השתדרגתי + שאלה.
-
MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אהלן,
לאחר כשנתיים וחצי לערך עם Yamaha RX-V3800 שסיפק המון שעות של הנאה (במעט הזמן [יחסית] שהוא עבד) הוא עבר לבית טוב ובמקומו הגיע דינוזאור אחר.
החתן אם כן הוא Yamaha RX-V3067.
קצת הרחבה:
את ה-3067 למעשה רכשתי כמעט על עיוור - שמעתי אותו עם רמקולים דומים לשלי אבל זה לא רציני אלא רק כדי לסמן V בchecklist שעושים לפני קניה (סקר שוק וכד'). הנחת העבודה היתה שאם הסאונד של ה-3800 פגז אז פחות מזה לא יהיה פה.
מקריאה של כמה ביקורות של אנשים וגופים אותם אני מעריך וכן משיחה עם חלקם קיבלתי את הרושם שהסאונד יותר טוב, למרות שזו כבר לא היתה סוגיה עבורי.
מבחינתי מה שהיה חשוב לי הוא הכיול המשופר, אפשרות ל-11.2 ערוצים, פי 2 כניסות HDMI מאשר ב-3800 ו-2 יציאות HDMI שכן בעוד קצת פחות משנה כנראה שתצטרף גם טלויזיה למערכת ואז רצוי רסיבר עם 2 יציאות במקום מפצל "טיפש".
לגבי ה-Room Correction החדש - ישנן 8 נקודות מדידה. איפה אמורים לבצע את המדידות ? ב-3800 הייתה רק נקודת מדידה אחת אז טבעי היה לשים את המיקרופון בנקודת ההאזנה אבל פה אני קצת מבולבל.
בנוסף השתדרגתי ב-Oppo BDP-93 שיושב בגאווה ליד ה-3067 - מהתרשמות ראשונית בלבד נראה כי המכשיר בפירוש שייך לליגת האלופות.
תמונות בהמשך כשאסיים לסדר את הברדק בסלון.
לאחר כשנתיים וחצי לערך עם Yamaha RX-V3800 שסיפק המון שעות של הנאה (במעט הזמן [יחסית] שהוא עבד) הוא עבר לבית טוב ובמקומו הגיע דינוזאור אחר.
החתן אם כן הוא Yamaha RX-V3067.
קצת הרחבה:
את ה-3067 למעשה רכשתי כמעט על עיוור - שמעתי אותו עם רמקולים דומים לשלי אבל זה לא רציני אלא רק כדי לסמן V בchecklist שעושים לפני קניה (סקר שוק וכד'). הנחת העבודה היתה שאם הסאונד של ה-3800 פגז אז פחות מזה לא יהיה פה.
מקריאה של כמה ביקורות של אנשים וגופים אותם אני מעריך וכן משיחה עם חלקם קיבלתי את הרושם שהסאונד יותר טוב, למרות שזו כבר לא היתה סוגיה עבורי.
מבחינתי מה שהיה חשוב לי הוא הכיול המשופר, אפשרות ל-11.2 ערוצים, פי 2 כניסות HDMI מאשר ב-3800 ו-2 יציאות HDMI שכן בעוד קצת פחות משנה כנראה שתצטרף גם טלויזיה למערכת ואז רצוי רסיבר עם 2 יציאות במקום מפצל "טיפש".
לגבי ה-Room Correction החדש - ישנן 8 נקודות מדידה. איפה אמורים לבצע את המדידות ? ב-3800 הייתה רק נקודת מדידה אחת אז טבעי היה לשים את המיקרופון בנקודת ההאזנה אבל פה אני קצת מבולבל.
בנוסף השתדרגתי ב-Oppo BDP-93 שיושב בגאווה ליד ה-3067 - מהתרשמות ראשונית בלבד נראה כי המכשיר בפירוש שייך לליגת האלופות.
תמונות בהמשך כשאסיים לסדר את הברדק בסלון.
נערך לאחרונה על ידי MarioMan ב 14/03/2011 17:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
ת.ת.ת.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46420
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
- ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
תתחדש ותיהנה!
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
זה לא סתם צמד , אינייסטה וצ'אבי יחדיו בקנייה אחת !!! מאברוק
נשמח לשמוע קצת על ההבדלים והשיפור
נשמח לשמוע קצת על ההבדלים והשיפור
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
ללא ספק עשית בחירה טובה.yaronm37 כתב:marioman
רכשת רסיבר מאוד איכותי
הייתה דילמה בינו לבין ה-5008
בסופו של דבר ה-5008 נפל בפור בעיקר בגלל אהבתי והערכתי הרבה ל-ONKYO ובעיקר שהחליף אצלי את ה-989 הוותיק שלהם.
תתחדש ותהנה![]()
ירון מ....
בראש הפורום יש דביק ,עם מערכות של החברים.
תעלה קצת תמונות , כי אין טוב ממראה עיניים