מחפש המלצה למערכת אזעקה לבית

מערכות אזעקה, מצלמות אבטחה וכו'
שלח תגובה
noyitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

עוד חודשיים עוברים לדירה חדשה
דירת גן, לכן נרצה לעשות אזעקה.
בגדול, אין ממש מה לגנוב... :lol: אבל בשביל השקט של אישתי נתקין אזעקה.

בכל מקרה יש לנו כלב גדול וחתולה, לא ברור לי איך זה עובד עם הגלאים. מכיוון שנעשה גם סורגים, נסתפק בגלאים לכיוון הגינה ודלת כניסה אולי.
רצוי שיהיה חיבור לפלאפון (נראה לי אבל שזה סטנדרט היום).

מישהו מכיר חברה טובה?

תודה,
נוי

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אני לא מספיק בקיא כדי להמליץ על דגמים וכו' אבל בהחלט יכול להמליץ על מתקין - ירון סגל - http://www.infrasys.co.il/

התקין אצל ההורים שלי בשני מבנים נפרדים ואצל חברים רבים נוספים שלנו (הוא מאביאל ואנחנו מהסביבה, מכירים את המשפחה הכרות אישית).
שרות מצוין גם לאחר ההתקנה (אפילו ברמה הבסיסית של מענה לטלפון בכל שעה והסברים על פעולות בסיסיות כמו שינוי קוד) וגישה שמצאה חן מאוד בעיניי של העדפת ציוד תוצרת כחול-לבן.

אתה יכול להגיד שמשפחת לרנר מבנימינה המליצה לך, לא יודע אם יעזור אבל גם לא יזיק :)

berko57
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אזעקה לבית

שליחה #3 

תפנה "לקשרים מערכות" הם חברה אמינה עם ניסיון של 25 שנים. 052-3269498

noam
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1425
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #4 

אני גם מחפש פתרון בדיוק לצרכים שתארת
גם אנחנו עוברים לדירת גן ולא נראה לי שאני אתחבר לחברת שמירה קבועה

עד עכשיו המליצו לי על
http://www.visonic.com/il/he/Products/W ... werMaxPlus

זאת מערכת אלחוטית שאפשר להתקין לבד

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

לא מכיר מתקינים ולא חברות כי אני לא עוסק בזה אבל מה שכן חברה שמייצרת מוצרים אמינים וטובים זה PIMA.
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

נירקו
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 238
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #6 

אם תרכוש מערכת מיגון של פימה או ריסקו תעשה רכישה מוצלחת :), חברות ממש אמינות ויציבות אם כול אפשרויות שדרוג.

במידה ואין תשתיות תרכוש מערכת של ויסוניק או ריסקו.

קובי60
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3

שליחה #7 

[interest] הודעה מעוסק בתחום - מרטין [/interest]

קובי60
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #8 

[interest]
נערך על ידי עפר: פרסום עצמי
[/interest]

iseeyou
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 231
נתן תודות: 7 פעמים
יצירת קשר:

אזעקה לבית

שליחה #9 

היי, אומנם אני בעל ניסיון בתחום - זה המקצוע שלי אך קבל עצות בחינם:

ישנם 2 חברות מובילות בארץ - פימא וויסוניק.
שניהם מוכרות ע"י כל חברות הביטוח בארץ ושניהם טובות.
ויסוניק יותר חזקים בחו"ל ואילו פימא יותר חזקים בארץ - שתיהן חברות ישראליות כחול לבן.
לגבי בעלי חיים ישנם גלאים המותאמים לבעלי חיים אך עד משקל של 35 ק"ג לבעל החיים. וגם אז ישנם לעיטים אזעקות שווא.
עם בבית יש סורגים אני ממליץ על גלאי מגנט לדלת כניסה שפועלת כאשר הדלת נפתחת ולחלונות ניתן להתקין גלאי וילון חיצוני שברגע שעצם זר מנסה להיכנס מבחוץ לבפנים נדלק האזעקה.

ישנם גם גלאים לתריס גלילה (כמו למרפסת) שעובד כמו מגנט שבדלת.

לגבי חייגן לפלאפון, 2 החברות מאפשרות חייגן ללא תוספת מחיר עם חיבור קווי לטלפון שבבית, אם תרצה חייגן GSM סלולרי זה בתוספת תשלום אצל כולם. שים לב שמערכות אלו מומלץ לחבר לקו בזק ולא קו אינטרנטי כמו נטוויזן ועוד. וכמו כן אם יש אינטרנט ADSL אתה חייב גם פילטר לאזעקה (לא כמו הפילטר של בזק) שזה גם בתוספת מחיר.

דודי אלימלך

yairl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

לי יש גם התלבטות דומה לגבי מערכת אזעקה חדשה לבית פרטי על קרקע. שמעתי דברים טובים על חברת ויסוניק ורציתי לדעת אם יש דגשים מיוחד למערכת אזעקה שאבחר מבחינת כיסוי הביטוח. יש לי ביטוח דירה של החברה הזאת https://www.clalbit.co.il/insurance/homeownersins/Pages/default.aspx (ביטוח תכולה) כבר כמה שנים. האם מישהו יודע אם יש לי מערכת אזעקה אז אולי זה מוריד לי ממחיר הביטוח שאני משלם כל חודש או שזה לא שייך? אני אשאל את החברה עצמה כדי לדעת בוודאות אבל רציתי לבוא כבר עם איזה תובנות ולדעת מי נגד מי...

iseeyou
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 231
נתן תודות: 7 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #11 

בעיקרון אם יש לך אזעקה עם חיבור פעיל לשלושה מספרי טלפון אז הביטוח יעניק לך הנחה.
אבל... ההנחה תהייה לא גבוהה ואם השיקול הוא לאזעקה על מנת לקבל הנחה, אז ברור שלא כדאי.
בעיקרון אם יעניקו לך הנחה של 100-200 שח לכל השנה זה מעולה, כמובן זה תלוי בגובה הפרמייה כי זה יחסי.

דבר נוסף, למה להתקין אזעקה אם הביטוח לא מחייב אותך לכך? אתה אמרת שכבר אתה מבוטח על תכולה, למה להשקיע באזעקה?
בתור מתקין של מערכות אבטחה אני יכול לומר לך בכנות שמי שבאמת רוצה לפרוץ - פורץ. אם או בלי אזעקה יש פריצות כל יום. לדעתי תחסוך את הכסף אם הביטוח לא מחייב.

דבר נוסף, דמיין שיש לך אזעקה (לא מחובר למוקד וסייר, רק טלפון) ואתה בטיול בצפון. יש אזעקה בשעה 3:00 בלילה והטלפון הנייד מצלצל. מה אתה עושה???
כלום!!! אין לך מה לעשות, עד שחבר או משפחה יגיעו הבית יהייה ריק, משטרה - אל תתקשר אפילו הם לא יבוא בגלל טלפון אם אתה לא במקום פיזית.
שורה תחתונה, רק הביטוח ישלם על הפריצה. אם לא דרשו אזעקה זה מיותר.

דבר נוסף, לאזעקה (כל סוג בכל השקעה כספית) יש התרעות שאוו, דמיין שאתה ישן ובשלוש בלילה יש סתם אזעקה,,, באסה

ראה תגובה זו כנה ואמיתית ממי שמתפרנס ממערכות אלו. מיותר...

דודי
דודי אלימלך
iSeeYou פתרונות תקשורת וביטחון
www.iseeyou.co.il

666gili
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

שליחה #12 

אני לא הכי מבינה בזה אבל אנחנו גם מחפשים...המליצו לי על חברת קובי מערכות..אנחנו פשוט גרים במרכז ברמת אביב וזה נמצא בהוד השרון. הבנתי שיש להם המון סוגים של מערכות אזעקה ומצלמות אבטחה וכל מה שקשור בנושא אז שווה לפנות אליהם או להיכנס לאתר שלהם לקרוא. חברים שלנו השתמשו בשירותים שלהם והיו מרוצים.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #13 

666gili כתב:אני לא הכי מבינה בזה אבל אנחנו גם מחפשים...המליצו לי על חברת קובי מערכות..אנחנו פשוט גרים במרכז ברמת אביב וזה נמצא בהוד השרון. הבנתי שיש להם המון סוגים של מערכות אזעקה ומצלמות אבטחה וכל מה שקשור בנושא אז שווה לפנות אליהם או להיכנס לאתר שלהם לקרוא. חברים שלנו השתמשו בשירותים שלהם והיו מרוצים.
...
פירסום סמוי מגניב :wink:

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #14 

mp3lll כתב:
666gili כתב:אני לא הכי מבינה בזה אבל אנחנו גם מחפשים...המליצו לי על חברת קובי מערכות..אנחנו פשוט גרים במרכז ברמת אביב וזה נמצא בהוד השרון. הבנתי שיש להם המון סוגים של מערכות אזעקה ומצלמות אבטחה וכל מה שקשור בנושא אז שווה לפנות אליהם או להיכנס לאתר שלהם לקרוא. חברים שלנו השתמשו בשירותים שלהם והיו מרוצים.
...
פירסום סמוי מגניב :wink:
...
זה אפילו לא היה סמוי :roll:
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

שלח תגובה

חזור אל “אבטחה ומיגון”