הודעת LOW ON SPACE

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
theezway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2344
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #1 

קיבלתי הודעת low on space ב- HTC DESIRE. היא מגבילה אותי מאוד וכמעט שלא ניתן לגשת להודעות למשל.
מחקתי המון תמונות/סרטונים וכו'...
אבל זה לא שינה.
כיצד למחוק עוד מהמכשיר ולפנות מקום.
אתר הבית שלי - www.ezway.co.il

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4032
שם מלא: pavel
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

יש לך 2.2?
Need more cowbell

theezway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

כן

שליחה #3 

(Y)
בעקרון ברור לי מה הבעיה, פשוט לא כיצד לתקן את זה ולהעביר עוד דברים לכרטיס או למחוק דברים שאינם הכרחיים.

Ariky
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #4 

theezway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

זה רושם לי שההתקנה נכשלה

שליחה #5 

כי לא ניתן להתקין במקום המתאים.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: זה רושם לי שההתקנה נכשלה

שליחה #6 

theezway כתב:כי לא ניתן להתקין במקום המתאים.
...
מוזר..
Need more cowbell

theezway פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

הצלחתי לפנות עוד משהו

שליחה #7 

ועכשיו זה הותקן בהצלחה.
הסימן של לחץ המקום ירד (למרות שכל מה שהורדתי מסתכם בכמה מאות קילובייט, אפילו לא חצי ג'יגה).
מצד שני גם התוכנה החדשה לא עזרה לי להעביר אפליקציות, אז נראה לי שעוד זמן מועט הבעיה תחזור.

אתה יודע אולי איך לרוקן את המיילים של הגימייל ששמורים במכשיר (מבלי למחוק אותם מהשרת)?
כי יש לי יותר מ300 כאלה וזה בטח חלק מהעומס.

Pavelz
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

Re: הצלחתי לפנות עוד משהו

שליחה #8 

theezway כתב:ועכשיו זה הותקן בהצלחה.
הסימן של לחץ המקום ירד (למרות שכל מה שהורדתי מסתכם בכמה מאות קילובייט, אפילו לא חצי ג'יגה).
מצד שני גם התוכנה החדשה לא עזרה לי להעביר אפליקציות, אז נראה לי שעוד זמן מועט הבעיה תחזור.

אתה יודע אולי איך לרוקן את המיילים של הגימייל ששמורים במכשיר (מבלי למחוק אותם מהשרת)?
כי יש לי יותר מ300 כאלה וזה בטח חלק מהעומס.
...
Applications --> Manage Applications --> Gmail --> Clear Data
Need more cowbell

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #9 

theezway,
המיילים בג'ימייל תמיד נשארים על שרתי גוגל. העתק חלקי שלהם יורד למכשיר שלך לאפליציית הג'ימייל. כאשר אתה פותח מייל כלשהו שעדיין לא הורדת למכשיר, אז המייל הרלוונטי יורד למכשיר בו ברגע משרתי גוגל. לדעתי זה לא תופס לך מקום משמעותי. כדי לאושש את הטענה הזאת, פשוט כבה את ה Wi-Fi ואת הסינכרון לרשת ותפתח את הגימייל ואז תראה שלא תוכל לפתוח מיילים ישנים בלי שתיהיה לך חיבוריות לרשת.

בקשר לחוסר המקום, תנסה להוריד מהמרקט אפליקצייה שנקראת Cache Mate (דורשת רוט). האפליקצייה הזאת יודעת למחוק את ה Cache בו משתמשים האפליקציות במכשיר ולשחרר מקום פנוי בזיכרון הפנימי (המאוד מצומצם במכשיר הדיזייר בגלל ה Sense UI שדורש הרבה מקום), זה יכול לשחרר לך לא מעט מגות במכשיר. אופציה אחרת היא להתקין רום אחר לגמרי (נניח רום של סינוג'ן) שם בגלל האופטימיזצייה של הרום עצמו ובגלל שאין שם את ה Sense Ui תקבל הרבה מאוד מקום פנוי להתקנת אפליקציות (כמה עשרות מגה יותר ממה שיש לך היום). רק תזכור שזה יבוא על חשבון ויתור ממשק ה Sense UI שהרבה אוהבים

mokagi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 232
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #10 

לעבור לסינוג'ן לא עוזר בכלל, מכיוון שהמקום שנחסך הוא בעיקר במחיצת ה-System, מחיצה בה לא ניתן לעשות שימוש משמעותי.
בנוסף, רוב האפליקציות של הרום שבאות איתו כברירת מחדל (אי מייל, לוח שנה, ג'י מייל, פייסבוק, מפות וכו') מאחסנות את המידע שלהן במחיצת ה-data (ב data/data/) ולכן למעשה נתפס עוד יותר מקום...

osherov
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #11 

mokagi,
התקנת את הרום של סינוג'ן?
אומנם אין לי דיזייר אלא נקסוס 1 שם ואני יכול לדווח לך שבהתקנת הרום של סינוג'ן קיבלתי עוד 25-30 מגה פנוים להתקנת אפליקציות. הורדת ה Sense UI מפנה מקום ב system להתקין עוד מקום לאפליקציות אחרות (שיפנו מקום ב data)
1. חלק גדול מהאפליקציות מותקנות דווקא ב System (הנה הרשימה של האפליקציות ברום הזה שרובם נמצאות על מחיצת המערכת: http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Barebones)
2. תמיכה מלאה מהעתקה של האפליקציות למחיצת ל SD (גם לתוכנות שלא תומכות בכך כגון ה Google Maps)

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”