Windows 7 vs iPad
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73328
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
Windows 7 לא מתאימה לטאבלטים , צריכה יותר מדי כוח = ביזבוז סוללה , ממשק לא נוח בשביל טאבלט ..
יש למערכת את ההיתרונות שלה ,אבל כרגע עדיף לךהשאיר את זירת הטאבלטים לAndroid 3.0 ולiPad
יש למערכת את ההיתרונות שלה ,אבל כרגע עדיף לךהשאיר את זירת הטאבלטים לAndroid 3.0 ולiPad
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אני שאלתי בציניות...זה ברור שאין מה להשוות את הטאבלט הנ"ל מול ה iPad.
לדעתי, עד שלא יהיה טאבלט עם מסך מגע (פשוט מושלם) כמו ל apple, לא יעזור לאף מתחרה שום דבר.
המסך מגש שלהם פשוט אגדי, אין להשוות אותו לשום מסך מגע אחר.
לדעתי, עד שלא יהיה טאבלט עם מסך מגע (פשוט מושלם) כמו ל apple, לא יעזור לאף מתחרה שום דבר.
המסך מגש שלהם פשוט אגדי, אין להשוות אותו לשום מסך מגע אחר.
איציק
איציק,
סתאם שאלה Off-Topic
מסכי מגע של איזה טאבלטים השתמשת, כדי להגיע למסקנה שאף אחד כיום אפילו לא מתקרב למסך המגע האגדי-המושלם של האייפד-1?
סתאם שאלה Off-Topic
מסכי מגע של איזה טאבלטים השתמשת, כדי להגיע למסקנה שאף אחד כיום אפילו לא מתקרב למסך המגע האגדי-המושלם של האייפד-1?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
מסכי המגע שבהם אפל משתמשים לא שונים ממסכי מגע בטאבלטים אחרים כמו הXoom לדוג' (רק בגודל..) כנראה מה שאתה מדבר עליו זה פשוט האופטימזציה של התוכנה לחמרה .geblig כתב:אני שאלתי בציניות...זה ברור שאין מה להשוות את הטאבלט הנ"ל מול ה iPad.
המסך מגש שלהם פשוט אגדי, אין להשוות אותו לשום מסך מגע אחר....
- geblig
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1727
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אריה ו Iam
השתמשתי ב galaxy של סמסונג, גם בטאבלט וגם בסלולרי שלהם שאמור להתחרות באייפון כביכול. המסך פשוט שונה..יכול להיות שזו רק אופטימיזציה של חומרה לתוכנה אבל זה לא כ"כ משנה את העובדה שחווית השימוש שונה בהרבה דרגות.
וזה לא משנה כמה אפליקציות יפתחו לאנדרואיד וכמה הוא פתוח וחופשי. זה הכל חווית השימוש שעושה את כל ההבדל.
אני גם רוצה לציין שהכל עניין של טעם אישי וניסיון אישי, אין כאן שום נימה או רצון לויכוח.

השתמשתי ב galaxy של סמסונג, גם בטאבלט וגם בסלולרי שלהם שאמור להתחרות באייפון כביכול. המסך פשוט שונה..יכול להיות שזו רק אופטימיזציה של חומרה לתוכנה אבל זה לא כ"כ משנה את העובדה שחווית השימוש שונה בהרבה דרגות.
וזה לא משנה כמה אפליקציות יפתחו לאנדרואיד וכמה הוא פתוח וחופשי. זה הכל חווית השימוש שעושה את כל ההבדל.
אני גם רוצה לציין שהכל עניין של טעם אישי וניסיון אישי, אין כאן שום נימה או רצון לויכוח.
איציק
אז השלכת את הניסיון שיש לך עם הגלקסי טאב, על כל הטאבלטים החזקים האחרים שיש היום שמגיעים עם גירסאות שונות ומשונות של מערכות הפעלה ומגיעים עם חומרה שונה מהטאבלט הראשון של סמסונג, והגעת למסקנה שהטאצ' באייפד זה עולם אחר לגמרי