היי,
נגמרו לי חיבורי ה-HDMI בטלוויזיה (XBOX, PS3, Boxee Box...), ואין לי כבר מקום לחבר את הממיר של הוט ב-HDMI.
גם ככה האיכות של הוט לא משהו ואני רואה שידורים ב-HD לעתים רחוקות, אז החלטתי לחבר כבר בחיבור ה"פחות טוב" של קומפוננט (הבטחתי לעצמי שקל מתנה אם אוכל לזהות את ההבדל).
הבעיה היא שהדבר הזה לא עובד. ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות התפריט של הוט, ועדיין אותה תוצאה. אני מקבל Mode not supported על המסך - הודעה מטלוויזיה הפלזמה סמסונג שלי PS50Q91H. אני משתמש בכבלים איכותיים ביותר של AmazonBasics, כך שאני בספק רק אם שם הבעיה.
ראיתי שאחרים הצליחו כאן בפורום אבל לא מצאתי פירוט איך גורמים לזה לעבוד בדיוק.
האם מישהו יכול בבקשה להסביר בדיוק מה הוא הגדיר בתפריט של הוט, או כל דבר אחר? מדובר בממיר Hot HD של תומפסון, הדגם החדש ביותר - שחור, קטן ודק. התמיכה של הוט זה דבר מביך, אני חושב שהבחורה שם בכלל לא ידעה מה זה קומפוננט...
איך לחבר ממיר Thompson Hot HD בחיבור קומפוננט?
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
כנס להגדרות הממיר על ידי לחיצה על כפתור SERVICES בשלט של הממיר>הגדרות מערכת>הגדרות תמונה>הגדרות
תמונה - חיבור רגיל> רד לסעיף SCART TV ו-Component,ובחר באמצעות מקשי החיצים בשלט ב"Y,PB,PR".
אצל הורי הטלוויזיה מחוברת בקומפוננט והתמונה מצוינת,ניסיתי גם אצלי וכמעט אין הבדלים בין קומפוננט לHDMI.
תמונה - חיבור רגיל> רד לסעיף SCART TV ו-Component,ובחר באמצעות מקשי החיצים בשלט ב"Y,PB,PR".
אצל הורי הטלוויזיה מחוברת בקומפוננט והתמונה מצוינת,ניסיתי גם אצלי וכמעט אין הבדלים בין קומפוננט לHDMI.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תנסה לשים על 720P, בהגדרות תמונה HD.
אגב, אין קשר ל-SCART, בממירי ה-HD יש 3 יציאות RCA נפרדות לקומפוננט.
אגב, אין קשר ל-SCART, בממירי ה-HD יש 3 יציאות RCA נפרדות לקומפוננט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"