מבצע baby tween Gaggia
-
n-007
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 124
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
בחנות ספורה ברמת השרון יש מבצע למכונה הנ"ל במחיר 2700 ש"ח . כיוון שאני מחפשת שידרוג יש לי Saeco פשוטה וישנה מאד, הייתי שמחה לקבל חוות דעתכם על המכונה הנ"ל. מה שקוסם לי שניתן לחלוט ולהקציף ביחד בלי לחכות והמחיר סביר. מחכה לתגובתכם.
תודה
תודה
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4726
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
אני לא חושב שהמכונה מצדיקה את מחירה, למרות שהיא מתומחרת במחיר של סילביה.
בכל מקרה לכל מכונה ידנית רצוי שתהיה מטחנה טובה צמודה וזה תוספת של 1000 ש'.
אני במקומך הייתי משקיע באסקסו בייסיק + מטחנה צמודה בסביבות 2500 או שמשקיע עוד קצת ולוקח את הדיל של הסילביה + מטחנה ב 3800.
בכל מקרה לכל מכונה ידנית רצוי שתהיה מטחנה טובה צמודה וזה תוספת של 1000 ש'.
אני במקומך הייתי משקיע באסקסו בייסיק + מטחנה צמודה בסביבות 2500 או שמשקיע עוד קצת ולוקח את הדיל של הסילביה + מטחנה ב 3800.
- gedkoz
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
מכונה יפה ומודרנית מבית טוב ומכובד. לי מפריע כבר זה שפנים שלה מהודרות (נירוסטה), אבל דודים מימי ביניים(אלומיניום). אל פניו היא יכולה לעשות שתי פעולות (חליטה והקצפה) בו זמנית, אבל בפועל איכות הקפה (והקצפה למרות הפינארלו) לא יהיו שווים את הסכום המבצע שמציעים לך אכשיו.. יהיה לך נוח וכיף ו קפה יהיה יותר טוב מסאקו,אבל בסכומים שאת מוכנה לשלם יש אופציות יותר טובות : קודם כל מטחנה תשדרג את הקפה שלך בכמה רמות,וסט של סילביה +מטחנה,או מכונה חדשה של QUICK MILL silvano
http://www.htcafe.co.il/vt124187.%D7%9E ... 7%A0%D7%AA
http://www.htcafe.co.il/vt124187.%D7%9E ... 7%A0%D7%AA
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
גם אני הייתי נמנע מהמכונה הזו. טעמתי אותה - ומדובר בקפה טוב, אבל לא מתקרב לרמה של המכונות האחרות שהוזכרו כאן.
אני מבין שאת מחפשת פתרון של הקצפה במקביל לחליטה. המכונה הכי זולה שתתן את זה, וגם תנפק קפה באמת איכותי, היא האוסקר.
אני מבין שאת מחפשת פתרון של הקצפה במקביל לחליטה. המכונה הכי זולה שתתן את זה, וגם תנפק קפה באמת איכותי, היא האוסקר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -