בזק בינלאומי - גלישה איטית ומחרידה לחו"ל - אחרי שדרוג ל 30 מגה...
שלום לכולם,
אני מנוי של בזק בינלאומי ושבוע שעבר שדרגתי את הקו ל 30 מגה. בהתחלה היו לי בעיות קשות עם בזק (מודם NETGEAR) שהוחלף ל D-LInk. הכל עבד בסדר עד יום חמישי האחרון.
מיום חמישי האחרון לאורך כל הסופ"ש הביצועים של בזק בינלאומי היו מתחת לכל ביקורת.
אני מדבר על גישה של 70ק"ב-500 ק"ב לחו"ל.
בארץ כמובן הכל עבד מצויין אבל לחו"ל פשוט מזעזע - וכמובן ששיחות למוקדי התמיכה לא שינו דבר.
רציתי לדעת אם יש פה משתמשים מספקים אחרים שסבלו מאותם בעיות ? כי אני עדיין בתקופה ה 14 יום ואני שוקל לעזוב לספק אחר.
תודה ושיהיה לכולם יום טוב.
אני מנוי של בזק בינלאומי ושבוע שעבר שדרגתי את הקו ל 30 מגה. בהתחלה היו לי בעיות קשות עם בזק (מודם NETGEAR) שהוחלף ל D-LInk. הכל עבד בסדר עד יום חמישי האחרון.
מיום חמישי האחרון לאורך כל הסופ"ש הביצועים של בזק בינלאומי היו מתחת לכל ביקורת.
אני מדבר על גישה של 70ק"ב-500 ק"ב לחו"ל.
בארץ כמובן הכל עבד מצויין אבל לחו"ל פשוט מזעזע - וכמובן ששיחות למוקדי התמיכה לא שינו דבר.
רציתי לדעת אם יש פה משתמשים מספקים אחרים שסבלו מאותם בעיות ? כי אני עדיין בתקופה ה 14 יום ואני שוקל לעזוב לספק אחר.
תודה ושיהיה לכולם יום טוב.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כן,
חברה אחרת עם חבילה אחרת.
גלישה לחו"ל זוועה.
ככה זה כשמוכרים חבילות של 30 מגה ו 100 מגה לאלפי בתי אב כאשר בפועל הקוו החוצה לא מסוגל להעביר את כל רוחב הפס הזה..
חברה אחרת עם חבילה אחרת.
גלישה לחו"ל זוועה.
ככה זה כשמוכרים חבילות של 30 מגה ו 100 מגה לאלפי בתי אב כאשר בפועל הקוו החוצה לא מסוגל להעביר את כל רוחב הפס הזה..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
גם לי היו בעיות רשת קשות עם בזב"ל בסופ"ש.
גם גלישה רגילה בשישי בערב הייתה איטית ומחרידה, סטרימינג מזעזע ביוטיוב (לא תכני HD בכלל) וגם הורדה רגילה (לא ביטורנט) מאתרים בחו"ל הייתה איטית מאוד.
ההתחייבות שלי מול בזב"ל עומדת להיגמר, ואני כמוך שוקל לעזוב אותם. זו לא פעם ראשונה שיש איתם בעיות קשות בהתחברות לחו"ל.
גם גלישה רגילה בשישי בערב הייתה איטית ומחרידה, סטרימינג מזעזע ביוטיוב (לא תכני HD בכלל) וגם הורדה רגילה (לא ביטורנט) מאתרים בחו"ל הייתה איטית מאוד.
ההתחייבות שלי מול בזב"ל עומדת להיגמר, ואני כמוך שוקל לעזוב אותם. זו לא פעם ראשונה שיש איתם בעיות קשות בהתחברות לחו"ל.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
90דקות? WTF? בזמן הזה יכולת לנסוע למוקד תמיכה ולהרביץ למנהל משמרת שיסדר לך ת'יוזר
ככה זה - כל עמישראל עכשיו בבב"ל וכולם סובלים,והמצב אצל ספקיות אחרות יותר טוב כנראה (012 לדוגמא,טס אצל ההורים שלי,8מגה,בלי גיימר ונעליים)
ככה זה - כל עמישראל עכשיו בבב"ל וכולם סובלים,והמצב אצל ספקיות אחרות יותר טוב כנראה (012 לדוגמא,טס אצל ההורים שלי,8מגה,בלי גיימר ונעליים)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty