הפעלה אחת היא Firefox_32bit.exe והפעלה שנייה היא Firefox_64bit.exe
זה אמר שאם תפעילו את הפיירפוקס של ה 32 ביט שזה ה Firefox_32bit.exe ותעשו בו שינויים כמו התקנת תוספות או כל שינוי אחר ואז תסגרו את ה פיירפוקס 32 ביט ואחרי זה תפעילו את הפיירפוקס 64 ביט אז אתם תיראו את כל השינויים שעשיתם בפיירפוקס 64 ביט
כלומר אם התקנתם תוספות או יש לכם היסטוריה אז הכל יופיע בפיירפוקס 64 ביט
למה זה טוב?
זה המענה לבעיה עם ה flashplayer לפיירפוקס 64 ביט
למי שלא יודע אין כרגע flashplayer x64 bit נורמלי ומה שיש כרגע זה גרסת פיתוח ומניסיון שלי הגרסה הזאת ממש גרועה
לכן חשבתי מה אני יכול לעשות ועשיתי איזה תכנות ממש פשוט לגרסה הניידת של הפיירפוקס 32 ביט והוספתי אליה את גרסת ה 64 ביט
הכל נוייד כמובן
כך תוכלו להמשיך להשתמש בפיירפוקס 64 ביט ולהינות מביצועים יותר גבוהים מבלי להפסיד את ה flashplayer הנורמלי של ה 32 ביט
פשוט כל פעם שתרצו לראות סרטון ביוטיוב או לשמוע שיר או כל דבר אחר שצורך flashplayer תפעילו את ה Firefox_32bit.exe ותוכלו לראות את הסרטון
ההיסטוריה והלשוניות ישמרו בין סגירת ה Firefox_64bit.exe להפעלת ה Firefox_32bit.exe כך שזה לא יפריע לכם.
נגיד נכנסתם לסרטון ביוטיוב ואתם צריכים להחליף ל 32 ביט אז הלשונית של הסרטון ביוטיוב שהייתה פתוחה בפיירפוקס 64 ביט תשוחזר ותהיה פתוחה בפיירפוקס 32 ביט אחרי שתפתחו אותו
תמונה:

אתם תצטרכו ליצור קיצורי דרך לשתי הקבצים האלה ולשנות את האיקונים של הקיצורי דרך לאיקון של הפיירפוקס
זה עניין של 2 שניות
הורדה:
http://www.multiupload.com/3CT2GTOM7P
הוראות התקנה:
חלצו את התיקייה firefox ושימו אותה בתיקייה C:\Portable Programs
אם אין לכם את התיקייה Portable Programs ב C אז צרו אותה.
*מאוד חשוב שהתוכנה תהיה בנתיב הזה אחרת זה לא יעבוד לכם!
בשלב השני צרו קיצורי דרך ל Firefox_32bit.exe ול Firefox_64bit.exe
בשלב השלישי שנו את האיקונים לאיקונים של פיירפוקס(שלא יהיה האיקון של AutoIt3 פשוט לא היה לי מושג איך משנים את האיקון של הקובצים שבניתי...)