רק לי נראה שהדרבי החיפאי שמשודר עכשיו בערוץ 511 (ערוץ 1 HD ) זה בכלל SD ??
ירקרק כתב:זה נראה רע,רע מאוד...
ראו מעולה,תמונה צפופה וחדה ,ערוץ 511 ב HOT -תמונה פנטסטית ואם תרצו אישור ולא רק ממני אלא גם מחברים שלי שאצלם ראיתי את המשחק ,תקבלו.
ואני חוזר שוב על מה שאני טוען : הממירים של THOMSON מוצאים תמונה מצוינת ,כי בהוט היו עוד ממירים וראו רע
וכך יכולתי להשוות ל THOMSON .
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אתמול היתה בפירוש בעיה בשידור ה-HD של המשחק.
ניתן היה לראות זאת בבירור כי היו דקות שבהן השידור היה איכותי (הדקות הראשונות של המחצית השנייה וגם קצת לקראת הסוף).
אני אמנם מחובר לYES אבל מתקשה להאמין שבהוט ראו יותר טוב (בדקות שלא ראו טוב ב-YES)
ניתן היה לראות זאת בבירור כי היו דקות שבהן השידור היה איכותי (הדקות הראשונות של המחצית השנייה וגם קצת לקראת הסוף).
אני אמנם מחובר לYES אבל מתקשה להאמין שבהוט ראו יותר טוב (בדקות שלא ראו טוב ב-YES)
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
בהחלט,לא צריך עין חדה שזה איכות נמוכה.אמנם הייתי באיצטדיון אך הבוקר צפיתי בהקלטה בטוטאל.ירקרק כתב:זה נראה רע,רע מאוד...
דרך אגב זה כמי שצופה בקביעות בשידורי הכדורגל בערוץ,זה כבר המשחק השלישי שמצולם כך.
כל הטענות והפתרונות לניידת של "מזמור הפקות" שמבצעת את העבודה.
שורה תחתונה ,היה יופי של דרבי לפחות האווירה והעדוד,משחק חלש אך גולים יפים של מכבי.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
היה אתמול שידור שערורייתי !זורו44 כתב:בהחלט,לא צריך עין חדה שזה איכות נמוכה.אמנם הייתי באיצטדיון אך הבוקר צפיתי בהקלטה בטוטאל.ירקרק כתב:זה נראה רע,רע מאוד...
דרך אגב זה כמי שצופה בקביעות בשידורי הכדורגל בערוץ,זה כבר המשחק השלישי שמצולם כך.
כל הטענות והפתרונות לניידת של "מזמור הפקות" שמבצעת את העבודה.
שורה תחתונה ,היה יופי של דרבי לפחות האווירה והעדוד,משחק חלש אך גולים יפים של מכבי....
העיקר הניצחון, ושחיפה ירוקה
אגב בכל שידורי הספורט של "מזמור הפקות" (כדורגל וכדורסל ישראלי,מכבי ביורו) משולבות כמה מצלמות SD (בכדורגל ברחבות ה16,בכדורסל מתחת לסלים) ורק מצלמת HD אחת ראשית.
לא מבין למה מערבבים בשר וחלב
- BigDragoon
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
לי יש הוט,
והיה ניתן לשים לב לשידור הגרוע!
בהתחלה העברתי ל 11 לבדוק מה קורה עם האיכות, אבל שם המצב היה חמור הרבה יותר.
ממש איכות ירודה (יחסית ל HD),
כמעט כמו המשחק.
והיה ניתן לשים לב לשידור הגרוע!
בהתחלה העברתי ל 11 לבדוק מה קורה עם האיכות, אבל שם המצב היה חמור הרבה יותר.
ממש איכות ירודה (יחסית ל HD),
כמעט כמו המשחק.
איך זה שכולם מתלוננים על שידור גרוע ורק לך היתה תמונה מעולה, צפופה וחדה?NEW_WAVE כתב:ירקרק כתב:זה נראה רע,רע מאוד...
ראו מעולה,תמונה צפופה וחדה ,ערוץ 511 ב HOT -תמונה פנטסטית ואם תרצו אישור ולא רק ממני אלא גם מחברים שלי שאצלם ראיתי את המשחק ,תקבלו.
ואני חוזר שוב על מה שאני טוען : הממירים של THOMSON מוצאים תמונה מצוינת ,כי בהוט היו עוד ממירים וראו רע
וכך יכולתי להשוות ל THOMSON ....
אלעד
Elad8 כתב:איך זה שכולם מתלוננים על שידור גרוע ורק לך היתה תמונה מעולה, צפופה וחדה?NEW_WAVE כתב:ירקרק כתב:זה נראה רע,רע מאוד...
וכך יכולתי להשוות ל THOMSON .......
זה מה ראו עיני,שידור טוב ואיכותי. אם יש לך אישור מרשות השידור על תקלה ,אשמח לשמוע ,לקרוא ולהאמין,
עד אז אני מאמין למה שראיתי .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 15/03/2011 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
האייכות הייתה נמוכה בכמה רמות ממה שהיה בעבר, וזה היה NOTICABLE לחלוטין.
לא מדובר ברזולציה נמוכה אלא בדחיסה מטורפת , אני חושב שהביט רייט היה 2 מגה לשניה
לא מובן לי למה זה ככה, בגדול זו לא אשמת ערוץ אחד הרי
זה לא שהם החליפו ציוד פתאום או מצלמות...
לדעתי הגבלה של הפלטפורמה ששידרה את התוכן.
לא מדובר ברזולציה נמוכה אלא בדחיסה מטורפת , אני חושב שהביט רייט היה 2 מגה לשניה
לא מובן לי למה זה ככה, בגדול זו לא אשמת ערוץ אחד הרי
לדעתי הגבלה של הפלטפורמה ששידרה את התוכן.
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
מי שהקליט-חווה מסך שחור עם הפרעות ואייקון של "הערוץ הראשון בhd" בצד שמאל.
הדקות היו:
*דקה 55
*דקה 75
*דקה 92
היתה מצלמת תקריב שצילמה עם קלוזאפ ,בליווי מקרובלוקיבג מזוויע.שאר המצלמות היו בסדר גמור.
שווה בדיקה מעמיקה -אני צפיתי בכמה טוטאלים בהקלטה.
*היות ולא היו התנצלויות מצד בוני ועמית הורסקי על איכות השדור ,מעניין איך בהוט ראו את המשחק החלש
הזה באיכות גבוהה?
הדקות היו:
*דקה 55
*דקה 75
*דקה 92
היתה מצלמת תקריב שצילמה עם קלוזאפ ,בליווי מקרובלוקיבג מזוויע.שאר המצלמות היו בסדר גמור.
*היות ולא היו התנצלויות מצד בוני ועמית הורסקי על איכות השדור ,מעניין איך בהוט ראו את המשחק החלש
הזה באיכות גבוהה?
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
אכן היו הפרעות בשידור גם בהוט , מסך שחור , מלצמת התקריב עמדה לא טוב ,זורו44 כתב:מי שהקליט-חווה מסך שחור עם הפרעות ואייקון של "הערוץ הראשון בhd" בצד שמאל.
הדקות היו:
*דקה 55
*דקה 75
*דקה 92
הזה באיכות גבוהה?...
אבל הצילום מעמדת השידור היה איכותי כמו בכל הפעמים הקודמות .
- shahafkeren
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 235
- שם מלא: שחף
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
ראו על הפנים את המשחק