Balance כתב:ביום שישי קיבלתי SMS עם הזמנה לבקר אצל חבר הפורום איתי123 ואתמול בערב נסעתי אליו עם חבר הפורום יואב וחבר נוסף.
מי שעוקב, יודע שלאחרונה איתי שינה מאד את האלקטרוניקה בביתו, החל בפרוססור חדש של אינטגרה, עבור במגבר דו ערוצי של גאמוט וכלה בהחזרה של מגבר רב ערוצי של ADA.
לגבי שאר הסטאפ ניתן להסתכל בפרופיל של איתי ובפוסטים השונים.
החלל לא גדול, אפשר לומר די קטן ביחס למערכת מאד רצינית ומושקעת מה שגרם לי לחשוב שהתוצאה תהיה גדולה מידי על החדר.
לאחר שיחת היכרות קצרה עברנו להדגמה.
בשתי מילים, ניתן לתאר את הפרזנטציה כעגולה ורכה, הסאונד לא גדול על החדר הודות למערכת הכיול המאד מתקדמת של הפרוססור בשילוב ציוד איכותי והעמדה נכונה.
ראינו קטעים מסיוט ברחוב אלם, אווטאר, הופעה חיה וגם 2 קטעי מוזיקה בסטריאו.
בכל הקטעים ישנו פירוט גדול, במה גדולה וסאונד מאד נעים.
ההגברה שולטת מאד יפה ברמקולים הראשיים.
בהזדמנות זו ארצה להודות לאיתי על אירוח מאד נעים, גם שאר החברה היתה מאד נעימה ושלוש שעות עברו ביעף

...
בני יום מקסים
שמחתי מאוד לארח אתכם, זה היה ביקור שתוכנן כבר כמה זמן ומגורמים שונים לא יצא עד אתמול...
וגם טוב שכך שהביקור יצא אתמול, מפני שאת ההחלטה שלי להחזיר את ה-ADA היא התבצעה ביום חמישי, ההחלטה לחזור ל-ADA על פני הסאנפייר, היא מסיבה פשוטה gain של המגבר הספציפי שלצערי לא רק ללא עמד אלא לא התקרב לדינאמיקה שיש ב-gamut d200...
משמיעה ראשונה עם הסאנפייר והגאמוט זה היה נשמע טוב, אך אט אט מרגישים, שה-801 (המשודח לגאמוט) תופס את עיקר הבמה...(קשה להבחין תחילה מפני שה-801 ניחנו בתלת מימדיות ובמה מדהימה גם כאשר רק הם עובדים או בשילוב ערוצים נוספים בקולנוע)....בכל אופן הרגשתי כי ה-801 הם דומיננטים מידי במערכת, גם כאשר העליתי ידנית את ההספקים של הסנטר והסראוונדים, הגעתי למצב שההספק שאני מעלה לערוצים האחרים הוא כבר לא שפוי...לכן החלטתי לנסות את ה-ADA חזרה, ואכן ה-ADA משתלב כבן זוג מושלם לגאמוט, כאשר ה-gain ב-ADA מצליח להתאזן בצורה פמנומאלית עם הגאמוט, ואכן האודיסיי הצליח לאזן זאת ברמה הגבוהה ביותר ששמעתי...מה עוד שהסאנפייר היה נשמע לי "עייף" ביחס לגאמוט דבר שלי אישית מאוד הפריע...
ולערב עצמו...
היה לי נחמד לפגוש את החבר בני (את יואב והמכר השני כבר יצא לי להכיר ולדבר)...
ואכן היה לנו ערב מהנה עם הרבה שיח בנוג לאודיו ו"מבחנים עיוורים"..
לשלושה יש חדר ייעודי מושקע לקולנוע, ואכן הם מאוד הופתעו לראות את ה-SETUP האדיר במימדיו יושב על חלל של סלון עם שטח ריבועי של 3.70 על 4...
ואכן היו לשלושה הפתעות רבות...
לאחר שבדקנו את הפרמטרים שה- audyssey קבע...
התחלנו בהדגמה ראשונה של a nightmare on elm street 2010 להבדיל מאיכות הסרט - הפסקול DTS MASTER הוא בהחלט משובח וניחן בדינאמיקה מדהימה...ראינו את קטע הפתיחה, ואכן כשקרוגר הופיע החברים נבהלו

כיאה לאפקט, ז"א הדינאמיקה היא מאוד מקפיאת דם...ובהחלט בשילוב הנכון קטעי ההפחדות בהחלט מצליחות להפתיע ולהבהיל, כפי שזכרתי כאשר חוויתי את הסרט בסינמה סיטי ראשל"צ...
ההחלטה הייתה עתה לעבור לקטע ששלושת החברים מכירים היטב, ו-AVATAR נפל בגורל,
הסצינות שנוגנו היו בעיקר סצינת הג'ונגל עם הדמוי דינוזאורים סמי מפלצות שתקפו את הגיבור..
בני ידידי אמר בהלך הסיצנה שהוא ממש מרגיש בתוך תוכי הג'ונגל
וכמובן סצינת הסמי זאבים שגם תקפו את הגיבור בלילה...המעבר בין הערוצים, מאוד הפתיע את השלושה...ועל כן החוויה הייתה משובחת...
עברנו להופעה חיה של YANNI והיה ניתן בהחלט להבחין שהקירות והגבולות "נעלמים" וכי הכלי נגינה נשמעים בכל כיוון ומכל עבר...
ערוץ הבאס נשמע מאוד טבעי עמוק ומלא...וזה בהחלט נק' לציון בפרוססור של אינטגרה שבהחלט עושה לי "סדר" בבאס של המערכת...
עשינו פאוזה קטנה לשיח בנושאים אקטואליים וקצת "ריכולים"
ועברנו לסטיראו, שם לדעתי השלושה מאוד הופתעו לטובה...והיו בהלם שהאינטגרה ניגן כ-pre אנאלוגי במצב pure direct ללא השפעת האודיסיי, במצב הכי flat...התוצאה הייתה במה ענקית ומאוד טבעית...פיזור הכלים האינסטרומנטאליים בחלל בעת ניגון קטעי גאז...וכמובן ווקליות שמאוד הפתיעה את השלושה כאשר היה הרושם שהוא מגיע ישירות מהסנטר שכמובן היה כבוי...
בני ידידי אמר במהלך ה-סשן שהוא מרגיש את הבמה אפילו מאחוריו, והיה מופתע מגודל התלת מימדיות של ה-801 במיוחד כאשר הוא משודח לגאמוט.
קינחנו עם בית הבובות...שבהחלט נתן אימפקט חוויתי של עומק ובאס עמוק...ו-ווקליות מדהימה...
תודה על ערב נחמד וסימפטי וכמובן על הפידבקים..שמחתי מאוד לארח אתכם...
מי ייתן והיו לנו ובכלל לחברים נוספים עוד ערבים משובחים כאילו...