האם ה-LA32C530 של סמסונג תומכת ב-RGB של SCART דרך VGA ?
אתה לא יכו להשתמש בכבל פאסיבי לשם כך, רק במתאם אקטיבי עם מעגל סנכרון. http://www.pinout.net/browse.php?conid=472
אין קשר ליכולתיו של המסך במקרה הספציפי.
אין קשר ליכולתיו של המסך במקרה הספציפי.
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
אני יכול להכין כבל כזה.
על פי השרטוט שצירפת (תודה) נראה שאין פה המרה של ה-RGB אלא רק שינוי תדר הסינכרון, אני מניח שה-LM1881N יודע את תדר הסינכרון של ה-VGA.
אז לפני שאני מזמין את המסך או לצורך העניין כל מסך אחר עם VGA ומכין את הכבל, זה יעבוד בוודאות ?
על פי השרטוט שצירפת (תודה) נראה שאין פה המרה של ה-RGB אלא רק שינוי תדר הסינכרון, אני מניח שה-LM1881N יודע את תדר הסינכרון של ה-VGA.
אז לפני שאני מזמין את המסך או לצורך העניין כל מסך אחר עם VGA ומכין את הכבל, זה יעבוד בוודאות ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה יעבוד, אבל רע. זכור ש SCART מסוגל להוציא רק 576 שורות. תעשה חיפוש בגוגל ברשת ואתה תעלה די מהר על מספר שרשורים מאתרים בחו"ל - בעיקר בריטניה שבו מדברים על הפטנט הזה ללא הרבה התלהבות.
אתה תקבל תוצאות הרבה יותר טובות עם Transcoder מ RGBcvs ל Component (במידה ולטלביזיה שלך יש חיבור כזה כמובן).
אתה תקבל תוצאות הרבה יותר טובות עם Transcoder מ RGBcvs ל Component (במידה ולטלביזיה שלך יש חיבור כזה כמובן).
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אבל הסמסונג לא תומכת בתקן השידור של ישראל DVB-T ולא כוללת את כל סוגי הכניסות כמו הסוני.
אני לא מתלהב מתמיכה בקבצים מהאינטרנט, אפשר להפעיל אותם דרך מחשב או נגן חיצוני וגם ככה הם לא באיכות גבוהה.
אך אם זה שימוש עיקרי אולי הסמסונג מתאימה לך יותר.
אני לא מתלהב מתמיכה בקבצים מהאינטרנט, אפשר להפעיל אותם דרך מחשב או נגן חיצוני וגם ככה הם לא באיכות גבוהה.
אך אם זה שימוש עיקרי אולי הסמסונג מתאימה לך יותר.
טיעון טוב אבל 30 שניות להדלקה? עזוב..asaf23 כתב:אבל הסמסונג לא תומכת בתקן השידור של ישראל DVB-T ולא כוללת את כל סוגי הכניסות כמו הסוני.
אך אם זה שימוש עיקרי אולי הסמסונג מתאימה לך יותר....
אלא אם כן מישהו אחר יוכל בוודאות לומר לנו מהו זמן ההדלקה של ה-302 של סוני, אולי הוא שונה מה-BX400.