האם זה בסדר להשאיר את ה C200 במצב סטנד-בי 24\7?
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני עובד בצורה כזאת עם C200, רק כאשר אני בנסיעה או לא מתכוון להשתמש בו תקופה מסוימת, אני מבצע כיבוי מלא. מעבר לזה, הוא כל הזמן בסטנד-ביי, ומדי פעם אני מבצע אתחול לריענון. במידה ויש לך דיסק פנימי מסדרה ירוקה, הוא נכנס למצב שינה כל כמה דקות, כך שאין בעיה.
- Irus
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
- נתן תודות: 127 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
אני למשל מעביר באופן קבוע תכנים לסטרימר ישירות מהמחשב על גבי השיתוף ואני מבצע סריקה ל-JB. זה מתבצע כשהפופקורן נמצא במצב המתנה (סטנד-ביי). לאחר מכן, אני מדליק את הפופקורן והכל מוכן...big27 כתב:סתם בשביל ההתעניינות , בשביל מה הוא צריך להיות דלוק כל הזמן ...?...
מעבר לזה, גם מי שעושה שימוש בתוספים אחרים לעיתים זקוק שהמכשיר יישאר זמין ברשת, וזה אחד ההבדלים בין סטנד-ביי לכיבוי מוחלט.
צריך גם לזכור שלאחר כיבוי מוחלט, הסטרימר יבצע אתחול מלא ולא כולם רוצים להמתין כל פעם... בניגוד לזה, לאחר הדלקה ממצב סטנד-ביי הפופקורן יידלק לאחר שנייה ויחזור לתפריט/תוסף אחרון שבו הוא היה, כמו JB, שיתוף וכו׳...
מחזק , אלו בדיוק הסיבות.Irus כתב:אני למשל מעביר באופן קבוע תכנים לסטרימר ישירות מהמחשב על גבי השיתוף ואני מבצע סריקה ל-JB. זה מתבצע כשהפופקורן נמצא במצב המתנה (סטנד-ביי). לאחר מכן, אני מדליק את הפופקורן והכל מוכן...big27 כתב:סתם בשביל ההתעניינות , בשביל מה הוא צריך להיות דלוק כל הזמן ...?...
מעבר לזה, גם מי שעושה שימוש בתוספים אחרים לעיתים זקוק שהמכשיר יישאר זמין ברשת, וזה אחד ההבדלים בין סטנד-ביי לכיבוי מוחלט.
צריך גם לזכור שלאחר כיבוי מוחלט, הסטרימר יבצע אתחול מלא ולא כולם רוצים להמתין כל פעם... בניגוד לזה, לאחר הדלקה ממצב סטנד-ביי הפופקורן יידלק לאחר שנייה ויחזור לתפריט/תוסף אחרון שבו הוא היה, כמו JB, שיתוף וכו׳......
אגב רינו , יש לי UPS מחובר גם כן לסטרימר , אבל לשאר הציוד לא למען האמת.
על איזה UPS אתה ממליץ? אני צריך לפחות 2.Rino כתב:arikbh
כל הציודים אצלי בבית אחרי UPS ומגינים שונים
כמובן שהכל תואם לעומסים השונים...
לגבי הראשון ,אני צריך שיחזיק:
PS3
XBOX 360
DVD
YESMAX HD
ONKYO 608
LCD 32"
כמובן שרק ארבעה מכשירים פועלים בו זמנית.
השני:
HTPC חזק 600W.
תודה.