מה קרה ל HEBEPG?
בעיה בתוכנה BladeRunner Pro
התקנתי את התוכנה אתמול והיא נותנת לי הודעת שגיאה וכאשר אני פותח את המדיה סנטר אני רואה בguide רק את התחנה הראשונה מאתר yes וזה 1 unknown-no data האם זה קשור לבעיה מהאתר?
נראה שליותר...
אורן, זה כבר כמעט שבוע ככה. מה עושים?
יש איזה אתר חלופי שממנו אפשר להוריד אינפורמציה? ניתן בכלל להגדיר את זה בתוכנה?
משום מה כשאני נכנס לאתר של יס והולך ללוח המשדרים, הוא לוקח אותי ל TV2DAY ושם לוח המשדרים תקין עם כל התקצירים. משם התוכנה שואבת נתונים, לא?
אני מקווה שיימצא פיתרון במהרה ושוב תודה.
יש איזה אתר חלופי שממנו אפשר להוריד אינפורמציה? ניתן בכלל להגדיר את זה בתוכנה?
אני מקווה שיימצא פיתרון במהרה ושוב תודה.
לא, התוכנה לא שואבת משם את התקצירים - אם היא היתה שואבת משם התוכנה היתה צריכה לרוץ יותר משעה במקום מספר דקות...
אם זה לא יתוקן ביום א', יש לי גרסה שמורידה תקצירים מהאתר של YES אבל היא מאד לא מעודכנת עם התוספות שיש בגרסה הרגילה...נראה מה לעשות.
אורן.
אם זה לא יתוקן ביום א', יש לי גרסה שמורידה תקצירים מהאתר של YES אבל היא מאד לא מעודכנת עם התוספות שיש בגרסה הרגילה...נראה מה לעשות.
אורן.
התוכנה לא מורידה את התקצירים מאתר אינטרנט וזאת כדי להאיץ את התהליך. היא מורידה מאתר WAP שכרגע לא מעודכן.
אני מקווה להוציא בעוד מספר ימים גרסה שתאפשר לבחור האם להוריד מאתר YES או מאתר ה-WAP את התקצירים - כפתרון זמני(?).
אני מזהיר מראש - ההורדה של התקצירים דרך אתר YES לוקחת הרבה! זמן....
אורן.
אני מקווה להוציא בעוד מספר ימים גרסה שתאפשר לבחור האם להוריד מאתר YES או מאתר ה-WAP את התקצירים - כפתרון זמני(?).
אורן.
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אז בכדי לחסוך זמן אפשר לבחור ערוצים מסויימים שרק בהם רוצים תקצירים ובשאר לא...oshapir כתב:התוכנה לא מורידה את התקצירים מאתר אינטרנט וזאת כדי להאיץ את התהליך. היא מורידה מאתר WAP שכרגע לא מעודכן.
אורן....
העלתי גרסה חדשה לאתר שלי - גרסה 3.20 של HebEPG.
בגרסה זו הוספתי פרמטר בקובץ הקונפיגורציה המאפשר לקבוע האם להוריד את תקצירי התוכניות מהאתר הרגיל (שנכון לעכשיו רייק...) או מאתר אחר אלטרנטיבי.
שימו של!
רצוי למחוק את קובץ HebEPG3.cfg ורק אז להפעיל את הגרסה החדשה! קובץ קונפיגורציה חדש יוצר ואז יהיה ניתן לערוך אותו לפי רצונכם - כולל שינוי האתר ממנו יורדו התקצירים.
רצוי כמובן, כמו תמיד, לקרוא את ה-README.TXT שמגיע עם התוכנה!
אורן.
בגרסה זו הוספתי פרמטר בקובץ הקונפיגורציה המאפשר לקבוע האם להוריד את תקצירי התוכניות מהאתר הרגיל (שנכון לעכשיו רייק...) או מאתר אחר אלטרנטיבי.
שימו של!
רצוי למחוק את קובץ HebEPG3.cfg ורק אז להפעיל את הגרסה החדשה! קובץ קונפיגורציה חדש יוצר ואז יהיה ניתן לערוך אותו לפי רצונכם - כולל שינוי האתר ממנו יורדו התקצירים.
רצוי כמובן, כמו תמיד, לקרוא את ה-README.TXT שמגיע עם התוכנה!
אורן.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תודה 
תמיד טוב גיבוי למקרה הצורך... מקווה שהמקור הקודם יחזור.
יש לי בעיה -
כשאני מריץ את התוכנה החדשה אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת תמונה)
הגירסה הקודמת רצה אחלה.
והגירסה החדשה רצה טוב על המחשב השני שלי ....
איפה הבעיה?
תמיד טוב גיבוי למקרה הצורך... מקווה שהמקור הקודם יחזור.
יש לי בעיה -
כשאני מריץ את התוכנה החדשה אני מקבל הודעת שגיאה (מצורפת תמונה)
הגירסה הקודמת רצה אחלה.
והגירסה החדשה רצה טוב על המחשב השני שלי ....
איפה הבעיה?