משהו מוזר קורה בEBAY
כאשר אני מחפש בEBAY UK, אני מקבל הרבה יותר תוצאות מEBAY "רגיל".
תנסו לחפש מארז fractal design XL. באתר הבריטי יש לי 10 תוצאות, באתר ה"רגיל" יש לי 0 תוצאות.
מה אני מפספס?
תנסו לחפש מארז fractal design XL. באתר הבריטי יש לי 10 תוצאות, באתר ה"רגיל" יש לי 0 תוצאות.
מה אני מפספס?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ניסית להשתמש באפשור תוצאות בינלאומיות מהסרגל בצד שמאל?
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
סליחה שפקפקתי בכישוריך.
אין לי מושג, יכול להיות שמאחר והתוצאות מגרמניה, לפחות ממה שאני מצאתי חיפוש הארה"ב לא כולל טקסטים בשפות שאינן אנגלית ואילו בבריטניה החיפוש כולל כל אירופה בלי קשר לשפה,
אני קניתי פעם משהו מגרמניה ואני לא זוכר איך הגעתי למוכר דרך אייבי ארה"ב או דרך חיפוש בבריטניה
כנראה אלגוריתם החיפוש שונה בין שני האתרים
אין לי מושג, יכול להיות שמאחר והתוצאות מגרמניה, לפחות ממה שאני מצאתי חיפוש הארה"ב לא כולל טקסטים בשפות שאינן אנגלית ואילו בבריטניה החיפוש כולל כל אירופה בלי קשר לשפה,
אני קניתי פעם משהו מגרמניה ואני לא זוכר איך הגעתי למוכר דרך אייבי ארה"ב או דרך חיפוש בבריטניה
כנראה אלגוריתם החיפוש שונה בין שני האתרים
אני מצטער, אבל דווקא התשובה שלי יותר מדוייקת...Coldwar כתב:התשובה היותר מדוייקת היא, שלכל מוכר יש את האפשרות לבחור באיזה אתר לפרסם .com co.uk .fr .de .com.au וכו'
ואלה אם בחר לפרסם את המוצר כ-international, הוא יופיע רק באתר שבוא הוא העלה את המכירה.
בהצלחה!
...
אם אתה מחפש את המוצר באיביי בריטניה בשימוש בהגדרות ברירת המחדל, אתה תמצא 0 תוצאות מקומיות.
רק אם תשנה את המיקום ל-Worldwide, תקבל 10 מוצרים.
לעומת זאת, אתה לא תקבל את 10 המכירות האלה באתר האמריקאי, גם אם תשנה את המיקום לחיפוש ל-Worldwide.
אם תבדוק את פרטי המכירה, אתה תראה שהמוכרים הגדירו שהם מוכנים לשלוח את המוצר רק לאירופה.
המוצר הספציפי הזה מגיע ממוכרים בצרפת וגרמניה בעיקר. זה לא שהמוכר מפרסם באתר מסויים, אלא המכירה
שלו תופיע בתוצאות החיפוש שלך לפי הגדרות איזור המשלוח שלו.
Batnun
.
ולא לשכוח שכל דבר שאינו מודגדר "WORLDWIDE" אינו WORLDWIDE 
שולחים הודעה למוכר, ושואלים האם הוא מוכן לשלוח לישראל. בד"כ מקבלים תשובה חיובית. במשפת הזה אני גם דוחף "לשלוח בעזרת USPS" - כדי להימנע מUPS\FEDEX .
אז חיפוש מקביל ב COM וUK - עדיין שימושי.
שולחים הודעה למוכר, ושואלים האם הוא מוכן לשלוח לישראל. בד"כ מקבלים תשובה חיובית. במשפת הזה אני גם דוחף "לשלוח בעזרת USPS" - כדי להימנע מUPS\FEDEX .
אז חיפוש מקביל ב COM וUK - עדיין שימושי.