משהו יכול להסביר לי מה לכל הרוחות "הקטע" של החנות של אפל?
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
זה שיש חנויות מקוונות שמגבילות תוכן לפי אזור אני מבין (נגיד....) זכויות יוצרים וכו '...לא נכנס לזה.
אבל מה הקטע של החנות של אפל ?
רבאאק אני רוצה להוריד אפליקציה חינמית!!!!! (גוגל earth) למה אני לא יוכל להוריד אותה אם אני מישראל , הרי לא מדובר על משהו שאין לנו אפשרות להוריד לפיסי למשל , לא מדובר בהצגת וידאו או סרטים או כל תוכן מוגן אחר ...ונאמר שיש סיבה טובה (ואין!!) אז הרי ברור שאם אני פותח חשבון פקטיבי עם כתובת מארהב (ללא הכנסת כרטיס אשראי) תוך שניה אני מוריד את התוכנה ...אז מה הועילו "חכמים" ??
מה הם לא יודעים שניתן לעשות את זה ?
סתם לשגע ?אז שכל משתשמש יפתח להם סתם עוד תיבה?
*** גם xbox live ועוד שירותי וידאו מקוונים לא נותנים ...לפעמים אני מצליח להבין (גם אם לא לקבל ) את ההגיון מאחורי זה...., במקרה הזה אני לא מבין !!
אבל מה הקטע של החנות של אפל ?
רבאאק אני רוצה להוריד אפליקציה חינמית!!!!! (גוגל earth) למה אני לא יוכל להוריד אותה אם אני מישראל , הרי לא מדובר על משהו שאין לנו אפשרות להוריד לפיסי למשל , לא מדובר בהצגת וידאו או סרטים או כל תוכן מוגן אחר ...ונאמר שיש סיבה טובה (ואין!!) אז הרי ברור שאם אני פותח חשבון פקטיבי עם כתובת מארהב (ללא הכנסת כרטיס אשראי) תוך שניה אני מוריד את התוכנה ...אז מה הועילו "חכמים" ??
מה הם לא יודעים שניתן לעשות את זה ?
סתם לשגע ?אז שכל משתשמש יפתח להם סתם עוד תיבה?
*** גם xbox live ועוד שירותי וידאו מקוונים לא נותנים ...לפעמים אני מצליח להבין (גם אם לא לקבל ) את ההגיון מאחורי זה...., במקרה הזה אני לא מבין !!
מי שמפתח את האפליקציה קובע באיזה מדינות היא תהיה זמינה. במקרה הזה תאשים את גוגל שלא מפיצה את Google Earth לכל המדינות.
זה דווקא דבר טוב, אתה לא רוצה למצוא בחנות הישראלית כל מיני אפליקציות בסינית ולהיפך, או אפליקציות שפשוט לא יעבדו מישראל (פנדורה למשל).
זה דווקא דבר טוב, אתה לא רוצה למצוא בחנות הישראלית כל מיני אפליקציות בסינית ולהיפך, או אפליקציות שפשוט לא יעבדו מישראל (פנדורה למשל).
-
uris
- מורעל האתר

- תגובות: 6784
- שם מלא: אורי שמאי
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 243 פעמים
כן ..אפשר לפתוח חשבון Us בנוסף לישראלי ולהחליף בינהם במידת הצורך.
חבר'ה לא שמתם לב שאת הפתרון אני יודע !(תודה) .
אני תוהה מה העניין לשים "מנעול" אם יש חלון ענק פתוח וכולם יודעים שהוא קיים...מה עוד שמדובר בתוכנה חינמית שלמחשב אין בעיה להוריד אותה ....אז מה המניע לחסום אותה בחשבון הישראלי ?
roeeb עזוב אותי מאפליקציות בסינית או שירותי וידאו מקוון למינהם שם ההסבר ברור ...פה לעומת זאת זו שטות , הרי יש פתרון עקיפה פשוט קל , אז ?
ואל תגידו לי שכל דבר ניתן לעקוף ...כי פה לא ניזו לשים שום הגנות (כל מה שצריך זה לשקר)
אני תוהה מה העניין לשים "מנעול" אם יש חלון ענק פתוח וכולם יודעים שהוא קיים...מה עוד שמדובר בתוכנה חינמית שלמחשב אין בעיה להוריד אותה ....אז מה המניע לחסום אותה בחשבון הישראלי ?
roeeb עזוב אותי מאפליקציות בסינית או שירותי וידאו מקוון למינהם שם ההסבר ברור ...פה לעומת זאת זו שטות , הרי יש פתרון עקיפה פשוט קל , אז ?
ואל תגידו לי שכל דבר ניתן לעקוף ...כי פה לא ניזו לשים שום הגנות (כל מה שצריך זה לשקר)
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
אף אחד לא תמים ואף אחד לא אמר שאפל מנסים בכל דרך למנוע ממך לעקוף. אתה רוצה לעקוף? תעקוף. אף אחד לא עומד בשער ובודק.uris כתב:כן ..אפשר לפתוח חשבון Us בנוסף לישראלי ולהחליף בינהם במידת הצורך.
ואל תגידו לי שכל דבר ניתן לעקוף ...כי פה לא ניזו לשים שום הגנות (כל מה שצריך זה לשקר)...
העניין הוא למטרת נוחות כמו שנאמר כאן יותר מאשר משהו אחר. נכון שלעתים זה בעייתי ומעצבן אבל מי שקובע בסופו של דבר היכן ייצאו אפליקציות אלו המפתחים שמפתחים עבור קהל מסויים. אתה רוצה לפתוח גם בחנות האמריקאית? בבקשה.
לדעתי העניין הוא אחר וחבל שלא מבוצע - אני מבין את החלוקה לאזורים וחנויות אבל תנו לי להחליט אילו חנויות אני רוצה שיהיו פתוחות בפניי כמו בחירה ב checkbox, אני רוצה להיות פתוח לחנות הישראלית, האמריקאת והקזחית לצורך העניין.
אלי חבוש