גלים חלשים בפלזמה בחיבור הוט ...
אני מאוד מרוצה מהפלזמה אך נמאס לי מהגלים החלשים האלה שמצליחים להסיט את תשומת ליבי מהתוכן המשודר.. (הממיר מחובר ב-RGB).
בחיבור DVD אין בעייה בכלל (חיבור Svideo).
ניסיתי איזולטור אך ללא שום שינוי, עדיין ניתן להבחין בגלים חלשים ..
בעצם זאת בעייה שהייתה עוד מלפני שקניתי את הפלזמה (בטלוויזיות רגילות).
יש עוד דרכים להיפטר מהגלים האלה?
קצת מוזר שדווקא בחיבור DVD אין גלים כי פעם הייתי מחבר את המחשב ל-TV (חיבור Svideo) וגם בחיבור הזה היו גלים שנעלמו לאחר הוצאת שקע הכבלים...
(ניסיתי לחפש הודעות קודמות בנושא אך לא מצאתי אותם)
בחיבור DVD אין בעייה בכלל (חיבור Svideo).
ניסיתי איזולטור אך ללא שום שינוי, עדיין ניתן להבחין בגלים חלשים ..
בעצם זאת בעייה שהייתה עוד מלפני שקניתי את הפלזמה (בטלוויזיות רגילות).
יש עוד דרכים להיפטר מהגלים האלה?
קצת מוזר שדווקא בחיבור DVD אין גלים כי פעם הייתי מחבר את המחשב ל-TV (חיבור Svideo) וגם בחיבור הזה היו גלים שנעלמו לאחר הוצאת שקע הכבלים...
(ניסיתי לחפש הודעות קודמות בנושא אך לא מצאתי אותם)
נערך לאחרונה על ידי נדב ב 17/05/2006 16:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
Ncoder - לפי מה שהבנתי מההודעה שלך זו בעיה של גלים שקופים חלשים לרוחב התמונה, שהייתה קיימת לך גם במסך הקודם.
במידה והממיר שיש לך הוא ממיר מסוג סמסונג - תתקשר לשרות לקוחות ודווח על הבעיה
ישלחו לך טכנאי ורוב הסיכויים שיוחלף לך ממיר. (ע"פ כל הנתונים שרשמת הבעיה היא בממיר).
במידה והממיר שיש לך הוא ממיר מסוג סמסונג - תתקשר לשרות לקוחות ודווח על הבעיה
ישלחו לך טכנאי ורוב הסיכויים שיוחלף לך ממיר. (ע"פ כל הנתונים שרשמת הבעיה היא בממיר).
-golan-
דווקא זה הממיר החדש ...
החליפו לי אותו לפני כחודש והוא יפה יותר ודק יותר (Slim Design) מהממיר הקודם.
הממיר שהיה לי והממיר הנוכחי הם מתוצרת טומפסון.
הממיר שהיה לי והממיר הנוכחי הם מתוצרת טומפסון.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

ניסית לחבר את הממיר דרך כניסה אחרת לטלויזיה ולראות האם עדיין יש הפרעות?
כשאתה מנתק את הכבל RF שמחובר בין שקע הכבלים לממיר יש עדיין את הגלים בתמונה שהממיר משדר?
ניסית לחבר מכשיר אחר (ממיר, DVD) לאותה כניסה שאליה כעת מחובר הממיר הקיים ולבדוק האם הבעיה מופיעה?
כשאתה מנתק את הכבל RF שמחובר בין שקע הכבלים לממיר יש עדיין את הגלים בתמונה שהממיר משדר?
ניסית לחבר מכשיר אחר (ממיר, DVD) לאותה כניסה שאליה כעת מחובר הממיר הקיים ולבדוק האם הבעיה מופיעה?
-golan-
קשה מאוד להבחין בפסים האלה ...
אני מצליח להבחין בהם בקושי רק בסצינות חשוכות.
ניסיתי לחבר בקומפוזיט (אותה יציאה מהממיר אך כניסה אחרת בפלזמה) ועדיין ללא שינוי.
אם אני אנתק את ה-RF לא תיהיה לי אפשרות לראות תמונה
..
אין לי אפשרות לחבר כרגע מכשיר אחר לכניסת ה-RGBS במסך אך כמו שאמרתי בהודעה קודמת גם הממיר הקודם
של הוט חובר באותו צורה וגם אז היו גלים.
אני בטוח שזאת בעייה בהארקה פשוט ..
אני מחפש הודעות בפורומים שונים ועכשיו נתקלתי בהצעה שאומרת לחפש כבל עם שקע בעל 3 פינים, לבטל את שני הפינים הראשיים ולהשאיר את פין הארקה, לחבר הכל ולהכניס לשקע, מהצד השני לחשוף את החוטים וללפף את הארקה בחיבור ה-RF.. ההצעה מבטיחה לבטל את כל הפסים האלה לחלוטין אך זה קצת בלגן ... חשבתי שהאיסולטור אמור לפתור את הבעייה..
ניסיתי לחבר בקומפוזיט (אותה יציאה מהממיר אך כניסה אחרת בפלזמה) ועדיין ללא שינוי.
אם אני אנתק את ה-RF לא תיהיה לי אפשרות לראות תמונה
אין לי אפשרות לחבר כרגע מכשיר אחר לכניסת ה-RGBS במסך אך כמו שאמרתי בהודעה קודמת גם הממיר הקודם
של הוט חובר באותו צורה וגם אז היו גלים.
אני בטוח שזאת בעייה בהארקה פשוט ..
אני מחפש הודעות בפורומים שונים ועכשיו נתקלתי בהצעה שאומרת לחפש כבל עם שקע בעל 3 פינים, לבטל את שני הפינים הראשיים ולהשאיר את פין הארקה, לחבר הכל ולהכניס לשקע, מהצד השני לחשוף את החוטים וללפף את הארקה בחיבור ה-RF.. ההצעה מבטיחה לבטל את כל הפסים האלה לחלוטין אך זה קצת בלגן ... חשבתי שהאיסולטור אמור לפתור את הבעייה..
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

מצטרף להבחנה של מרטין - עושה רושם שאכן מדובר בבעית GROUND LOOP
לגבי הערתך:"אם אני אנתק את ה-RF לא תיהיה לי אפשרות לראות תמונה"
לא מדוייק - ברגע שתנתק את כבל ה-RF בין השקע לממיר אתה לא תראה את הערוצים אך הממיר עדיין משדר תמונה של ה-EPG למסך ולכן זו בדיקה שאפשר לבצע, ברגע שהכבל מנותק והתמונה המופיעה היא ללא ההפרעה אז...
לגבי הערתך:"אם אני אנתק את ה-RF לא תיהיה לי אפשרות לראות תמונה"
לא מדוייק - ברגע שתנתק את כבל ה-RF בין השקע לממיר אתה לא תראה את הערוצים אך הממיר עדיין משדר תמונה של ה-EPG למסך ולכן זו בדיקה שאפשר לבצע, ברגע שהכבל מנותק והתמונה המופיעה היא ללא ההפרעה אז...
-golan-
אוקיי ניסיתי את ה-EPG ואת ...
ה-Help ועוד תפריט אחד של הוט ולצערי לא הצלחתי להבחין בהם בפסים, ניסיתי בכל זאת לנתק את ה-RF בתקווה שאולי אבחין בשינוי כלשהוא אך לא הצלחתי.
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

אז רק בשביל להבין, לפי הבדיקה שלך, כשהממיר מחובר לטלויזיה בלבד ללא חיבור לשקע הכבלים - אין את ההפרעה של הפסים?
רשמת במשפט הראשון שלא הצלחת להבחין בפסים ובהמשך רשמת שלא הצלחת להבחין בשינוי...
רשמת במשפט הראשון שלא הצלחת להבחין בפסים ובהמשך רשמת שלא הצלחת להבחין בשינוי...
-golan-
אני אסביר שוב ...
אני מצליח ממש בקושי להבחין בפסים בשידורי TV וזה רק בסצינות חשוכות\עמומות (הרי מדובר בפס לבן שקוף מאוד), לרוב אני לא מבחין בפסים האלה כי לרוב אין שידור של תכנים חשוכים אך בכל תכנית\סרט או משדר מסויים כלשהוא יש מתישהוא חלק חשוך רציף לכמה שניות (מספיק בשביל שאני אבחין בזה).
ה-EPG וכל תפריט אחר של הוט אם אתה מכיר אותם הם לא חשוכים ולכן בלתי אפשרי (עבורי) להבחין בפסים.
הבדיקה הזאת שהצעת מתאימה רק לפסים שממש בולטים או לאנשים שיש להם הבחנה גבוהה יותר ממני .
אם זה עוזר אז חיבור DVD וצפייה בסצינות חשוכות (אפילו בהקפאת תמונה) לא נותן לי שום פסים, אני מאמין שזאת בעייה בממיר אך גם בממיר הקודם זה היה, אולי ככה זה משודר ואולי בכל הממירים של הוט יש את הפגם הזה, אולי אפשר לקמבן איזה משהו עם הרסיבר שלי? (להכין חוט מהארקה של הרסיבר ולחבר ל-RF בממיר או משהו כזה?)
ה-EPG וכל תפריט אחר של הוט אם אתה מכיר אותם הם לא חשוכים ולכן בלתי אפשרי (עבורי) להבחין בפסים.
הבדיקה הזאת שהצעת מתאימה רק לפסים שממש בולטים או לאנשים שיש להם הבחנה גבוהה יותר ממני .
אם זה עוזר אז חיבור DVD וצפייה בסצינות חשוכות (אפילו בהקפאת תמונה) לא נותן לי שום פסים, אני מאמין שזאת בעייה בממיר אך גם בממיר הקודם זה היה, אולי ככה זה משודר ואולי בכל הממירים של הוט יש את הפגם הזה, אולי אפשר לקמבן איזה משהו עם הרסיבר שלי? (להכין חוט מהארקה של הרסיבר ולחבר ל-RF בממיר או משהו כזה?)
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

לא, אין לך מה להכין חוט הארכה לבד.
אני מציע לך שתדבר עם שרות הלקוחות של הוט ותסביר להם את הבעיה, לפי דעתי הבעיה הזו שווה בדיקה של טכנאי, יכולים להיות כמה גורמים לבעיית הגלים ואחד הגורמים האפשריים הוא בעיית GROUND LOOP שמגיעה מרשת הכבלים.
לצורך בדיקה נוספת - במידה ויש לך עוד ממיר דיגיטלי בבית, ניסית להחליף ביניהם ולראות האם הבעיה ממשיכה באותה הטלויזיה (ואז יכול להיות שהבעיה מגיעה מהשקע) , או האם הבעיה מופיעה בטלויזיה השנייה פתאום (ואז יכול להיות שהבעיה במממיר...).
אני מציע לך שתדבר עם שרות הלקוחות של הוט ותסביר להם את הבעיה, לפי דעתי הבעיה הזו שווה בדיקה של טכנאי, יכולים להיות כמה גורמים לבעיית הגלים ואחד הגורמים האפשריים הוא בעיית GROUND LOOP שמגיעה מרשת הכבלים.
לצורך בדיקה נוספת - במידה ויש לך עוד ממיר דיגיטלי בבית, ניסית להחליף ביניהם ולראות האם הבעיה ממשיכה באותה הטלויזיה (ואז יכול להיות שהבעיה מגיעה מהשקע) , או האם הבעיה מופיעה בטלויזיה השנייה פתאום (ואז יכול להיות שהבעיה במממיר...).
-golan-
אוקיי ביצעתי החלפת ממיר ו ...
נראה שהפעם אין פסים בכלל
.
שמתי את הממיר הדגיטלי הקודם של טומפסון.
אני אנסה לבקש מהטכנאי שיביא 2 ממירים לבדיקה (החדש הדק והקודם) ואני מקווה שלא יעשו לי פרצוף.
תודה רבה !
שמתי את הממיר הדגיטלי הקודם של טומפסון.
אני אנסה לבקש מהטכנאי שיביא 2 ממירים לבדיקה (החדש הדק והקודם) ואני מקווה שלא יעשו לי פרצוף.
תודה רבה !
האיסולטור לא פתר לי את הבעייה בממיר החדש ...
שמתי את הממיר הקודם והפסים נעלמו, חזרתי לממיר החדש שוב יש פסים .
לא טרחתי אפילו לבדוק מה קורה בטלוויזה השנייה, אין ספק שהבעייה בממיר החדש, השאלה היא האם זה רק בממיר הזה או שכל הממירים מהסידרה הזאת עובדים ככה (אני מקווה מאוד שלא).
לא טרחתי אפילו לבדוק מה קורה בטלוויזה השנייה, אין ספק שהבעייה בממיר החדש, השאלה היא האם זה רק בממיר הזה או שכל הממירים מהסידרה הזאת עובדים ככה (אני מקווה מאוד שלא).
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

על פי התיאור שלך יכול להיות שזה בעיה בממיר, בכל מקרה אם שמת את הממיר הקודם ונעלמו הפסים , ובטלויזיה השנייה עם הממיר החדש אין פסים, אז אתה יכול להשאיר את המצב כך.
לא שמעתי על איזושהי בעיה שקיימת בממירים האלו, לפי דעתי הבעיה היא נקודתית, אם הבעיה נמשכת לך - יש מקום לבדיקת טכנאי.
לא שמעתי על איזושהי בעיה שקיימת בממירים האלו, לפי דעתי הבעיה היא נקודתית, אם הבעיה נמשכת לך - יש מקום לבדיקת טכנאי.
-golan-
הטכנאי הגיע היום ...
לקח לי איזה חצי שעה למצוא ערוץ עם סצינה שאפשר לראות בה את הפסים בצורה הכי בולטת שאפשר ..
בסוף מצאנו איזה ערוץ ולשמחתי גם הטכנאי הצליח להבחין בזה, ביצענו החלפת ממיר וזהו אין פסים
.
בסופו של דבר קיבלתי את אותו הממיר ומתברר שזאת הייתה בעייה נקודתית בממיר הספיציפי הזה בלבד .
ואגב מדובר באותו טכנאי שאמר לי אז שיציאת האודיו האופטית לא פעילה, ניסיתי לחבר ו... היא כן פעילה
.
תודה רבה !
בסוף מצאנו איזה ערוץ ולשמחתי גם הטכנאי הצליח להבחין בזה, ביצענו החלפת ממיר וזהו אין פסים
בסופו של דבר קיבלתי את אותו הממיר ומתברר שזאת הייתה בעייה נקודתית בממיר הספיציפי הזה בלבד .
ואגב מדובר באותו טכנאי שאמר לי אז שיציאת האודיו האופטית לא פעילה, ניסיתי לחבר ו... היא כן פעילה
תודה רבה !