c 200 או בוקסי או אופציה אחרת?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

החלטתי לעבור לסטרימר מפני שנמאס לי מכל הקודקים ורציתי מכשיר יעודי שיכול להריץ לי MKV ולתת תמיכת סאונד טובה ל 720 ו 1080P וכן להקרין תרגום בעברית.

כמות הסטרימרים שעברתי בשנתיים האחרונות לא מביישת חנות קטנה. היה לי WD LIVE, אקסטרימר רגיל ופרו, פופקורן A200 ונראה שהיד עוד נטויה. בכל מכשיר היו בעיות שונות עד שהרגשתי שאני מתפוצץ. מה בסך הכל אני רוצה?

כרגע אני עם הא. פרו שיש לו בעיה קטנה. הוא לא תמיד רוצה לנגן קבצים ב 1080P וכשהוא לא רוצה, התמונה נעלמת ועושה פליקים כל כמה שניות. הפתרון מצוי בהוראה למזרים להקרין ב 720P. האכזבה שלי מבאג (הוא עובד קשה ולכן כדאי שתקרין ב 1080I שזה אותו הדבר!) לימדה אותי שאני לא קונה אצלם יותר כלום.

כעת, מה הייתם מציעים לי כמכשיר עובד, בלי מחלות ילדות, שיתמוך בקבצי MKV מעולה, יקרין תרגום, יהיה עם שלט מואר בלילה, ויעבוד מהר? ה C200 עושה רושם לא רע, אבל אני קורא על בעיות התחממות. הבוקסי בוקס נראה מדליק עם הגישה לרשת. האם אפשר לראות בו סרטים כמו שצריך עם תרגום לעברית היום (הביקורת בת 3 חודשים), האם הוא מגיב מהר?

האם יש אופציה אחרת שתספק אותי או שאני צריך לחזור עם הזנב בין הרגליים ל HTPC?

10X

רן

karpe
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1396
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שליחה #2 

לי יש את האקסטרימר SW ולאחרונה גם את הבוקסי בוקס. הבוקסי תענוג מבחינת מהירות ונוחות, יש לי ג'וקבוקס שממש עובד, והוא מזרים גם 1080P אצלי באלחוטי (גם בקצבים גבוהים), מה שהX לא מסוגל.
אין בעיות בתרגום, הוא גם יודע להוריד תרגום לבד אם הוא מוצא אותו ב opensubtitles.org, סה"כ אחלה מכשיר ואני ממליץ בלב שלם.
כמובן שיש עוד למה לצפות כי התוכנה עדיין בפיתוח, אבל כבר עכשיו הוא עושה כל מה שביקשת.
לגבי ניגון תכנים מהרשת - זה עובד אבל בגלל הרוחב פס המעפן שלנו לחו"ל זה דורש סבלנות. תוכן מקומי דווקא עבד לי יפה מאד בלי השהיות. אבל אני לא ממש משתמש בזה, רק במקרים חריגים (כמו למשל פרק מסידרה שגיליתי שהיס מקס לא הקליט טוב - מצאתי אותו ברשת וניגנתי ישר מהדפדפן בלי בעיה).

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

smaster_1,

קח בחשבון דבר אחד, אף סטרימר לא חף מבעיות ולכולם יש מחלות ילדות, שלעיתים מתגלות כשיוצאות קושחות חדשות, לא משנה אם מדובר על פופקורן, DVICO או בוקסי, אם תיכנס לשרשורים של כל אחד מהמכשירים תגלה בעיות שונות שחברי פורום נתקלו בהם.

לגבי הפופקורן שדיברת עליו, בניגוד לרוב המכשירים, תקבל את התמיכה הטובה ביותר בתכני בלו-ריי, כולל הצגת תפריטים מלאים, תקבל את פתרונות ה-JB הטובים והמלאים ביותר, כולל אפשרויות עריכה, שינוי ותמיכה בעברית (שכרגע לא קיימות בבוקסי), איכות הזרמה טובה כשמדובר על תכנים טובעניים, וגמישות חומרתית.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #4 

לדעתי באוברול הכללי הפופקורן מקבל עדיפות משמעותית ברוב הפרמטרים הקריטים.
וגם ביחס כסף לתועלת.

smaster_1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 219
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #5 

אני מדגיש, שהצורך שלי מתמצא בעיקר בהזרמת סרטים ב 1080P מכונן USB חיצוני עם גישה לשיתוף ברשת. בלו ריי לא מעניין אותי (יש את ה PS3). ה A 200 שהיה לי סבל מבעיות התחממות ואני חושש שזה יהיה המצב עם ה C200 שלא עולה באמת הרבה מעבר לבוקסי, ומאידך - הוא כבר די ותיק.

האם באמת יש צידוק לחששות שלי? האם המכשיר מגיב במהירות? האם השלט מאיר בלילה? זה נשמע מוטרף, אבל הגעתי למצב שבו לא מעניין אותי כלום - רק שאוכל לראות סרטים טוב, בנוחות, עם FIT TO SCREEN.

בנוסף, למרות הכל, בבוקסי יש אלמנט חדשני של גישה לרשת עם מקלדת-שלט והבנתי שהוא ממש כמו מחשב. אפשר לגלוש, להוריד תרגום. האם מישהו יודע אם יש לו גישה לקליינטס של טורנט או USENET?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #6 

כל הסטרימרים הפופולאריים ייתנו לך תמיכה טובה של תוכן FHD הנמצא על התקן חיצוני.

לגבי הפופקורן, אתה טועה, ה-A200 היה בנוי ממארז פלסטיק שהיו לו בעיות התחממות (בחלק מהמקרים, וזה היה עם דיסק פנימי 3.5" מותקן). הדגם החדש, ה-A210 מגיע עם מארז מתכתי ועם קירור פאסיבי, ככה שזה נפתר. אם אין לך צורך בתכני בלו-ריי, אז ה-A210 ייתן לך תמורה טובה יותר מבחינת עלות-תועלת. ה-C200 כבר מיומו הראשון הגיע עם מארז מתכתי גדול והרבה מקום לחומרה נוספת.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3625
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #7 

smaster_1 כתב:אני מדגיש, שהצורך שלי מתמצא בעיקר בהזרמת סרטים ב 1080P מכונן USB חיצוני עם גישה לשיתוף ברשת. בלו ריי לא מעניין אותי (יש את ה PS3). ה A 200 שהיה לי סבל מבעיות התחממות ואני חושש שזה יהיה המצב עם ה C200 שלא עולה באמת הרבה מעבר לבוקסי, ומאידך - הוא כבר די ותיק.

האם באמת יש צידוק לחששות שלי? האם המכשיר מגיב במהירות? האם השלט מאיר בלילה? זה נשמע מוטרף, אבל הגעתי למצב שבו לא מעניין אותי כלום - רק שאוכל לראות סרטים טוב, בנוחות, עם FIT TO SCREEN.

בנוסף, למרות הכל, בבוקסי יש אלמנט חדשני של גישה לרשת עם מקלדת-שלט והבנתי שהוא ממש כמו מחשב. אפשר לגלוש, להוריד תרגום. האם מישהו יודע אם יש לו גישה לקליינטס של טורנט או USENET?
...
השלט של הבוקסי לא מואר. בתכלס, המקלדת שלו לחלוטין לא שמישה בחושך...

Batnun

.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”