקה במקרה שלי (LG).
אם דואגים שיהיה יבואן מסודר, חוקי וטוב אז לא צריכה להיות שום בעיה. אם היבואן גרוע, גם חנות מתמחה תתקשה לתת שירות טוב.
אם דואגים שיהיה יבואן מסודר, חוקי וטוב אז לא צריכה להיות שום בעיה. אם היבואן גרוע, גם חנות מתמחה תתקשה לתת שירות טוב.
- almog21377
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב,
קראנו את התייחסותך באשר לרכישתך באתרינו.
נשמח לקבל הזמנות לטפל בפנייתך.
הינך מוזמן ליצור איתנו קשר בטלפון: 09-9608020 או לרשום את מס' הזמנתך
ואנחנו ניצור עימך קשר.
יום מעולה,
וואלה!שופס
ואנחנו ניצור עימך קשר.
יום מעולה,
וואלה!שופס
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
יפה מאודalmog21377 כתב:שלום רב,
ואנחנו ניצור עימך קשר.
יום מעולה,
וואלה!שופס...
נשמח לקבל עדכון
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

לא מסכים איתך, כל עוד ידוע במה מדובר אין סיבה לא לרכוש באינטרנט. הפעם נפלתי, אבל באותה מידה זה היה יכול לקרות גם אם הייתי רוכש מחנות פיזית. כל ההבדל הוא שפה אני צריך לעשות כמה טלפונים ובחנות פיזית הייתי יכול לחזור לחנות ולשים להם את המסך על השולחן בדרישה להחליף אותו או לקבל החזר. אם כבר אני מרגיש בטוח יותר לרכוש מגוף גדול שתמיד יש לך מישהו בכיר יותר לדבר איתו והתדמית חשובה להם. במידה וואלה שופס יטפלו בזה לשביעות רצוני אני לא רואה סיבה להפסיק לרכוש מהם.9000es כתב:פשוט עוד דוגמא קלאסית של רכישה גרועה דרך האינטרנט .![]()
![]()
![]()
אני פשוט לא מבין למה לרכוש דרך האינטרנט .![]()
כמו שאני תמיד כותב רכישת מסך אך ורק מחנות מתמחה איכותית ולא משנה באיזה מסך מדובר ....
אחרי המכירה זה לא משנה מאיפה רכשת, רק מי נותן השירות.
כבר דיברתי עם נציגה שלכם לפני 3 שעות שהבטיחה לבדוק את זה ולחזור אלי, אני עדיין מחכה...almog21377 כתב:שלום רב,
ואנחנו ניצור עימך קשר.
יום מעולה,
וואלה!שופס...
מספר ההזמנה הוא 2216140.
תודה.
-
Nunatak
-
- עוסק בתחום

עדכון: חזרו אלי מוואלה שופס, הם טוענים שהיבואן ניסה ליצור איתי קשר כמה פעמים ולא עניתי. (באמת? עכשיו גם התחלתם לשקר? 4 אנשים בבית ולא היה אף צלצול לא בטלפון ולא בפלאפון שלי)
בקשו לחזור אלי (שוב? אז למה בכלל התקשרת אם אין לך חדשות?) "עד מחר" (=מחר, כי סמליין עובדים עד משהו כמו 5) כדי לתאם טכנאי, סירבתי מהסיבה הפשוטה שזה לא משנה את המצב, יתקשרו אלי מחר כדי לתאם לי טכנאי שבטח יגיע רק ביום חמישי? זאת היתה חלק מהבעיה מכלתחילה, אני לא בעונש ואין סיבה שאני אסבול את הסחבת הזאת.
כשאמרתי לנציגה שאני רוצה לבטל את העסקה היא טענה שאני לא יכול כי צריך להגיע טכנאי לראות שהטלוויזיה אכן תקולה, אמרתי לה שהם יכולים לבוא לקחת אותה ולתת לטכנאי לבדוק אותה איפה שבה להם אבל לא אצלי בבית ואם היא תקינה שיחייבו אותי בדמי ביטול. החוצפנית ענתה לי שהם לא יכולים ואם הם באים לאסוף את הטלוויזיה בלי לשלוח טכנאי הם יחייבו אותי ב89 שקלים (לפי איזה חישוב? זה לא 5% והמשלוח המקורי עלה 69 ש"ח) או שאני מוזמן למסור אותה במחסנים שלהם שנמצאים באשדוד.
כאן התחיל וויכוח קצר סביב הנושא כשאיימתי שאם יחייבו אותי ולו בשקל אני אתבע אותם ולבסוף דרשתי לדבר עם המנהלת שלה שלטענתה לא נמצאת.
הסברתי לה שלא רק החוק אלא גם התקנון שלהם קובע שהם צריכים לבוא לאסוף ממני את הטלוויזיה והיא עוברת על החוק, היא נבהלה ואמרה שהיא לא עוברת על החוק והיא מייצגת את וואלה שופס. הסברתי לה שוואלה שופס עוברים על החוק וגם היא אפילו אם היא לא יודעת את זה, כאן כבר חשפתי בפניה את העובדה שהשיחה מוקלטת והיא פשוט אמרה בעצבים "טוב, אני אבוא לקחת ממך את הטלוויזיה" וניתקה לי בפנים.
בקשו לחזור אלי (שוב? אז למה בכלל התקשרת אם אין לך חדשות?) "עד מחר" (=מחר, כי סמליין עובדים עד משהו כמו 5) כדי לתאם טכנאי, סירבתי מהסיבה הפשוטה שזה לא משנה את המצב, יתקשרו אלי מחר כדי לתאם לי טכנאי שבטח יגיע רק ביום חמישי? זאת היתה חלק מהבעיה מכלתחילה, אני לא בעונש ואין סיבה שאני אסבול את הסחבת הזאת.
כשאמרתי לנציגה שאני רוצה לבטל את העסקה היא טענה שאני לא יכול כי צריך להגיע טכנאי לראות שהטלוויזיה אכן תקולה, אמרתי לה שהם יכולים לבוא לקחת אותה ולתת לטכנאי לבדוק אותה איפה שבה להם אבל לא אצלי בבית ואם היא תקינה שיחייבו אותי בדמי ביטול. החוצפנית ענתה לי שהם לא יכולים ואם הם באים לאסוף את הטלוויזיה בלי לשלוח טכנאי הם יחייבו אותי ב89 שקלים (לפי איזה חישוב? זה לא 5% והמשלוח המקורי עלה 69 ש"ח) או שאני מוזמן למסור אותה במחסנים שלהם שנמצאים באשדוד.
כאן התחיל וויכוח קצר סביב הנושא כשאיימתי שאם יחייבו אותי ולו בשקל אני אתבע אותם ולבסוף דרשתי לדבר עם המנהלת שלה שלטענתה לא נמצאת.
הסברתי לה שלא רק החוק אלא גם התקנון שלהם קובע שהם צריכים לבוא לאסוף ממני את הטלוויזיה והיא עוברת על החוק, היא נבהלה ואמרה שהיא לא עוברת על החוק והיא מייצגת את וואלה שופס. הסברתי לה שוואלה שופס עוברים על החוק וגם היא אפילו אם היא לא יודעת את זה, כאן כבר חשפתי בפניה את העובדה שהשיחה מוקלטת והיא פשוט אמרה בעצבים "טוב, אני אבוא לקחת ממך את הטלוויזיה" וניתקה לי בפנים.
9000es כתב:פשוט עוד דוגמא קלאסית של רכישה גרועה דרך האינטרנט .![]()
![]()
![]()
כמו שאני תמיד כותב רכישת מסך אך ורק מחנות מתמחה איכותית ולא משנה באיזה מסך מדובר ....
רוכשים ברשת כי זה יותר זול. כל כך מסובך להבין את זה?
חניות מתמחות הן חנויות י-ק-ר-ו-ת.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
סמליין ורטפון זה שילוב "מנצח " לשירות גרוע וחובבני.
תוסיף לזה אתר אינטרנט שלא יודע לתת שירות עם נציגה "חביבה" כמו ששוחחה איתך ותקבל קטסטרופה.
חבל על העצבים, החוק עומד לצידך. בטל את העיסקה, ותרכוש במקום אחר.
תוסיף לזה אתר אינטרנט שלא יודע לתת שירות עם נציגה "חביבה" כמו ששוחחה איתך ותקבל קטסטרופה.
חבל על העצבים, החוק עומד לצידך. בטל את העיסקה, ותרכוש במקום אחר.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
nir11 ו9000es, דוגמא נפלאה לשני הקצוות. לא שונה אף פעם כשאתם נפגשים בפורום.
תעשו הסכמה של לא להסכים וזהו.
ניר, תתפלא לשמוע שיש גם מחירים טובים במתמחות, ורובן הטוב גם ירוצו אחריך כאילו אין מחר על מנת להצדיק את המחיר שלהן במידה והוא גבוה יותר. עם זאת, 9000es - לחנויות האינטרנט יש אפשרות ברוב המקרים להיות אטרקטיביות במחירים. הבעיה מתחילה כשצריך לתת שירות ואז הן נמדוות פר מקרה.
במקרה הזה חבל שהחבר שלנו הגיע לפורום כדי לקבל מענה הולם מהחברה. למרות שלצערי הרב כזכור לי - מותר להם לבדוק את המוצר על ידי טכנאי. חוק הגנת הצרכן מפרט זאת בצורה מובנת (אם אתה עו"ד
).
בכל מקרה - אין מה להתווכח מה עדיף אלא פשוט לראות איך זה יתפתח ולקוות שהחבר שלנו יקבל מענה הולם מבחינתו, ועדיין יוכל להביא את המסך להוריו. ובא ציון לגואל.
תעשו הסכמה של לא להסכים וזהו.
ניר, תתפלא לשמוע שיש גם מחירים טובים במתמחות, ורובן הטוב גם ירוצו אחריך כאילו אין מחר על מנת להצדיק את המחיר שלהן במידה והוא גבוה יותר. עם זאת, 9000es - לחנויות האינטרנט יש אפשרות ברוב המקרים להיות אטרקטיביות במחירים. הבעיה מתחילה כשצריך לתת שירות ואז הן נמדוות פר מקרה.
במקרה הזה חבל שהחבר שלנו הגיע לפורום כדי לקבל מענה הולם מהחברה. למרות שלצערי הרב כזכור לי - מותר להם לבדוק את המוצר על ידי טכנאי. חוק הגנת הצרכן מפרט זאת בצורה מובנת (אם אתה עו"ד
בכל מקרה - אין מה להתווכח מה עדיף אלא פשוט לראות איך זה יתפתח ולקוות שהחבר שלנו יקבל מענה הולם מבחינתו, ועדיין יוכל להביא את המסך להוריו. ובא ציון לגואל.
Vocare Ad Regnum
הבעיה מתחילה כשדורשים שירות VIP ולא מוכנים לשלם עליו.nir11 כתב:9000es כתב:פשוט עוד דוגמא קלאסית של רכישה גרועה דרך האינטרנט .![]()
![]()
![]()
רוכשים ברשת כי זה יותר זול. כל כך מסובך להבין את זה?
חניות מתמחות הן חנויות י-ק-ר-ו-ת....
זה בדיוק הסיכון כשקונים ממישהו שכל מה שמעניין אותו זה לגזור עליך קופון.