עזרה בחירה של כמה אוזניות של Sennheiser

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
katzar פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום.
אני מתכוון לקנות אוזניות In Ear בקרוב, התקציב שליל הוא 350 שקל.
אני שומע הרבה מוזיקה אלקטרונית אז אני צריך אוזניות שיש בהם בסים טובים ואני מתלבט בין הדגמים האלה:

ה- Sennheiser CX300II לפי מה שקראתי בזאפ הם אוזניות טובות אבל יש לי תקציב יותר גדול מזה אז אני מחפש משהו יותר טוב

ה- CX310 Sennheiser הם נראות טוב, זה כל מה שאני יודע אליהם...

ה- Sennheiser CX 680 גם אליהם אני לא יודע הרבה אבל הם אוזניות מיוחדות לספורט ואני עושה הרבה ספורט..
לגבי האיכות שמיעה שלהם אני לא יודע כלום.

תודה לעוזרים.

yarin153
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

קודם כל שתדע בנוגע לסנהיזר השוק מלא בחיקוים אז תזהר
אני קניתי CX300 בKSP ב115 שקל והייתי מרוצה מהם מאוד !!
עד שלפני חודש הם הלכו לעולמם כעבור שנה של שימוש
לצערי KSP כבר לא מוכרים יותר את סדרת CX
ולכן עשיתי טעות וקניתי את האוזניות של SHURE SE102 (לפי המלצת הפורום)
שבוע שעבר הצלחתי להשיג CX500 ואני מאושר שוב מחדש למרות שהם עדינות מאוד ואכן כמו שאומרים הם עשויות מחומרים זולים
אבל האוזניות פשוט מעולות הצליל חזק ויחסית מאוד נקי עם באס מודגש ביותר לחובבי רוק
אם תצליח להשיג אותם מקוריות בסביבות מ200 שקל אז שווה

אם אתה רוצה המלצה לאוזניות אחרות דוד שלי מאוד אוהב אוזניות של AKG
אני אישית לא אוהב תצורה ומאוד נאמן לסנהייזר אבל אם אתה תראה אותם נוחות לך תנסה הם נכמרות בבאג (יש שם דגם מעניין ב280)

Brat23
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

Cx300

TMJ
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 273
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #4 

ירין האוזניות של shure שונות מאוד מהאוזניות של סנהייזר. בסנהייזר הסאונד בדרך כלל יותר חם, יותר באסים ויותר כיף לשמיעה - מה שהרוב יאהבו. השור יותר מקצועויות, יותר מאוזנות, יותר פרטים . לכן צריך לבדוק קצת יותר לעומק לפני שקונים ולא ללכת רק לפי המלצת הפורום - בסופו של דבר לכל אחד יש את ההעדפות שלו ואת השמיעה שלו.
לי יש se102 כבר יותר משנתיים והם שוות. הסאונד אמנם הוא לא באסי ולא נותן אפקט וואו כמו בcx300 אבל יש דגש על פרטים ועל איזון (דבר שגם הרבה אנשים לא שמים לב אליו, אבל עם הזמן מבינים שפשוט שומעים הרבה יותר פרטים בשירים שלכם) שזה מה שאני מחפש. מבחינות אחרות - השור יותר אמינות (מניסיון אישי שלי), יושבות יותר טוב באוזן ,אוטמות הרבה יותר טוב ובנויות הרבה יותר טוב (כבלים עבים ואיכותיים, פלאג איכותי, סאונד לא נדפק עם הזמן).

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”