לאחר לא מעט כיתות רגלים ולא מעט חנויות שהתלוו לזה,החלטתי לאחרונה על רכישת סט מדפיים חדש.
הזוג החדש שנחת בביתי אתמול הינו זוג מדפיים של Klipsch RB35,וכמצוות הפורום אתם תהיו הראשונים לדעת ולשמוע...
מה אפשר לומר,פשוט מדהימים.
השניים הללו שבחנות עוד היו נראים כזוג מדפיים דיי גדולים,התיישבו על המזנון אתמול בלילה ונראו קטנים הרבה יותר,אבל חברים מיד לאחר החלפת החיווט לחיווט חדש של Monster וחיבור הרמקולים החדשים אפשר היה לחתוך את האווירה בבית עם סכין שוויצרית קהה.
איזה סאונד,איזה חדות,פתאום כל אותם חודשים של חיפוש טסו לי מול האוזניים והבומבה נחתה עלי כקורנס המכה על סדן (או שמע היה זה קטע המצויין של הנפח הצעיר המנסה לחסל את קפטן ג'ק משודדי הקרביים שהתנגן לו ברקע),בכל מקרה היות והיתה זו שעת לילה מאוחרת אני אשאיר לכם להחליט,מה שבטוח הוא שמיד ההבדל היה מורגש.
פתאום הכל קיבל מימד שונה,מימד חד ומדוייק הרבה יותר,מה שהיה נראה בהתחלה כזוג מדפיים קטנטנים ומעודנים שיושבים לי בסלון,נשמעו עכשיו כמו שני תותחי אצטדיונים מרסקי איברים.
לרגע עצרתי את התלהבותי ונזכרתי כי יש לכייל מחדש את המערכת היות והכיול עדיין מותאם לרמקולים הקודמים.
מייד כמו אחוז דיבוק החלטתי לבצע את הכיול כדי להמשיך את ההתרשמות...
חברים מילים כרגע אין לי כדי לתאר את כמות השינוי שעברה על הסלון באותם רגעים של לפני ואחרי, אבל אני מניח שלאט לאט הם יגיעו שיהיה לי קצת יותר זמן לעמוד ולדגום את יצירת המופת החדשה.
מה שבטוח שאתמול, לא אני ולא השכנים ישנו כאשר עד השעות הקטנות של הלילה, והבוקר ביצעתי הדגמות על המערכת החדשה