חיבור יס לhtpc. מה היא הדרך הטובה ביותר?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
Pubh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 220

שליחה

אני חדש כאן ועדיין לא מנוסה בתחום. אני מנסה להבין איך לחבר את הhtpc ליס בצורה הטובה ביותר כדי לקבל איכות וביצועים ברמה גבוה. אני רוצה שפענוח האות מהצלחת של יס יהיה בhtpc בחיבור ישיר מהקיר ובצורה דיגיטלית כמובן ולא דרך איזה מפענח (ממיר). אני רוצה שתהיה אפשרות להקליט יותר מערוץ אחד במקביל. אני צריך לוח שידורים שמעודכן תמיד. כמובן שכל זה צריך להיות ולעבוד בצורה טובה ובלי כל מיניי תקלות ודברים מעצבנים שגורמים לחוויה נזק (דוגמא: אין כתוביות בערוצים מסויימים). אני מחפש באינטרנט מידע בנושא, אך במקום למצוא פתרון, אני מסתבך יותר ורק מוצא מדריכים ודיונים ישנים שקשה לי אותם להבין. יש הרבה מדריכים ודיונים בנושא, אך אין שום פתרון חד משמעי ואולי זה מה שמבלבל ומסבך את העסק. אז לסיכום. אני מבקש מכל מי שמבין בנושא הזה, עזרה למציאת הפתרון המושלם. הפתרון האולטימטיבי לחיבור יס לhtpc.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

אתה תצטרך להוריד צפיות בנוגע ליס כי על הממיר לא תוכל לוותר. השידורים של יס מוצפנים כך שרק עם ממיר תוכל לפענח אותם והחיבור המיטבי מממיר רגיל ל HTPC הוא S-Video שנותן איכות תמונה די נמוכה. מה עוד שכדי להקליט ערוץ אחד ולצפות בערוץ שני תצטרך שני ממירים נפרדים.

היו נסיונות להוסיף קורא כרטיסים חכמים ל HTPC כדי לוותר על הממיר אבל השרשור האחרון בנושא היה לפני שנים ולפי השקט בפורום כנראה שהנסיון לא נחל הרבה הצלחה.

עד כמה שלא תאהב לשמוע את זה, ועוד בפורום ה HTPC, הפתרון הטוב ביותר לצפיה והקלטה של שידורי יס הוא עדיין הממיר Yes Max לשידורים רגילים או Yes Max HD/Total (זה אותו ממיר רק שבמנוי ל Total אתה מקבל גם VOD) לשידורים רגילים + HD.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985

שליחה

ברוך הבא לפורום!
אם בכל זאת אתה רוצה לנסות, יש בשרשור המדריכים בראש הפורום, באגף SageTV, מדריך להקלטה דיגיטלית ישירה משידורי יס.
בהצלחה! (Y)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

Pubh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תודה על התשובות. אז בעצם אני מבין שלא כדי להוסיף חומרה של כרטיס וידאו או כל דבר אחר שצריך כדיי להקליט מהממיר ופשוט לא להיכנס לכל העניין הזה ולהישאר עם הyes max שגם הוא לא הכי מתקדם בעולם.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

היס מקס נותן תמונה מצויינת אם אתה מחבר אותו ב SCART ומעביר RGB לטלביזיה. לעומת זאת לכידת השידור בכרטיס טלביזיה רק תנחית את איכות האות כך שייצא שעבדת קשה, הוצאת כסף, הוספת עוד ציוד ובסוף אתה יכול רק להקליט ולצפות בערוץ אחד וגם אז באיכות פחות טובה ממה שהיה לפני כן.

זה שהיס מקס קצת ישן לא אומר שהוא מכשיר רע וזה שיש HTPC לא אומר שהכל חייב לעבור דרכו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Pubh פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

שלא תבין לא נכון. אני חושב שהיס מקס הוא מכשיר מצוין ואני בטוח שאני לעולם לא יחזור לממיר הרגיל של יס. אבל הhtpc יכול להיות יותר טוב (אם היה כמו שאני ואני מאמין שגם כולנו רוצים שיהיה) וגם היה חוסך כסף (49₪ על היס מקס). חשבתי על רעיון של לחבר את הhtpc לעידן פלוס וגם להשאיר את היס מקס בנפרד. נכון זה לא יחסוך לי כסף. אבל זה יתן לי את האפשרות הקליט גם ביס מקס 2 ערוצים וגם להקליט בhtpc. בדרך כלל אני מקליט תוכניות מערוצי עידן פלוס ומערוצי יס במקביל וזה גורם להתנגשות. מה אתם אומרים? זאת אפשרות? או שאני סתם מדבר שטויות? ושוב תודה לכל העוזרים. 

חזור אל “תוכנה - KODI”