אחרי צפייה חוזרת בסרט...
-
StonedJunglist
- חבר ותיק

- תגובות: 1190
- שם מלא: StonedJunglist
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 22 פעמים
בהפרש של כמה שנים טובות.....הניבו תובנות חדשות.... סצינה מדהימה...שתיתן לכל אחד להתחבר לקטע אחר שקשור אליו - למשפחה שלו ולחיים בכללי....

- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
אכן סצנה מדהימה,
זה מדהים איך הבמאי דראן אהרונובסקי מצליח בכל סרט שלו שהוציא מהשחקנים שלו איכויות מבריקות (מיקי רורק,נטלי פורטמן ...).
ד.א, סצנת הסיום שמופיע ב youtube לצד הסצנה הזאת פשוט מצמררת (רלוונטי כמובן רק למי שכבר ראה את הסרט)
זה אחד הסרטים המרגשים/מצמררים שראיתי ,ואני חיב להודות שהיום כבר קשה לי לראות סרטים מהסוג הזה.
משהו כנראה בשינוי הסטטוס שלי מרווק חופשי לנשוי ואבא השפיע על הצורה בה אני רואה סרטים.
זה מדהים איך הבמאי דראן אהרונובסקי מצליח בכל סרט שלו שהוציא מהשחקנים שלו איכויות מבריקות (מיקי רורק,נטלי פורטמן ...).
ד.א, סצנת הסיום שמופיע ב youtube לצד הסצנה הזאת פשוט מצמררת (רלוונטי כמובן רק למי שכבר ראה את הסרט)
זה אחד הסרטים המרגשים/מצמררים שראיתי ,ואני חיב להודות שהיום כבר קשה לי לראות סרטים מהסוג הזה.
משהו כנראה בשינוי הסטטוס שלי מרווק חופשי לנשוי ואבא השפיע על הצורה בה אני רואה סרטים.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
סרט מצוין .
אכן כשהופכים להורים יש יותר קושי ואתגר נפשי לצפות בסרטים מסויימים.
להבדיל "אלפי הבדלות" שלחו לי הבוקר תמונות של הילדים שנרצחו בטבח אתמול (ילדים שחוטים במיטתם) זה קשה , זה קורע , זה הופך לך את הקרביים מבפנים , כאדם , כבן אנוש , כישראלי , כיהודי , כהורה!
אכן כשהופכים להורים יש יותר קושי ואתגר נפשי לצפות בסרטים מסויימים.
להבדיל "אלפי הבדלות" שלחו לי הבוקר תמונות של הילדים שנרצחו בטבח אתמול (ילדים שחוטים במיטתם) זה קשה , זה קורע , זה הופך לך את הקרביים מבפנים , כאדם , כבן אנוש , כישראלי , כיהודי , כהורה!