האם ערוץ 5HD עובדים עלינו בעניים?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sharonderzi פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 73
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם!
מזה כחודש אני נהנה מ58V10 תמונה בsd מעולה בHD פנומנלית! ממליץ לכל בעלי המסך לא להשתולל עם הקונטרסט! יש משהו בצבעים הטבעיים של פנסוניק שפשוט כובש!

אתמול אני צופה בכדורסל ערוץ 5HD בני השרון מכבי תל אביב והתמונה בוא נגיד לא הפילה אותי מהכיסא! לעומת זאת בערוץ FOX HD היה כדורסל מכללות תמונה פשוט 4 רמות מעל 5HD! האם יש מצב שערוץ הספורט מצלם במצלמות רגילות ועושה המרה לHD ופשוט עובדים עלינו בעניים!

אשמח לתשובה

תודה ויום נפלא לכולם
שרון!!!

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #2 

דווקא בדרך כלל השידורים מהארץ מצוינים
העם דורש..... כל מיני דברים

KomerKo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #3 

השידורים מהארץ מצוינים ביחס לשידורים שלהם מחו"ל אבל עדיין כמה רמות מתחת למה שמשודר ב FOX. כמובן שהם עובדים עלינו בעיניים עם הציוד המיושן שלהם ורוחב הפס העלוב שלהם, אבל הם בעיקר עובדים עלינו עם תוכן מביש של בערך 3-4 שידורים ישירים בשבוע עבור סכום של 35 שקלים בחודש. העיקר הם פותחים ערוץ ספורט בתלת מימד.

Nzep1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 210
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #4 

KomerKo כתב:השידורים מהארץ מצוינים ביחס לשידורים שלהם מחו"ל אבל עדיין כמה רמות מתחת למה שמשודר ב FOX. כמובן שהם עובדים עלינו בעיניים עם הציוד המיושן שלהם ורוחב הפס העלוב שלהם, אבל הם בעיקר עובדים עלינו עם תוכן מביש של בערך 3-4 שידורים ישירים בשבוע עבור סכום של 35 שקלים בחודש. העיקר הם פותחים ערוץ ספורט בתלת מימד.
...
לזה יש פיתרון, תזמין את הערוץ ותכבה אותו אחרי השידור (דורש התקשרות מעצבנת לשירות אבל לפחות יש סיפוק מההרגשה שלא משלמים סתם כסף) - בעבר היה מינימום לחודש, היום זה כבר לא כך - גם השקופית בספורט אחד שמציינת שזה מינימום לחודש - אינה נכונה.
בשביל 4 שידורים תשלם על 4 ימים באופן יחסי...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #5 

יש שידור ישיר כמעט כל יום.
ליגה ספרדית, ליגת האלופות וכדורסל ישראלי כולל משחקי מכבי ת"א באירופה.

אגב, אני גם חושב שזה יקר מאוד (30 ש"ח כולל יורוספורט HD)

KomerKo
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #6 

ליגה ספרדית יש פעם בשבוע (בד"כ שני משחקים באותו ערב), כדורסל ישראלי פעם בשבוע, ומשחקי מכבי ת"א (רק משחקי בית) פעם בשבועיים למשך כמה שבועות. במקרה הטוב 3 שידורים בשבוע... ליגת האלופות יש עוד כמה מחזורים בשנה. סה"כ בממוצע אני מעריך שהערוץ משדר תוכן ישיר בערך חמישה אחוז מהזמן

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”