מסך להורים 40-42 בתקציב של 2000 ש' רק לתכני SD
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 173
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
מחפש מסך להורים רואים רק SD, לא צפוי שיהיה HD משמעותי בקרוב (מקסימום ערוץ ספורט בעתיד). צופים בטלוויזיה בכל שעות היממה. איזה טכנולוגיה מסך כדאי לבחור? יש לי עדיפות מסוימת לפנסוניק אבל פתוח להצעות.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
SD+פנסוניק=
אין מה להטלבט פה ..אומנם לא 2000 ..משהוא לכיוון 3.5 ככה, אבל בגדלים גדולים עדיף פלסמה,בלי יש PJ350 42" של LG,
אבל כיום בשוק הפלסמות פמסוניק הן השולטות ,לא יודע לגבי סמסונג (יש בעיות עם איכות הפאנלים ,אבל לא יודע לגבי פלסמות),
פנסוניק הכי משתלם גם ,והם 5 שנים אחריות
אין מה להטלבט פה ..אומנם לא 2000 ..משהוא לכיוון 3.5 ככה, אבל בגדלים גדולים עדיף פלסמה,בלי יש PJ350 42" של LG,
אבל כיום בשוק הפלסמות פמסוניק הן השולטות ,לא יודע לגבי סמסונג (יש בעיות עם איכות הפאנלים ,אבל לא יודע לגבי פלסמות),
פנסוניק הכי משתלם גם ,והם 5 שנים אחריות
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

יש דגם ספציפי של פנסוניק שאפשר להתביית עליו?
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

פתאום הבנתי שלמרות שמדובר בתכני SD כמעט לחלוטין, המסכים האלה הם לא FHD. לא קצת מבאס לקנות עכשיו מסך כזה גם אם מדובר במישהו שכמעט ולא צופה בתכנים כאלה?
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
למה שזה יבאס?
במסך במחיר כזה יש פשרות, רזולוציה זו הפשרה הכי פחות כואבת.
הרבה יותר מבאס לרכוש איזה מסך LCD FHD עם ניגודיות נמוכה, מריחות והתמודדות גרועה מאוד עם שידורים רגילים. זה שהוא FHD לא משפר את המצב...
הרבה יותר מבאס לרכוש איזה מסך LCD FHD עם ניגודיות נמוכה, מריחות והתמודדות גרועה מאוד עם שידורים רגילים. זה שהוא FHD לא משפר את המצב...
No place like home.......... Theater
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
opv כתב:למה שזה יבאס?
הרבה יותר מבאס לרכוש איזה מסך LCD FHD עם ניגודיות נמוכה, מריחות והתמודדות גרועה מאוד עם שידורים רגילים. זה שהוא FHD לא משפר את המצב......
הייתי מבין עם זה היה FHD בלבד ,אבל לפעמים גם תכנים מסויימים שהם לא מ יס או הוט ,לא ניתן להשיג ב 1080
או 720...ככה שהפשרה הזאת מצדיקה קניה של HDR
-
DonkeyKong
-
- חבר פעיל מאוד

לא הבנתי: התכנים של יס והוט לא משודרים ב FHD? וסליחה מראש אם אני מצחיק כאן מישהוdenis29 כתב:opv כתב:למה שזה יבאס?
הרבה יותר מבאס לרכוש איזה מסך LCD FHD עם ניגודיות נמוכה, מריחות והתמודדות גרועה מאוד עם שידורים רגילים. זה שהוא FHD לא משפר את המצב......![]()
הייתי מבין עם זה היה FHD בלבד ,אבל לפעמים גם תכנים מסויימים שהם לא מ יס או הוט ,לא ניתן להשיג ב 1080
או 720...ככה שהפשרה הזאת מצדיקה קניה של HDR...