ביקור אצל איתי

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2620
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #1 

ביום שישי קיבלתי SMS עם הזמנה לבקר אצל חבר הפורום איתי123 ואתמול בערב נסעתי אליו עם חבר הפורום יואב וחבר נוסף.
מי שעוקב, יודע שלאחרונה איתי שינה מאד את האלקטרוניקה בביתו, החל בפרוססור חדש של אינטגרה, עבור במגבר דו ערוצי של גאמוט וכלה בהחזרה של מגבר רב ערוצי של ADA.
לגבי שאר הסטאפ ניתן להסתכל בפרופיל של איתי ובפוסטים השונים.

החלל לא גדול, אפשר לומר די קטן ביחס למערכת מאד רצינית ומושקעת מה שגרם לי לחשוב שהתוצאה תהיה גדולה מידי על החדר.
לאחר שיחת היכרות קצרה עברנו להדגמה.
בשתי מילים, ניתן לתאר את הפרזנטציה כעגולה ורכה, הסאונד לא גדול על החדר הודות למערכת הכיול המאד מתקדמת של הפרוססור בשילוב ציוד איכותי והעמדה נכונה.
ראינו קטעים מסיוט ברחוב אלם, אווטאר, הופעה חיה וגם 2 קטעי מוזיקה בסטריאו.
בכל הקטעים ישנו פירוט גדול, במה גדולה וסאונד מאד נעים.
ההגברה שולטת מאד יפה ברמקולים הראשיים.

בהזדמנות זו ארצה להודות לאיתי על אירוח מאד נעים, גם שאר החברה היתה מאד נעימה ושלוש שעות עברו ביעף :)

shapin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 840
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

כל הכבוד על הכנסת האורחים, כיף לשמוע, איתי יש לך מערכת מטורפת, תהנה.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7438
נתן תודות: 498 פעמים
קיבל תודות: 981 פעמים

שליחה #3 

Balance כתב:ביום שישי קיבלתי SMS עם הזמנה לבקר אצל חבר הפורום איתי123 ואתמול בערב נסעתי אליו עם חבר הפורום יואב וחבר נוסף.
מי שעוקב, יודע שלאחרונה איתי שינה מאד את האלקטרוניקה בביתו, החל בפרוססור חדש של אינטגרה, עבור במגבר דו ערוצי של גאמוט וכלה בהחזרה של מגבר רב ערוצי של ADA.
לגבי שאר הסטאפ ניתן להסתכל בפרופיל של איתי ובפוסטים השונים.

החלל לא גדול, אפשר לומר די קטן ביחס למערכת מאד רצינית ומושקעת מה שגרם לי לחשוב שהתוצאה תהיה גדולה מידי על החדר.
לאחר שיחת היכרות קצרה עברנו להדגמה.
בשתי מילים, ניתן לתאר את הפרזנטציה כעגולה ורכה, הסאונד לא גדול על החדר הודות למערכת הכיול המאד מתקדמת של הפרוססור בשילוב ציוד איכותי והעמדה נכונה.
ראינו קטעים מסיוט ברחוב אלם, אווטאר, הופעה חיה וגם 2 קטעי מוזיקה בסטריאו.
בכל הקטעים ישנו פירוט גדול, במה גדולה וסאונד מאד נעים.
ההגברה שולטת מאד יפה ברמקולים הראשיים.

בהזדמנות זו ארצה להודות לאיתי על אירוח מאד נעים, גם שאר החברה היתה מאד נעימה ושלוש שעות עברו ביעף :)
...
בני יום מקסים (f)

שמחתי מאוד לארח אתכם, זה היה ביקור שתוכנן כבר כמה זמן ומגורמים שונים לא יצא עד אתמול...
וגם טוב שכך שהביקור יצא אתמול, מפני שאת ההחלטה שלי להחזיר את ה-ADA היא התבצעה ביום חמישי, ההחלטה לחזור ל-ADA על פני הסאנפייר, היא מסיבה פשוטה gain של המגבר הספציפי שלצערי לא רק ללא עמד אלא לא התקרב לדינאמיקה שיש ב-gamut d200...
משמיעה ראשונה עם הסאנפייר והגאמוט זה היה נשמע טוב, אך אט אט מרגישים, שה-801 (המשודח לגאמוט) תופס את עיקר הבמה...(קשה להבחין תחילה מפני שה-801 ניחנו בתלת מימדיות ובמה מדהימה גם כאשר רק הם עובדים או בשילוב ערוצים נוספים בקולנוע)....בכל אופן הרגשתי כי ה-801 הם דומיננטים מידי במערכת, גם כאשר העליתי ידנית את ההספקים של הסנטר והסראוונדים, הגעתי למצב שההספק שאני מעלה לערוצים האחרים הוא כבר לא שפוי...לכן החלטתי לנסות את ה-ADA חזרה, ואכן ה-ADA משתלב כבן זוג מושלם לגאמוט, כאשר ה-gain ב-ADA מצליח להתאזן בצורה פמנומאלית עם הגאמוט, ואכן האודיסיי הצליח לאזן זאת ברמה הגבוהה ביותר ששמעתי...מה עוד שהסאנפייר היה נשמע לי "עייף" ביחס לגאמוט דבר שלי אישית מאוד הפריע...

ולערב עצמו...
היה לי נחמד לפגוש את החבר בני (את יואב והמכר השני כבר יצא לי להכיר ולדבר)...
ואכן היה לנו ערב מהנה עם הרבה שיח בנוג לאודיו ו"מבחנים עיוורים".. :wink:

לשלושה יש חדר ייעודי מושקע לקולנוע, ואכן הם מאוד הופתעו לראות את ה-SETUP האדיר במימדיו יושב על חלל של סלון עם שטח ריבועי של 3.70 על 4...
ואכן היו לשלושה הפתעות רבות...
לאחר שבדקנו את הפרמטרים שה- audyssey קבע...
התחלנו בהדגמה ראשונה של a nightmare on elm street 2010 להבדיל מאיכות הסרט - הפסקול DTS MASTER הוא בהחלט משובח וניחן בדינאמיקה מדהימה...ראינו את קטע הפתיחה, ואכן כשקרוגר הופיע החברים נבהלו :wink: כיאה לאפקט, ז"א הדינאמיקה היא מאוד מקפיאת דם...ובהחלט בשילוב הנכון קטעי ההפחדות בהחלט מצליחות להפתיע ולהבהיל, כפי שזכרתי כאשר חוויתי את הסרט בסינמה סיטי ראשל"צ... 8)

ההחלטה הייתה עתה לעבור לקטע ששלושת החברים מכירים היטב, ו-AVATAR נפל בגורל,
הסצינות שנוגנו היו בעיקר סצינת הג'ונגל עם הדמוי דינוזאורים סמי מפלצות שתקפו את הגיבור..
בני ידידי אמר בהלך הסיצנה שהוא ממש מרגיש בתוך תוכי הג'ונגל 8)
וכמובן סצינת הסמי זאבים שגם תקפו את הגיבור בלילה...המעבר בין הערוצים, מאוד הפתיע את השלושה...ועל כן החוויה הייתה משובחת...

עברנו להופעה חיה של YANNI והיה ניתן בהחלט להבחין שהקירות והגבולות "נעלמים" וכי הכלי נגינה נשמעים בכל כיוון ומכל עבר...
ערוץ הבאס נשמע מאוד טבעי עמוק ומלא...וזה בהחלט נק' לציון בפרוססור של אינטגרה שבהחלט עושה לי "סדר" בבאס של המערכת... :wink:

עשינו פאוזה קטנה לשיח בנושאים אקטואליים וקצת "ריכולים" :wink:

ועברנו לסטיראו, שם לדעתי השלושה מאוד הופתעו לטובה...והיו בהלם שהאינטגרה ניגן כ-pre אנאלוגי במצב pure direct ללא השפעת האודיסיי, במצב הכי flat...התוצאה הייתה במה ענקית ומאוד טבעית...פיזור הכלים האינסטרומנטאליים בחלל בעת ניגון קטעי גאז...וכמובן ווקליות שמאוד הפתיעה את השלושה כאשר היה הרושם שהוא מגיע ישירות מהסנטר שכמובן היה כבוי... :lol:
בני ידידי אמר במהלך ה-סשן שהוא מרגיש את הבמה אפילו מאחוריו, והיה מופתע מגודל התלת מימדיות של ה-801 במיוחד כאשר הוא משודח לגאמוט.
קינחנו עם בית הבובות...שבהחלט נתן אימפקט חוויתי של עומק ובאס עמוק...ו-ווקליות מדהימה...

תודה על ערב נחמד וסימפטי וכמובן על הפידבקים..שמחתי מאוד לארח אתכם...
מי ייתן והיו לנו ובכלל לחברים נוספים עוד ערבים משובחים כאילו... (f)

yaronm37
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 53
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

תתחדש

שליחה #4 

בוקר טוב ITAY123

אני חיב לומר שאתה אדם מאוד משקיען ומאוד כיף לקרא רשמים שלך

אני עוקב הרבה אחרי הפוסטים שלך ואני רואה שיש לך ניסיון עם ציוד מאוד גדול ומרשים.

תתחדש קודם כל על ה-GAMUT מגבר נהדר (ויקר) יצא לי לשמוע ולהאזין לו בשילוב pre של טדי פראדו ועם זוג living voice והייתי מוקסם.

תתחדש גם על ה-INTEGRA כמוני כמוך מרוצה יופי של מכשירים אין מילים.

ארגנת מערכת לתפארת

וה-801 של B&W לדעתי מהממים.

יישר כוח וכיף לקרא שאנשים נהנים ככ אצלך.

תתחדש ותהנה (Y)

ירון מ.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

(Y) כיף לשמוע.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4497
נתן תודות: 138 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #6 

איתי (Y)

עשינו פאוזה קטנה לשיח בנושאים אקטואליים וקצת "ריכולים"
...
,

אשמח אם תוכל להוסיף ולהרחיב קצת בנושא , יהיה 8)
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

bossgt6 כתב:איתי (Y)

עשינו פאוזה קטנה לשיח בנושאים אקטואליים וקצת "ריכולים"
...
,

אשמח אם תוכל להוסיף ולהרחיב קצת בנושא , יהיה 8)
...
כנראה התכוונת בהומור וזה בסדר, הנקודה היא שלא לשם זה קיים הפורום, גם אם מישהו משועמם :wink: עדיף התייחסות רלוונטית לנושא אחרת זה יגיע למקומות לא טובים כמו לא מעט שרשורים.
מישהו שיתף וניתן בכיף לפתח את הנושא

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

בסדר בני בוא נפתח את הנושא .

כתבת
בשתי מילים, ניתן לתאר את הפרזנטציה כעגולה ורכה, הסאונד לא גדול על החדר הודות למערכת הכיול המאד מתקדמת
...
האם נראה לך שלחדרים בסדר גודל כזה ניתן להגיע לתוצאות טובות ללא כל ערימת הציוד הנ''ל ? או שחייב לרכוש את כל זה בכדי להגיע לתוצאה טובה . מצד שני ציפית לסאונד גדול על החדר אבל לא , הודות לכיול לטענתך , ז''א לפי מה שאני מבין מהתיאור שלך הציוד הזה אמור להיות מיועד לחדרים יותר גדולים אבל הכיול "סירס" אותו "הקטין" התאים אותו לחדר הנ''ל , והשאלה, האם זה לא מיותר

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away

Balance פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

bossgt6

מיותר? אולי... צריך לבחון מערכת פשוטה יותר בחלל על מנת לתת תשובה, לי אין.
על פניו הציוד הנו OverKill לחלל אך בסופו של דבר התוצאה טובה כך שאם אדם מוכן להשקיע סכומים כאלה אז אחלה.
שמעתי את הפרוססור הזה בחלל גדול וסגור שהוסב לחדר קולנוע אך עם הגברה אחרת ורמקולים אחרים והתוצאה היתה מצויינת!

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

אם אדם מוכן להשקיע סכומים כאלה אז אחלה
...
- זו לא השאלה , יכול גם להקשיע סכום כפול בחדר קטן יותר זה גם אחלה .

בשתי מילים, ניתן לתאר את הפרזנטציה כעגולה ורכה
...
נראה לך שאפשר להגיע לתוצאה רכה ועגולה עם ציוד פשוט יותר ופחות חלקים ?
דעתך בלבד

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #11 

bossgt6 כתב:בסדר בני בוא נפתח את הנושא .

כתבת
בשתי מילים, ניתן לתאר את הפרזנטציה כעגולה ורכה, הסאונד לא גדול על החדר הודות למערכת הכיול המאד מתקדמת
...
האם נראה לך שלחדרים בסדר גודל כזה ניתן להגיע לתוצאות טובות ללא כל ערימת הציוד הנ''ל ? או שחייב לרכוש את כל זה בכדי להגיע לתוצאה טובה . מצד שני ציפית לסאונד גדול על החדר אבל לא , הודות לכיול לטענתך , ז''א לפי מה שאני מבין מהתיאור שלך הציוד הזה אמור להיות מיועד לחדרים יותר גדולים אבל הכיול "סירס" אותו "הקטין" התאים אותו לחדר הנ''ל , והשאלה, האם זה לא מיותר
...
לא חושב שיש קשר בין האלקטרוניקה לבין החלל.
הרמקולים גדולים על החדר זה ברור וכנראה שהאודסי עושה עבודה טובה.
מאוד יתכן שאילו היו שם רמקולים קטנים יותר( אבל נניח בעלי נצילות נמוכה וירידה לעכבה נמוכה) עדין היה נדרש מגבר טוב ,קרי גאמוט, להניע אותם כהלכה אבל האודסי אולי היה "מתאמץ פחות".

מאחר ואיתי אוהב את גוון הסאונד, שהרמקולים הללו מפיקים, הוא בחר בהם ומשתמש באודסי על מנת להתאים אותם לחלל הקיים.

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: תתחדש

שליחה #12 

yaronm37 כתב:בוקר טוב ITAY123

אני חיב לומר שאתה אדם מאוד משקיען ומאוד כיף לקרא רשמים שלך

אני עוקב הרבה אחרי הפוסטים שלך ואני רואה שיש לך ניסיון עם ציוד מאוד גדול ומרשים.

תתחדש קודם כל על ה-GAMUT מגבר נהדר (ויקר) יצא לי לשמוע ולהאזין לו בשילוב pre של טדי פראדו ועם זוג living voice והייתי מוקסם.

תתחדש גם על ה-INTEGRA כמוני כמוך מרוצה יופי של מכשירים אין מילים.

ארגנת מערכת לתפארת

וה-801 של B&W לדעתי מהממים.

יישר כוח וכיף לקרא שאנשים נהנים ככ אצלך.

תתחדש ותהנה (Y)

ירון מ.
...
(f) (f)

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

bossgt6 כתב:
אם אדם מוכן להשקיע סכומים כאלה אז אחלה
...
- זו לא השאלה , יכול גם להקשיע סכום כפול בחדר קטן יותר זה גם אחלה .

בשתי מילים, ניתן לתאר את הפרזנטציה כעגולה ורכה
...
נראה לך שאפשר להגיע לתוצאה רכה ועגולה עם ציוד פשוט יותר ופחות חלקים ?
דעתך בלבד
...
שלום בוס....

אני חושב שבעיקר התוצאה הייתה "מותאמת" יותר לחלל, בזכות ה-audyssey...
וכמובן הסינרגיה בין רכיבי הציוד...

כפי שכבר טענתי ואמרתי שה-ADA הוחזר מסיבה פשוטה של מיזוג הרבה יותר מוצלח עם ה-gamut שהצליח לגנוב את ההצגה...כשעבד במקביל לסאנפייר למשל....
גם עם כיול ה-audyseey היה קשה להתאים את גוון/מהירות/דינאמיקה/זרם שהגאמוט עובד לסאנפייר.
עם ה-ADA הוא הצליח להתאים "כמעט" אבסולוטית את הגוון ואת המהירות הדינאמית שיש לגאמוט...

ז"א ההתאמה בין הרכיבים מאוד חיונית,

הפרוססור גם הוא משפיע בהחלט,
מכיוון שה-81 של פיוניר הופעל בזמנו עם ה-ADA ולא משנה כמה "עבדתי" על הכיול והגעתי לתוצאות טובות עם הפיוניר התוצאות עם האינטגרה היו מוצלחות ה-ר-ב-ה יותר...ז"א שגם הפרוססור חייב להיות מותאם להגברה...

הרמקולים כמובן עובדים כמו יד לכפפה עם הגאמוט 200, והבאס כפי שהוא נפתח ומתייצב ומתעדק ועדיין "מלא וגדול" כפי שהוא כיום, עדיין לא שמעתי מה-801...

עם ציוד "קטן" יותר לדבריך הייתכן ואפשר להגיע לתוצאות טובות, אך זה לא אומר שהוא יגיע לאותה תוצאה כפי שהיא כיום עם הציוד הנ"ל...האם כל ה-SETUPים נשמעים זהים ובאותה רמה..???

ולדעתי, המערכת הותאמה לחלל באופן מעולה, וממש לא עברה "סירוס" או "הקטנה"...
הבאס הוא אותו באס רק פורפוציונאלי לתנאי החלל המרחק שיושבים מהרמקולים ותנאי האוסטיקה הסובבת את הרמקולים...המיד רק משתפר ברגע שהוא עובד בחיתוך נכון עם כלל הרמקולים והחלל, כנ"ל הגבוהים שהם חוקים מלהיות "צווחניים וקולניים מידי"...

ואגב זה בדיוק ההבדל בין פיוניר לאונקיו...כאשר האונקיו מעניק סאונד נעים יותר לאוזן והתאמתו עם הגברות והתאמתו בחלל היא פחות קריטית מאשר הפיוניר שבבסיסו הוא בהיר מאוד והתאמתו עם ציוד והגברה חמה היא קריטית בכדי "לאזן" את הסאונד הנשמע וכמובן התאמתו לחלל מלווה בהרבה כאבי ראש...

כל פיפס שאני כותב בה מניסיון ושימוש... (f)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #14 

(Y)

bossgt6
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #15 

כל פיפס שאני כותב בה מניסיון ושימוש...
...
אמת !!! לא טענתי אחרת .

וכן יירבו עוד ביקורי בית כאלה אצלך , רואים שאתה כל כך מבסוט וזה על הכיפאק . איך נאמר בסרט {ענק} Into The Wild

'Happiness Only Real When Shared'

והאמת אתה חולק בלי סוף 8)

yaronm37
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

אני חושב שבעיקר התוצאה הייתה "מותאמת" יותר לחלל, בזכות ה-audyssey...
וכמובן הסינרגיה בין רכיבי הציוד...
...
(Y)

הרמקולים כמובן עובדים כמו יד לכפפה עם הגאמוט 200, והבאס כפי שהוא נפתח ומתייצב ומתעדק ועדיין "מלא וגדול" כפי שהוא כיום, עדיין לא שמעתי מה-801...
...
אני חייב לשמוע את השילוב הזה במיוחד שאנשים ככ מתלהבים אצלך (Y)
ולדעתי, המערכת הותאמה לחלל באופן מעולה, וממש לא עברה "סירוס" או "הקטנה"...
הבאס הוא אותו באס רק פורפוציונאלי לתנאי החלל המרחק שיושבים מהרמקולים ותנאי האוסטיקה הסובבת את הרמקולים...המיד רק משתפר ברגע שהוא עובד בחיתוך נכון עם כלל הרמקולים והחלל, כנ"ל הגבוהים שהם חוקים מלהיות "צווחניים וקולניים מידי"...
...
גם אצלי במערכת הצנועה ה-Audissey משליט סדר.
ואגב זה בדיוק ההבדל בין פיוניר לאונקיו...כאשר האונקיו מעניק סאונד נעים יותר לאוזן והתאמתו עם הגברות והתאמתו בחלל היא פחות קריטית מאשר הפיוניר שבבסיסו הוא בהיר מאוד והתאמתו עם ציוד והגברה חמה היא קריטית בכדי "לאזן" את הסאונד הנשמע וכמובן התאמתו לחלל מלווה בהרבה כאבי ראש...
...
אני ככ מבין אותך בזמנו במיוחד לאחר ששמעתי וקראתי את ה"טררם" שעשו ל-PIONEER SC-LX83 החלטתי

לקחת כמה כותרים שאני מכיר היטב וכמה CDים לחנות בתל אביב

ומאוד התאכזבתי ברמה האישית קשה לומר מה אולי כגודל ציפיה גודל אכזבה

מאוד נשמע סינטטי מאוד חד וקיצוני וכפי שטענו לפני - כאב ראש.

ירון מ.

Sagims
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1386
נתן תודות: 267 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #17 

כל הכבוד מהנה לקרוא וכל הכבוד לחברים על הפירגון
(Y) (Y) (Y)

Arieldr
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 263
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

אומנם באיחור קטן אבל...

שליחה #18 

אני החבר הרביעי מאותו ביקור מהנה אצל איתי ולמרות "האיחור" בדיווח רציתי לשתף בחוויה...
אתחיל במראה הכללי, למרות שאיתי משתף בתמונות מאוד חושפניות עדיין שנכנסתי לחדר הופתעתי מאוד (לטובה), החלל, למרות שמדובר בדירה שכורה, מאוד מוקפד, מסודר ואסטטי עד לפרט הקטן ביותר ללא שום כבל תלוי או זרוק. המקרן מהודק בהידור למתקן תלייה והמסך נגלל לו באלגנטיות מהתקרה - איתי פשוט כבוד (Y) .

את פרטי המערכת המעולה של איתי כולם מכירים, אבל מי שלא ראה בעניים את ה 801 יתקשה להבין על באיזו "בהמה" מדובר, הרמקול פשוט ענק וגילו לא נראה לעין ה powerים של gamut ו ADA יושבים להם אחד מעל השני (עם מדף ביניהם כמובן) ונראים כמחכים לבאות...

החלל כאמור יחסית קטן ואם נוסיף את הציוד המכובד והיקר וקונפיגורציה של 7.1 כל אלו גרמו לי לחשוש שהתוצאה תהיה מפוזרת overkill כלומר סאונד לא ממוקד, over באס בקיצור לומר את האמת חששתי... האור נכבה והמערכת התחילה לנגן ומה אומר לכם לא פיזור ולא נעליים אני לא יודע איך אבל הבמה הקדמית פשוט חוצה את גבולות החדר הסאונד גדול, עמוק ומפורט, הבאס לרוב נשמע מעולה ומהר מאוד מצאתי את עצמי מרותק לסרט... לדעתי, אם איתי (למרות הדירה השכורה) ישקיע קצת באקוסטיקה (מלכודות באס בפינות החדר, לוחות סונקס בתקרה ואולי קצת בקיר האחורי) הוא יקבל תוצאה מדהימה הרבה יותר. המעברים בין הבמה הקדמית לאחורית הם טובים מאוד ויוצרים סאונד הקיפי ובהחלט ניכר השיפור שה 7.1 מביא, דוגמא טובה היא קטע הפתיחה ב AVATAR בו החיילים יורדים מהחללית ורובוט חוצה את המסלול.
בסיום הערב שמענו קצת מוסיקה, אני מאוד אוהב את הסאונד שמוציאים ה 801 ובעיקר נדהמתי שוב איך הרמקולים כאילו מתעלמים מגודל החלל ופשוט מתמזגים עם החדר.

לסיכום, תודה מכל הלב על האירוח והערב הנעים וכמובן שאפו על החדר והציוד המרשימים, הייתי ממליץ לך כן לבצע שידרוג ביניים לפני ה 3D ולרכוש מסך 16:9 יעודי וגדול יותר וגם להחליף למקרן HD. לעניות דעתי אתה תשדרג את החוויה בכמה רמות אבל גם אם לא תשדרג אשמח לבוא שוב לסרט באורך מלא.

אריאל

itay123
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

Re: אומנם באיחור קטן אבל...

שליחה #19 

Arieldr כתב:אני החבר הרביעי מאותו ביקור מהנה אצל איתי ולמרות "האיחור" בדיווח רציתי לשתף בחוויה...
אתחיל במראה הכללי, למרות שאיתי משתף בתמונות מאוד חושפניות עדיין שנכנסתי לחדר הופתעתי מאוד (לטובה), החלל, למרות שמדובר בדירה שכורה, מאוד מוקפד, מסודר ואסטטי עד לפרט הקטן ביותר ללא שום כבל תלוי או זרוק. המקרן מהודק בהידור למתקן תלייה והמסך נגלל לו באלגנטיות מהתקרה - איתי פשוט כבוד (Y) .

את פרטי המערכת המעולה של איתי כולם מכירים, אבל מי שלא ראה בעניים את ה 801 יתקשה להבין על באיזו "בהמה" מדובר, הרמקול פשוט ענק וגילו לא נראה לעין ה powerים של gamut ו ADA יושבים להם אחד מעל השני (עם מדף ביניהם כמובן) ונראים כמחכים לבאות...

החלל כאמור יחסית קטן ואם נוסיף את הציוד המכובד והיקר וקונפיגורציה של 7.1 כל אלו גרמו לי לחשוש שהתוצאה תהיה מפוזרת overkill כלומר סאונד לא ממוקד, over באס בקיצור לומר את האמת חששתי... האור נכבה והמערכת התחילה לנגן ומה אומר לכם לא פיזור ולא נעליים אני לא יודע איך אבל הבמה הקדמית פשוט חוצה את גבולות החדר הסאונד גדול, עמוק ומפורט, הבאס לרוב נשמע מעולה ומהר מאוד מצאתי את עצמי מרותק לסרט... לדעתי, אם איתי (למרות הדירה השכורה) ישקיע קצת באקוסטיקה (מלכודות באס בפינות החדר, לוחות סונקס בתקרה ואולי קצת בקיר האחורי) הוא יקבל תוצאה מדהימה הרבה יותר. המעברים בין הבמה הקדמית לאחורית הם טובים מאוד ויוצרים סאונד הקיפי ובהחלט ניכר השיפור שה 7.1 מביא, דוגמא טובה היא קטע הפתיחה ב AVATAR בו החיילים יורדים מהחללית ורובוט חוצה את המסלול.
בסיום הערב שמענו קצת מוסיקה, אני מאוד אוהב את הסאונד שמוציאים ה 801 ובעיקר נדהמתי שוב איך הרמקולים כאילו מתעלמים מגודל החלל ופשוט מתמזגים עם החדר.

לסיכום, תודה מכל הלב על האירוח והערב הנעים וכמובן שאפו על החדר והציוד המרשימים, הייתי ממליץ לך כן לבצע שידרוג ביניים לפני ה 3D ולרכוש מסך 16:9 יעודי וגדול יותר וגם להחליף למקרן HD. לעניות דעתי אתה תשדרג את החוויה בכמה רמות אבל גם אם לא תשדרג אשמח לבוא שוב לסרט באורך מלא.

אריאל
...
רבים שואלים אותי האמת, כאשר הם רואים את "גודל ה-SETUP" אל מול החלל בו הוא ממוקם, אם המערכת לא גדולה לחלל, אני פשוט מושיב את אותו אדם בספה אל מול המערכת, ומתחיל לנגן עם זה קולנוע או מוזיקה, לאחר מס' רגעים, אני מקבל תשובות כמו, "פשוט לא מצליחים להרגיש את מימדי המערכת", "סאונד רגוע שקוף ומאוזן להפליא".

אין ספק שה-801 בהחלט "מטעטעים" בגודלם הפיזי, כי הפרזנטציה שלהם במיוחד כאשר הם מוזנים ומשודחים להגברה מתאימה עבורם, מדגיש את העידון שבהם שבהחלט מתעורר והתוצאה היא במה ללא "גבולות" תחושת layers של צלילים העוטפים את המאזין ומגיעים מכל עבר, ורחוקים מלהיות פרונטליים שלפעמים משטיחים את הצליל. גודל הבאס בהחלט מזכיר לי את נפח ה-SVS של יואב, כאשר עם ה801 מרגישים את הגליות (waves) של תדר הבאס היורד כה נמוך, הגוון של הבאס ב-801 מאוד blend in ומאוד טבעי, כלל לא דומיננטי, ומה שמדהים שה-801 אצלי כלל לא נמצאים בסביבה הראוייה עבורם, ובכל זאת הם נשמעים פנומנאלים ומצליחים "להפיל ולהקסים" רבים במיוחד בתחום שלנו...

אני חושב שתצורת הסאונד אצלי מאוד שונה "בכלל" מסיבה פשוטה, שהסראוונד אצלי ראשית אינו פרונטאלי וישיר אלא מרובה פאזות, מה שמעניק תחושה של all over surround, המיקום שלו ביחס לאוזן לאחר מדידות ובדיקות כיום נמצא בגובה לדעתי שמעביר בהחלט שדה היקפי "מלא ועשיר"...

אם נחזור ליואב, אצלו הסראונד נשמע כמובן אחרת באופן מהותי, כאשר כל רחש הכי קטן שמעתי אמנם, הבמה מאחור הייתה צרה מאוד, ומאוד "קרובה" אלי והצלחתי להבחין מאיפה מגיעה כל רחש, דבר שלטעמי קצת "קילקל" את התלת מימדיות. אבל שוב המעלות בסאונד הכללי אצל יואב בהחלט ניתנות לגאווה ולחוויה טוטלית.

אקוסטיקה תמיד מאז ומתמיד תשפר, אך אני חושב שמכיוון שבחרתי להשתמש ברמקולים "לא שיגרתיים", האקוסטיקה תהיה עבורי לפחות כרגע פחות UPGRADE מבחינתי, בחלל גדול יותר כאשר הסאונד בהחלט יכול "להתפזר" אקוסטיקה טובה רק "תמקד נכון יותר את הנשמע במרחב"...

אריאל המקרן הוא HD READY כאשר האינטגרה מעלה אותו ל-1080P/24..אמנם המקרן שייך לשני דורות אחורה...ונחשב כיום לפחות אטרקטיבי (אמנם בזמנו עלה כ-14K)...
פרט לעומק ה-BLACK, אני חושב שהתמונה פנטסטית, וחשוב לציין שהתמונה לא עברה כיול או הכוונה...
נתת לי אבל חומר למחשבה, ובהחלט אתקין את ה-DVD PIXEL PROJECTOR כאמור דיסק כיוון מעולה שמאמין בכמה סדרות של "שטיפה" של כמה שעות תחילה לפני הכיוון, וכמובן כיול מקצועי...
אקח את הפרויקט לסופש, ניראה מה יהיו התוצאות... (Y)

וכאמור, שמחתי מאוד לשמוע שכה נהנית ושהצלחתי "לרגש" אותך אצלי, מאוד הייתה חשובה לי דעתך, אתה מוזמן כמובן any time... (Y)

yaronm37
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #20 

איתי

אני חייב לומר שאת ה-801 של החברה לא שמעתי

קראתי מאמרים וביקורות של משתמשים שמאוד נלהבים מהרמקולים הללו.

כאשר רכשתי את ה-802D במחיר יחסית טוב ביד 2 (עולה חדש כ-93K בארץ)

חשבתי לכיוון ה-801 כשלך (דגם מטריקס 3) יכלתי להשיגו "כמעט חדש" (עם האריזות המקוריות + סטנדים

מקורים+ ריפודים לכיסוי שהוזמנו מראש) לפני 3 שנים באיזור ה-20K ביד 2

אך להנהלה היה קשה "לעכל" את גודלם הקצת מגושם (לי זה ממש לא הפריע)

ה-802D אגב ניראים מיליון דולר אין ספק (Y)

ולכן בעקבות ההחלטה גם פיספסתי השמעה שלהם

כאשר אתה אומר ומציין את גודלם ומימדם אני מבין על מה אתה מדבר.

אגב שלחתי לך מסר בפרטי, אני מאוד אשמח שתגיב

ירון מ.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”