שליטה בווליום דרך הממיר?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

יש לי YEXMAXHD שמחובר לרסיבר ONKYO 608.

היום אני מגביר \ מנמיך רק דרך השלט של הרסיבר , האם יש דרך בה אוכל לשלוט על הווליום דרך הממיר\רסיבר דרך השלט של YES?

תודה רבה!

bporat
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

arikbh כתב:אהלן,

היום אני מגביר \ מנמיך רק דרך השלט של הרסיבר , האם יש דרך בה אוכל לשלוט על הווליום דרך הממיר\רסיבר דרך השלט של YES?

תודה רבה!
...
אפשר לתכנת את השלט החכם שכפתורי הווליום שלו ישלטו ישירות במגבר ולא בממיר. כפתור ה AMP ישמש להדלקה וכיבוי המגבר. לי יש בבית מגבר ONKYO501 וזה עובד מצויין, ככה שאין סיבה שלא יעבוד גם לך.

1. וודא תחילה שהמגבר דולק.
2. מצא את קוד המגבר שלך (עבור ONKYO אחד מהשלושה: 1298 0135 1320)
3. לחץ על הלחצן AMP והשאר אותו לחוץ. ( הנורה צריכה להבהב פעמיים).
4. תוך כדי הלחיצה, לחץ בשלט את הקוד בן ארבע הספרות שמתאים למכשיר שלך אותו מצאת בסעיף 2
(הנורה תהבהב פעמיים לאחר הלחיצה, כאישור לקבלת קוד תקין).
5. שחרר את הלחיצה על ה AMP .
לחץ על AMP לכיבוי המגבר . במידה והמכשיר לא כבה, חזור על התהליך עם קוד אחר מהרשימההחל מסעיף 2 בפרק זה.

בהצלחה

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

bporat כתב:

תודה רבה!
...
אפשר לתכנת את השלט החכם שכפתורי הווליום שלו ישלטו ישירות במגבר ולא בממיר. כפתור ה AMP ישמש להדלקה וכיבוי המגבר. לי יש בבית מגבר ONKYO501 וזה עובד מצויין, ככה שאין סיבה שלא יעבוד גם לך.

4. תוך כדי הלחיצה, לחץ בשלט את הקוד בן ארבע הספרות שמתאים למכשיר שלך אותו מצאת בסעיף 2
לחץ על AMP לכיבוי המגבר . במידה והמכשיר לא כבה, חזור על התהליך עם קוד אחר מהרשימההחל מסעיף 2 בפרק זה.

בהצלחה
...
קודם כל , תודה על ההסבר המפורט!
אז ככה , הקוד 1298 התאים , העניין שהפעולה היחידה שהשלט כרגע יודע לעשות זה לכבות את המגבר , אני מבין שאני צריך ללמד את השלט להגביר\להנמיך\לעשות מיוט וכדו' , השאלה שלי היא - איך?

אגב, כרגע השלט מתוכנתגם לשליטה על הטלויזיה - לכיבוי , הדלקה , ווליום , מה שכן היום חוץ מכיבוי והדלקה של הטלויזיה אין לי שימוש בשאר הדברים.

שוב , תודה רבה.

bporat
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

arikbh כתב:
bporat כתב:

תודה רבה!
...

בהצלחה
...
קודם כל , תודה על ההסבר המפורט!
אז ככה , הקוד 1298 התאים , העניין שהפעולה היחידה שהשלט כרגע יודע לעשות זה לכבות את המגבר , אני מבין שאני צריך ללמד את השלט להגביר\להנמיך\לעשות מיוט וכדו' , השאלה שלי היא - איך?

אגב, כרגע השלט מתוכנתגם לשליטה על הטלויזיה - לכיבוי , הדלקה , ווליום , מה שכן היום חוץ מכיבוי והדלקה של הטלויזיה אין לי שימוש בשאר הדברים.

שוב , תודה רבה.
...
אפשר לבחור אם השלט ישלוט בווליום בטלויזיה, ממיר או מגבר.
מעבר בין המצבים מתבצע בעזרת לחיצה בו-זמנית על שני לחצני הווליום בשלט (למעלה ולמטה) עד שהנורה תהבהב פעמיים , לפי סדר המצבים הבא:
הבהוב ירוק כפול - ממיר yes
הבהוב אדום כפול - מגבר
הבהוב אדום נוסף כפול - טלוויזיה

כל הפרטים במדריך של YES :
http://www.yes.co.il/doc/yes_%20hoveret ... d%2011.pdf
בהצלחה.

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

@bporat , תודה על ה PDF , הצליח לי.

רק דבר אחד לא עובד ולא מצאתי לו פתרון במדריך , ההדלקה של המגבר, אני יכול לכבות , להנמיך , לעשות מיוט , אבל אי אפשר להדליק את הממיר.

מה הסיבה?

הרבה יותר נוח עכשיו :D

SR84
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

אם בשלט של האונקיו יש שני כפתורים שונים להדלקה וכיבוי אז כנראה זאת הסיבה שאתה לא יכול להדליק...

מה שאתה יכול לעשות זה ללמד את השלט של יס את הכפתור הדלקה של המגבר
זאת אומרת שלחיצה על AMP תכבה את המגבר ואת כפתור הIN (מתחת לכפתור הAMP) תהפוך אותו לכפתור שידליק את המגבר

איך עושים?
לחיצה על כפתור AMP בלי לעזוב, תכניס את הקוד 975, תעזוב את כפתור AMP, לחיצה על כפתור ה IN, שים שלט מול שלט ותלחץ על הכפתור
שמדליק את המגבר, שני הבהובים בשלט של יס יסמנו שהקוד נקלט, תחכה עד שתכבה התאורה האחורית של השלט של יס וזהו
תלחץ על IN ותבדוק אם זה מדליק, אם לא תנסה שוב כנראה שהקוד לא נקלט טוב

Bonanja פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

ההדלקה והכיבוי בשלט של הרסיבר זה באותו כפתור =\

בכל מקרה תודה , למדתי עכשיו איך לתכנת את השלט בעזרתך , נשב על זה היום :)

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”