עזרה בכיוון רסיבר ימהה 467 עם רמקולים קנטון CX

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
אנירקשאלה פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי כולם,

אשמח אם תוכלו לעזור לי בכיוון RX-V467 עם רמקולים קנטון CX. (למרות שהסנטר שלי הוא דווקא MX).

בקיצור, הרמקולים מסוגלים לספק צליל מ-120 עד 25,000 הרץ. הסאב מ-80 עד 140 הרץ.

השאלות שלי הן לאיזה קרוסאובר לכוון את הרסיבר (כרגע הוא על 120, הוא קופץ משם ל-160), ולאיזה קרוסאובר לכוון את החוגה על הסאב עצמו? (כרגע היא על מקסימום, 140, כי הבנתי שזה בעצם מבטל את הקרוסאובר בסאב ונותן לרסיבר לקבוע מבלי שיהיו התנגשויות).

כמו כן, לאיזה ווליום לכוון את הסאב? (כרגע הוא על אמצע הדרך), לאיזה פייז לכוון את הסאב ברסיבר? (כרגע על נורמל) האם האקסטרה באס של הרסיבר טוב בשבילנו?ומה זאת האופציה SUR-B? (כרגע היא על כבוי).

תודה רבה רבה

אנירקשאלה פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #2 

עידכון: לפי ההוראות באנגלית, אכן צריך לכוון את הקרוסאובר בסאב למקסימום, וכך הוא לא מתנגש עם הקרוסאובר ברסיבר. כמו כן, הם ממליצים לכוון את הווליום בסאב לאמצע הדרך, אולי קצת פחות. הפייז צריך להיות על נורמל - אחרת לא הייתי שומע טוב כרגע, האקסטרה באס הוא בטוח לא בשביל רמקולים קטנים, וה-SUR-B זה למקרה שיש לך רמקולים סראונד אחוריים (לפי הבנתי 7.1). 5.1 רגיל מחשיב את הרמקולים האחוריים, לפי מה שאני מבין, לצידיים.

השאלה היחידה שנותרה היא למעשה האם אני אכן צריך לכוון את הקרוסאובר ברסיבר ל-120

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”