קניית אוזניות עד 1000$

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
dadab12 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני חובב מוזיקה מושבע, אני בדר"כ שומע מוזיקה במערכת קולנוע ביתית של Bang and olufsen והגיע הזמן לקנות אוזניות.
הסתכלתי באתר headphone.com ומה שקרץ לי ואחרי בדיקה של ביקורות באתרים שונים ה-denon AH-D7000 ממש קפץ לי לעין, העיצוב והביקורות.
אני בעיקר שומע Hip-hop, אלקטרוני, קצת ג'אז אני מאוד מגוון,
אני באמת רוצה לעשות קנייה חד פעמית פה של אוזניות,לפחות לכמה שנים טובות.. אני מעוניין לקנות אוזניות בין הטובות שיש כבסיס ועם הזמן לשדרג את המגבר אוזניות לשדרג את המערכת.
חשבתי על הערכה של headphone ששזה בא עם ה-D7000 ביחד עם מגבר airhead של headphone שהוא פשוט..
אבל מכיוון שהאזניות האלה לא דורשות הגברה מטורפת חשבתי שבינתיים זה יעשה את העבודה מה גם שזה מאוד נייד.
האם יש לי אלטרנטיבות יותר טובות מהקומבו הזה?
אני באמת מתלבט פה בצורה קשה מאוד...
אני חייב את העזרה שלכם אנשים. חייב.
אני גם ארצה לפעמים לקחת את האוזניות איתי עם האייפוד.. האם זה תופס?
תודה רבה

נדב.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 778
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #2 

מזל ששאלת (או שלא, אחרי שתראה את המגוון והאפשרויות).
כעקרון עד 1000$ האוזניות הכי טובות שתוכל לקנות הן Audeze lcd-2 (שברשותי אגב). ניתן להשיג אותן כאן:
http://www.audeze.com/
אתה יכול להשתגע עם הגברות אבל גם עם הגברה בסיסית הן תמיד ישמעו יותר טוב מD7000.
ראה הוזהרת שזמן ההמתנה הוא חודשיים.

אם אתה לא רוצה לעבור את ה1000$ למגבר ואוזניות (מבין אותך, צעד שפוי :D ) אסקרן אותך בHead-Direct HE5LE
http://www.head-direct.com/product_detail.php?p=78

לא שמעתי את הD7000 ולא את הHE5LE אבל יש לי תחושה שהאחרונות יותר טובות עקב הטכנולוגיה (דינמיות מול אורתו-דינמיות), ועקב הסברה הרווחת שD7000 לא טובה בהרבה מהדגמים הזולים של דנון.

כעקרון head-fi זה מקום טוב להתחיל לקרוא.
אם אתה פתוח לעניין ה HE5LE אנסה להתאים לך מגבר.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

כעקרון עד 1000$ האוזניות הכי טובות שתוכל לקנות הן Audeze lcd-2
לא שמעתי את הD7000 ולא את הHE5LE אבל יש לי תחושה שהאחרונות יותר טובות עקב הטכנולוגיה
...

(Y)

dadab12 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

תודה רבה על התגובה המפורטת... הבנתי אבל שהHE5 לא להיט ממה שקראתי...
ה-lcd 2 מאוד מסקרן אותי ובהחלט תפס אותי.. האם אתה יכול לפרט לי קצת על האוזניות האלה? מה ההבדלים שאני אשמע? איזה מגבר מומלץ עם זה וכדומה...
ראיתי שהם רק מקבלים פייפאל... קצת בעיה מכיוון שאין לי חשבון כזה.
בנוסף, האם אתה יכול לפתוח לי את העיניים לעוד אוזניות יותר טובות מהD7000? אפשר לחרוג במקצת מה1000$ אם זה שווה את זה. יש לי שגעון בעיניים על אוזניות פתאום.. הנה מתחיל הצד האובססיבי שלי. יופי -_-
בנוסף אני צריך שהאוזניות יהיו גם לסרטים כמובן...

תודה רבה.

נדב

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #5 

שים לב שאלו לא HE5 רגילות אלא גרסת Limited Edition שהיצרן טיפל בבעיות שקראת עליהן.
אם תרצה גם מגבר איכותי (אין בארץ דברים כאלה) אז גם לזה תצטרך פייפאל.

מעל הD7000 אפשר למצב את ה HD800, Beyer T1, HE6, lcd-2, ed8. בנוסף יש אוזניות אלקטרוסטטיות כמו stax sr-507 ו sr-007.

כעקרון את ה HE6 מומלץ להריץ מיציאת הרמקולים של מגבר רגיל אז אולי תחסוך כך מגבר אוזניות.

מגבר מומלץ - זה תלוי בכמה אתה מוכן להשקיע.
דיון מאוד מומלץ שבו הבחור השווה lcd-2 עם מגבר ברמה הכי גבוהה למגברים הרבה פחות טובים ממנו כביכול
http://www.head-fi.org/forum/thread/521 ... omparisons

לגבי איך הן נשמעות:
http://www.head-fi.org/products/audeze- ... s/reviews/
http://www.head-fi.org/products/hifiman ... e/reviews/

dadab12 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אפשר למחוק את ה-beyer T! ו-HD800 מהרשימה אני בעיקר מתעניין ב-LCD2 וה-HE5-6 ווהדנון ה-ED8 זה הultrasone?
בכל מקרה אני ממש מבולבל ואין לי מושג במה כדאי להשקיע ומה ישמע טוב גם עם הגברה בינונית כרגע..
אני מתכוון בעתיד הקרוב לשדרג את זה.

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #7 

אופציה נוספת שאפשר לשקול זה ה HE4, אומרים שאלו בעיקרון בעלות חתימת סאונד כמו של ה HE5LE אבל הרבה
פחות נצילות (בגלל פחות מגנטים ולכן הן גם יותר זולות) ו head direct מוכרים אותן עם מגבר חזק כחבילה ב 700$.

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

dadab12 כתב:אפשר למחוק את ה-beyer T! ו-HD800 מהרשימה אני בעיקר מתעניין ב-LCD2 וה-HE5-6 ווהדנון ה-ED8 זה הultrasone?
בכל מקרה אני ממש מבולבל ואין לי מושג במה כדאי להשקיע ומה ישמע טוב גם עם הגברה בינונית כרגע..
אני מתכוון בעתיד הקרוב לשדרג את זה.
...
ED8 זה אכן ultrasone, אבל הן לא משחקות באותה ליגה של השאר.
מלבד הHE5 והLE כל שאר האוזניות נמצאות אצל בודדים כאלה ואחרים בארץ. הlcd-2 אצלי והHE6 אצל המשתמש AVILEV אם אינני טועה. אם תרצה לקפוץ ולשמוע אז בכיף.

לגבי מגבר, קודם כל תינעל על איזה אוזניות אתה רוצה. יש הבדלים משמעותיים בחתימת צליל של כל אחד מהדגמים.
באורתו-דינמיות מגבר משחק תפקיד פחות חשוב.

dadab12 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

אוקיי.
האם הייתם בוחרים אוזניות סגורות או פתוחות?
מבחינתי אני מעדיף שלי יהיה רעש חזק לסביבה וגם שלא ייכנס יותר מדי רעש.
מה גם שאני מעוניין באוזניות גם למשחקים אבל זה בעדיפות מאוד נמוכה..
העיקר בשבילי זה לשמוע גן עדן של מוזיקה הכסף פה הוא לא העיקר העיקר בשבילי זה לקבל את הביצועים הכי טובים בשביל הג'נרים של המוזיקה שאני אוהב וגם העדפות הבסיסיות בשביל הכסף...
תודה רבה לעוזרים מעריך מאוד.

עריכה::
לאט צריך להתחשב במשחקים כי זה בולשיט.. ויש אוזניות לזה.

dadab12 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

הא דווקא באורטודינמיות מגבר משחק תפקיד פחות חשוב? מעניין..
חשבתי שהדנון לא צריכות מגבר מפציץ דווקא.
בכל מקרה קראתי קצת על ה-LCD2 ואומרים שהוא כבד מאוד האם אתה מרגיש אותו על הראש שלך, הוא מפריע? ואיך הנוחות?
אני מתכוון ללבוש הרבה את האזניות אפילו להירדם איתן.
איזה חיים קשים זה קנייה של אוזניות במחיר כזה -_-
איך האיכות של הגימור של האוזניות? נשמרות לאורך זמן ? ובאיזה סוג של מוזיקה הבחנת שהן מתמודדות הכי טוב?

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

חשוב, אבל לא באותה חשיבות של הרבה אוזניות.
לגבי עניין הנוחות. זה סובייקטיבי ומשתנה מאדם לאדם. ברור שהן די כבדות אבל לי זה פחות מפריע.
הגימור ברמה גבוהה. אמנם זה עבודת-יד והכל מולבש אחד על השני עם ברגים אבל זו לא תחושה של מוצר זול.
ההצטיינות של האוזניות זה בעיקר ברוק על סוגיו, אין תחרות בז'אנרים האלה. גם באלקטרונית.
הבס שהאוזניות מפיקות הוא הטוב ששמעתי.
הן פחות יתאימו לג'ז וקלאסית בגלל האופי ה laid back שלהן.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2544
נתן תודות: 131 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #12 

...הוא מתכוון לומר שחסר להן טרבל. לכן גם לא ברור לי איך הן יכולות להיות להצטיין עם אלקטרונית. אבל לא שמעתי אותן עדיין יש לציין. (W)

אני גם רוצה להבין את הקביעה שארתודינאמיות פחות צריכות הגברה מדינאמיות. Schiit Lyr שיוצא עוד מעט במפורש נאמר ע"י החברה שתוכנן בעיקר לאורתודינמיות והוא מוציא כמה... 6W לערץ?

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

Ilyan כתב:...הוא מתכוון לומר שחסר להן טרבל. לכן גם לא ברור לי איך הן יכולות להיות להצטיין עם אלקטרונית. אבל לא שמעתי אותן עדיין יש לציין. (W)

אני גם רוצה להבין את הקביעה שארתודינאמיות פחות צריכות הגברה מדינאמיות. Schiit Lyr שיוצא עוד מעט במפורש נאמר ע"י החברה שתוכנן בעיקר לאורתודינמיות והוא מוציא כמה... 6W לערץ?
...
מזל באמת שציינת את זה. הפרשנות שלי לטענה הזו שאין לך sibilance וגבוהים אובר-עשויים כמו ב95% מהאוזניות (ואל תביא עכשיו כדוגמה את האומגה2 כי יש הבדל של פי 2 וחצי במחירים).

לגבי הlyr, החברה מטעה את הצרכנים כי המגבר הזה תוכנן אך ורק לדרישות המפלצתיות של הHE6
גם 2W לערוץ ב50 אום יספיקו. שלי לפחות מאוד סלחניות להגברה. המקור משחק תפקיד מאוד חשוב.

vek44acm
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #14 

הED.8 הן האוזניות הכי טובות שאני שמעתי ללא הגברה.
אני שומע בעיקר רוק, אז להגיד לך אם הן מתאימות לג'אז, אלקטרוני והיפ הופ אני לא יכול.
הLCD-2 בהחלט מרשימות, ואני חובב אוזניות סגורות ועדיין אם היה לי כסף בהחלט הייתי משקיע בהן.
שאר הדגמים לא שמעתי, אבל אולי כדאי לך לבדוק דנון שעברו מוד (LA2000).
אני לא עשיתי מחקר אם באמת הן שוות את הכסף של השידרוג.
את HD-800 וT-1 ביטלתה עקב שמיעה?
נערך לאחרונה על ידי vek44acm ב 15/03/2011 22:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

כנראה שיותר עקב המחיר. למרות שעדיין יש beyerdynamic T1 בלוחות שבהחלט שוות בדיקה.

יוסי, המקור חשוב לא פחות מההגברה ברמות כאלה, אתה לא תשמע הבדלים דרמטיים בין מגברים אם המקור שלך לא יכול להראות לך אותם. יש לך עדיין את הAqua Head? אין הבדל ניכר בינו לבטא22?

dadab12 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #16 

HD800 בגלל המחיר והאפקטיביות ושמעתי שיש אוזניות בפחות מחיר שיותר טובות מה-tesla t1
מה גם שהוא צריך הגברה מטורפת בשביל שהוא יגיע לעוצמות שהוא מסוגל.. ולזה כרגע אין לי כסף.
יש עוד הצעות? הארות? אינפורמציה?

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #17 

Ilyan כתב:אני גם רוצה להבין את הקביעה שארתודינאמיות פחות צריכות הגברה מדינאמיות. Schiit Lyr שיוצא עוד מעט במפורש נאמר ע"י החברה שתוכנן בעיקר לאורתודינמיות והוא מוציא כמה... 6W לערץ?
...
הוא מלא בגימיקים, אבל 6W ? לא אני בעד קצת ספייר, אבל פי 100 ? ומה אם מישהו שכח בורר עוצמה, או הילדים שיחקו ...

yossi126
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

Ilyan כתב:כנראה שיותר עקב המחיר. למרות שעדיין יש beyerdynamic T1 בלוחות שבהחלט שוות בדיקה.

יוסי, המקור חשוב לא פחות מההגברה ברמות כאלה, אתה לא תשמע הבדלים דרמטיים בין מגברים אם המקור שלך לא יכול להראות לך אותם. יש לך עדיין את הAqua Head? אין הבדל ניכר בינו לבטא22?
...
אני לא אמליץ לבן אדם שרק אתמול פרסם הודעה לקנות מגבר ב1K ומקור ב1K.

ברור שיש הבדל, והבדל גדול. אבל ההבדל מהDAC שלי לDAC כמו V800 של ברנרדו זה קפיצה משמעותית יותר. כשיהיה לי את הבאפלו אראה באמת מה שווה הV800.
נערך לאחרונה על ידי yossi126 ב 15/03/2011 22:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

Ilyan
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

dadab12 כתב:HD800 בגלל המחיר והאפקטיביות ושמעתי שיש אוזניות בפחות מחיר שיותר טובות מה-tesla t1
...
אפקטיביות? lol

valer, לא פי 100, פי 25 בערך. אבל שוב, אלה לא אוזניות דינאמיות רגילות.

dadab12 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #20 

בכל מקרה אפשר לחזור לנושא השיחה ולהיות ריאלים?
אפשר להוריד את הHD600 מהמשוואה..

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”