זקוק להמלצה לHTPC

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
r6rr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

מתנה שמטרתה העיקרית לעבוד עם סקייפ דרך המסך שבסלון, קצת גלישה, וכמובן ניגון של סרטי FULLHD ללא קשיים, סדר גודל של תקציב 2000 ש"ח, בשאיפה לא להתחיל עם הרכבה של חלקים אלא לקנות מוצר מוגמר כדוגמת ה- giada n20 או ה- ASROCK - ודומיו...אשמח להמלצות בעניין, אני גם כל הזמן תוהה אם לא עדיף לפטופ/נטבוק שכן יהיה מספיק חזק לנגן סרטי FULLHD גם זאת אופציה מבחינתי...

תודה מראש.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #2 

ה-Giada וה-ASRock (הדגם הפשוט, לא ה-3D Vision או ה-i3) מבוססים על ION - זה לא רע בכלל אבל בפונקציונאליות לטעמי הוא מעט מפגר בשל היעדר יכולת bitstreaming לפורמטים החדשים.

ל-AMD מנגד יש אלטרנטיבה (ששכחתי את שמה) שמאפשרת זאת.

צריך להשוות פיצ'רים של כל פלטפורמה בהתאם לדרישות ואחרי זה לבחור מוצר ספציפי (אני משער שבפלטפורמה של AMD התמיכה בפלאש תהיה פחות טובה מאשר התמיכה של ה-ION - זה חשוב לדברים כמו YouTube ו-Hulu אם אתה משתמש).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

r6rr פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36
נתן תודות: 0

שליחה #3 

יש עוד אלטרנטיבות? יש דגמים עדיפים? על ה-N20 כבר קראתי אנשים על בעיות, העניין הוא שיש הרבה דגמים ואני מתלבט על מה כדי ללכת, מה יותר אמין?

eladra
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 117
נתן תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

אני משתמש בשנה האחרונה בgiada n10, סרטי SD ו HD בתכיפות גבוהה, גלישה וסרטים בstreaming וכו'.
סה"כ מרוצה מאד ולא נתקלתי בבעיות במהירות או אחרות (אם כי הייתי שמח לכונן CD מובנה וכן כל רצון לחיבור כרטיסים חיצוניים נוספים מחייב תצורת USB שזה קצת מבאס).
אלעד.

Andrey13
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 718
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #5 

r6rr כתב:מתנה שמטרתה העיקרית לעבוד עם סקייפ דרך המסך שבסלון, קצת גלישה, וכמובן ניגון של סרטי FULLHD ללא קשיים, סדר גודל של תקציב 2000 ש"ח, בשאיפה לא להתחיל עם הרכבה של חלקים אלא לקנות מוצר מוגמר כדוגמת ה- giada n20 או ה- ASROCK - ודומיו...אשמח להמלצות בעניין, אני גם כל הזמן תוהה אם לא עדיף לפטופ/נטבוק שכן יהיה מספיק חזק לנגן סרטי FULLHD גם זאת אופציה מבחינתי...

תודה מראש.
...
קניתי לפני שנה ASROCK 330 ואני ממש מרוצה.
1) מנגן סרטי FULL HD חלק מאד.
2) מאד שקט - לא שומעים אותו בכלל גם כשעומדים ממש קרוב.
3) הגימור השחור פיאנו משתלב מעולה עם הפלאזמה ועם הרסיבר.
4) מי שמחפש לראות סרטים+אינטרנט בסלון ממש פתרון מושלם ויפה.

רק צריך לקחת בחשבון שצריך לקנות בנפרד מערכת הפעלה. אני קניתי ווינדוס 7 (32ביט) - נראה לי הכי מתאים למחשב קולנוע ביתי.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”