שומע לא טוב מהמחשב עזרה בבקשה
אני מחובר בשתי בננות רגילות RCA מהכרטיס קול לרסיבר השמיעה לא מתקרבת בכלל למה שאני שומע מהדי וי די {בקיצור שומעים גרוע}עכשיו אין לי בכרטיס קול יציאה דיגיטלית ואני מתייעץ איתכם מה לעשות
1-האם יהיה שיפור משמעותי בזה שאני יביא כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית?
2-תגידו לי אפשרי בככלל לשמוע מהמחשב כמו בדי וי די?
3-האם זה משנה איזה כרטיס קול אני צריך להביא או שברגע שאני מוציא יציאה דיגיטלית זה תלוי רק ברסיבר?
4-תנו לי המצלצות לכרטיס קול עם יציאה דיגיטלית ושוב עם זה לא משנה כמו שרשמתי בשאלה 3 עדיף הכי זול לא?
5-תודה מראש לכולם
1-האם יהיה שיפור משמעותי בזה שאני יביא כרטיס קול עם יציאה דיגיטלית?
2-תגידו לי אפשרי בככלל לשמוע מהמחשב כמו בדי וי די?
3-האם זה משנה איזה כרטיס קול אני צריך להביא או שברגע שאני מוציא יציאה דיגיטלית זה תלוי רק ברסיבר?
4-תנו לי המצלצות לכרטיס קול עם יציאה דיגיטלית ושוב עם זה לא משנה כמו שרשמתי בשאלה 3 עדיף הכי זול לא?
5-תודה מראש לכולם
1. אם לרסיבר שלך יש כניסה דיגיטלית והוא יחסית חדש- כן
2. אם יש לך כרטיס עם יציאה דיגיטלית -כן
3ץ לא משנה אם יש יציאה דיגיטלית, אבל כן משנה ספק הכוח של המחשב ועד כמה הסביבה החשמלית בו נקיה מרעשים.
4. אין לי מושג בזה
5. אין בעד מה.
6.
2. אם יש לך כרטיס עם יציאה דיגיטלית -כן
3ץ לא משנה אם יש יציאה דיגיטלית, אבל כן משנה ספק הכוח של המחשב ועד כמה הסביבה החשמלית בו נקיה מרעשים.
4. אין לי מושג בזה
5. אין בעד מה.
6.
נועם
אתה חייב להחליף כרטיס קול
בכדאי לשמוע באיכות של די וי די אתה צריך כרטיס קול עם יציאה אופטית או spdif אני משתמש בכרטיס של soundblaster ואיכות השמיעה השתפרה ב80% אבל עדיין תלוי איזה קובץ אתה מנגן לדוגמא קבציי mp3 הם באיכות ירודה ולכן אפשר לשמוע הבדלי סאונד אם יש לך רסיבר ורמקולים איכותיים< בכל מקרה תחליף את כרטיס הקול בהתאם לצרכים שלך ותשווה מחירים באתר
Creative Sound Blaster Audigy 2
לא יקר במיוחד (בסביבות ה-400 שקל אני חושב) ומספק ביצועים מצוינים (לי יש אותו והוא מעולה)
דרך אגב, היציאה שלו היא יציאה דיגיטלית קואקסיאלית והאנלוגיות הן 6.1 וגם דרכן שומעים טוב מאוד (אך לא כמו היציאה הדיגיטלית...)
לא יקר במיוחד (בסביבות ה-400 שקל אני חושב) ומספק ביצועים מצוינים (לי יש אותו והוא מעולה)
דרך אגב, היציאה שלו היא יציאה דיגיטלית קואקסיאלית והאנלוגיות הן 6.1 וגם דרכן שומעים טוב מאוד (אך לא כמו היציאה הדיגיטלית...)